Dodaj do ulubionych

Motocykliści!!!!

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:56
najfajniejszy motor w Chełmnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:02
      wiadomo
      • Gość: easy rider Re: Motocykliści!!!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 05.10.05, 20:05
        mój
        • Gość: lanos Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:08
          najlepszy jest w grubnie!!
          • Gość: napalona Re: Motocykliści!!!! IP: 217.97.134.* 06.10.05, 12:11
            To moze lepiej najfajniejszy,najbardziej w poorzadku motocyklista a nie
            motocykl?!
            • Gość: pan(i) Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:49
              a nie ma tam kobiet tylko sami faceci może mnie interesują kobiety na motorach?
              • Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:03
                Hej.
                Jestem kobietą, która uwielbia jazdę szybkimi motocyklami.
                Sama posiadam prawo jazdy i własny motocykl.
                Pozdrawiam wszystkich maniaków szybkiej jazdy i do zobaczenia na najbliższym
                zlocie dla miłośników tych wspaniałych maszyn.
                • Gość: lola Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 18:33
                  Gosia to Ty?
                  • Gość: :-) Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:49
                    Nie, nie Gosia.
    • Gość: Ona Re: Motocykliści!!!! IP: 81.210.32.* 08.10.05, 12:41
      W chełmnie najlepsza maszyna to Rumiana i Jakuba...chociaz ja kocham scigacze i
      najlepszy jest w grudziadzu-Ostrego!Pozdrawiam wszystkich motocyklostow
      • Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:54
        Nie nazywam sie Gosia.Jeżdże motocyklem i kocham motocykle
        • Gość: ja Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:03
          chyba jako plecak z tyłu:)
          • Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:43
            Hey;)
            Do "JA"
            Zainteligentny to Ty nie jesteś...............
            A jeśli przeszkadza Ci coś w tym, że kobita posiada prawko na motocykl to
            przestań się tym interesować i rób to co Cię fascynuje a nie wysyłasz jakieś
            bezinteresowne posty na forum.
            Zal mi takich małoemocjonalnych ludzi.
            Szkoda, że ty jeszcze nic nie rozumiesz....;)
            Ale wierze,że jest jeszcze czas by ktoś ci to uświadomił.
            Pozdro dla wszystkich zmotoryzowanych.
            • Gość: ja Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:43
              małoemocjonalni ludzie:) fajnie to nazwałaś! a tak w ogóle nie przeszkadza mi
              że kobiety maja prawko na motor wręcz przeciwnie tylko śmiać mi się chce jak
              ktoś podaje się za motocyklistkę bo ma kase kupi sobie maszyne i po mieście
              jeździ! a jak coś się zapsuje to do fachowców albo kumpli! motory to pasja a
              nie obiekt do szpanu! pozdrowionka
              • Gość: HARY Re: Motocykliści!!!! IP: 217.97.134.* 11.10.05, 08:04
                Co do kobiet na motocyklach to bardzo mi sie to podoba i sam znam pare
                dziewczyn/kobiet które jeżdża w Chełmnie i w okolicy i sa mega laski:) twarde i
                z pasją. Nie koniecznie każdy musi sie znac super na skomplikowanych naprawach
                najwazniejsze zeby umiec sobie poradzic na drodze przy jakies małej usterce czy
                tez w wymianie cześci eksploatacji no i ogolna widza gdzie co jest w moto. Moja
                dziewczyna jeżdzi na moto i niedlugo także szagierka + pare bliskich znajomych
                (Goska od Kaska-Toruń, Gośka-HD Sportster) i ogolnie sa super babki:)

Szerokiej drogi i tańszego paliwa:)
    • Gość: hunter _voice Re: Motocykliści!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.10.05, 19:31
      Zbieram "klangorki" wszystkich (w temacie) maszynek.
      Ale nie skuterów błe....
      Od zera do 1200!
      Może być: mp3, wav albo inne!
      Możemy zrobić "wystawe", będa chętni -podam adres.
      • Gość: HARY Re: Motocykliści!!!! IP: 217.97.134.* 11.10.05, 07:58
        Mam pare odgłosów moto na mojej stronce w dziale Download www.haryb.prv.pl
        zapraszam jak bedzie potrzebne wiecej prosze o kontakt zalatwie wiecej roznych
        maszynek:) haryb@tlen.pl
        • Gość: hunter_voice Re: Motocykliści!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.10.05, 22:40
          Dzięki, poszło na priva.
          AVE!
          4-suwy! (i Vankle)
    • Gość: pan(i) Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:27
      trochę zeszliśie z tematu pytam o motory, ponieważ kilka pojawiło się nowych w
      chełmnnie!!!zastanawiam jakie to są? rumiana fajny !
      • Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:51
        Do-"Ja"
        Słuchaj to, że jestem kobietą to nie znaczy, że nie potrafię poradzić sobie z
        motocyklem.Uwielbiam szybką jazdę.I nikt nie będzie mi wkręcał że z byle
        usterką lecę do kumpilPozdro dla HAREGO i HUNTERA.
        • Gość: on Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:51
          Tak trzymaj ;) MOTOCYKLISTKO.
          Podziwiam kobiety z ostrym temperamentem
          a takich w Chełmnie brakuje.
          • Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:36
            Dzięki-"on"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka