Gość: pan(i) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:56 najfajniejszy motor w Chełmnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:02 wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy rider Re: Motocykliści!!!! IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 05.10.05, 20:05 mój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanos Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:08 najlepszy jest w grubnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalona Re: Motocykliści!!!! IP: 217.97.134.* 06.10.05, 12:11 To moze lepiej najfajniejszy,najbardziej w poorzadku motocyklista a nie motocykl?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan(i) Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:49 a nie ma tam kobiet tylko sami faceci może mnie interesują kobiety na motorach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:03 Hej. Jestem kobietą, która uwielbia jazdę szybkimi motocyklami. Sama posiadam prawo jazdy i własny motocykl. Pozdrawiam wszystkich maniaków szybkiej jazdy i do zobaczenia na najbliższym zlocie dla miłośników tych wspaniałych maszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 18:33 Gosia to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:49 Nie, nie Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Motocykliści!!!! IP: 81.210.32.* 08.10.05, 12:41 W chełmnie najlepsza maszyna to Rumiana i Jakuba...chociaz ja kocham scigacze i najlepszy jest w grudziadzu-Ostrego!Pozdrawiam wszystkich motocyklostow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:54 Nie nazywam sie Gosia.Jeżdże motocyklem i kocham motocykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:03 chyba jako plecak z tyłu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:43 Hey;) Do "JA" Zainteligentny to Ty nie jesteś............... A jeśli przeszkadza Ci coś w tym, że kobita posiada prawko na motocykl to przestań się tym interesować i rób to co Cię fascynuje a nie wysyłasz jakieś bezinteresowne posty na forum. Zal mi takich małoemocjonalnych ludzi. Szkoda, że ty jeszcze nic nie rozumiesz....;) Ale wierze,że jest jeszcze czas by ktoś ci to uświadomił. Pozdro dla wszystkich zmotoryzowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:43 małoemocjonalni ludzie:) fajnie to nazwałaś! a tak w ogóle nie przeszkadza mi że kobiety maja prawko na motor wręcz przeciwnie tylko śmiać mi się chce jak ktoś podaje się za motocyklistkę bo ma kase kupi sobie maszyne i po mieście jeździ! a jak coś się zapsuje to do fachowców albo kumpli! motory to pasja a nie obiekt do szpanu! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HARY Re: Motocykliści!!!! IP: 217.97.134.* 11.10.05, 08:04 Co do kobiet na motocyklach to bardzo mi sie to podoba i sam znam pare dziewczyn/kobiet które jeżdża w Chełmnie i w okolicy i sa mega laski:) twarde i z pasją. Nie koniecznie każdy musi sie znac super na skomplikowanych naprawach najwazniejsze zeby umiec sobie poradzic na drodze przy jakies małej usterce czy tez w wymianie cześci eksploatacji no i ogolna widza gdzie co jest w moto. Moja dziewczyna jeżdzi na moto i niedlugo także szagierka + pare bliskich znajomych (Goska od Kaska-Toruń, Gośka-HD Sportster) i ogolnie sa super babki:) Szerokiej drogi i tańszego paliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hunter _voice Re: Motocykliści!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.10.05, 19:31 Zbieram "klangorki" wszystkich (w temacie) maszynek. Ale nie skuterów błe.... Od zera do 1200! Może być: mp3, wav albo inne! Możemy zrobić "wystawe", będa chętni -podam adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HARY Re: Motocykliści!!!! IP: 217.97.134.* 11.10.05, 07:58 Mam pare odgłosów moto na mojej stronce w dziale Download www.haryb.prv.pl zapraszam jak bedzie potrzebne wiecej prosze o kontakt zalatwie wiecej roznych maszynek:) haryb@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hunter_voice Re: Motocykliści!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.10.05, 22:40 Dzięki, poszło na priva. AVE! 4-suwy! (i Vankle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan(i) Re: Motocykliści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:27 trochę zeszliśie z tematu pytam o motory, ponieważ kilka pojawiło się nowych w chełmnnie!!!zastanawiam jakie to są? rumiana fajny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:51 Do-"Ja" Słuchaj to, że jestem kobietą to nie znaczy, że nie potrafię poradzić sobie z motocyklem.Uwielbiam szybką jazdę.I nikt nie będzie mi wkręcał że z byle usterką lecę do kumpilPozdro dla HAREGO i HUNTERA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:51 Tak trzymaj ;) MOTOCYKLISTKO. Podziwiam kobiety z ostrym temperamentem a takich w Chełmnie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motocyklistka Re: Motocykliści!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:36 Dzięki-"on" Odpowiedz Link Zgłoś