Gość: *** IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 14.11.05, 22:50 czy naprawde nikt i nigdy nie interesowal sie komputer swiatem. poszukuje numeru 19 i 20 z 2000 roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: auman Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: 81.210.32.* 15.11.05, 10:59 kupowało sie kiedys gazetke ale watpie zeby z roku 2000 cos miał.. predzej poźniejsze roczniki.. a w czym rzecz wogole>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 17.11.05, 21:19 chodzi o dwa numery z tego rocznika. na pewno jest ktos, kto zbieral ta gazetke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 21.11.05, 19:38 właśnie znalazłem 19 i 20 nr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 21.11.05, 22:41 w jaki sposob sie z toba skontaktowac. czy mozesz mi je wypozyczyc, czy tez masz mozliwosc zeskanowania dwoch interesujacych mnie tematow i mozesz przeslac mi to na skrzynke. podaj ewentualnie numer gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 21.11.05, 22:50 Mogę ci je przesłać, podaj namiary i interesujące cię artykuły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 22.11.05, 16:27 witam cc.podaje adres: ckm200@wp.pl tematy: nr 19/2000: dzial wslazowki,DOMOWE LOTTO Z EXCELA strona 45, nr 20/2000: DZIAL PORADNIK - album w pececie; poradnik, jak efektownie zeskanowac i poddac obrubce komputerowej fotografie (przygotowanie skanera, skanowanie odbitek, pokaz zdjec w programie infraview, poprawianie fotografii, prezentacje w powerpoincie, nagrywamy krazek, tworzymy okladke) srtona 8-14. zdaje sobie sprawe, ze to duzo roboty, jednak sukcesywnie gdybyc zechcial przesylac, to bylbym bardzo wdzieczny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 22.11.05, 23:35 przepraszam , że jeszcze się do tego nie zabrałem, ale miałem problemy z komputerem---myślę,że znajdę chwilę jutro po południu---pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 23.11.05, 14:20 nic sie nie stalo. jestem wdzieczny juz za to, ze odpowiedziales na moja prosbe i chcesz mi pomoc. kiedy juz cos wyslesz daj tu sygnal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 23.11.05, 19:18 właśnie wysyłam, odpisz czy wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.11.05, 07:19 witaj. odebralem skan stronki z nr 19, ale niestety nieczytelna.wydaje mi sie, ze skanowanie bylo ze zbyt mala rozdzielczoscia. sproboj w 300dpi, w trybie szarosci, albo czarno-bialym i zapisz w jpeg.wydaje mi sie, ze plik nie powqinien byc zbyt duzy. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.11.05, 15:37 witaj.odebralem druga czesc. wielkie dzieki. strony nr 10, 11, 12,13, 14 i 16 sa OK. gdybys mogl powtorzyc pozostale stronki, ale z taka sama rozdzielczoscia, co te wymienione w gorze oraz stronke z nr 19 bylbym bardzo wdzieczny. wielkie dziecki za to co juz mam. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 25.11.05, 21:24 wszystko robiłem tak samo,więc dziwie się że to pierwsz nie wyszło. Jeśli dobrze rozumiem to mam powtórzyć Lotto z EXCELA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 25.11.05, 21:27 STRONA 15 TO REKLAMA NA CAŁĄ STRONĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 26.11.05, 09:35 prosilbym o powtorzenie strony 8 i 9 z numeru 20 i pojedynczej strony z numeru 19 - lotto. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 26.11.05, 09:52 dzieki. odebralem stronke z lotto. jest ok. bardzo prosilbym o powtorzenie jeszcze stron 8 i 9. przepraszam za marudzenie i bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.11.05, 12:17 witaj. dzisiaj jeszcze raz sprawdzilem przyslane pliki. te dobre tj. czytelne sa w wysokiej rozdzielczosci1275x1747. pozostale sa w duzo mniejszej. musiales skanowac je przy mniejszej rozdzielczosci skanera i dlatego trudno rozczytac, co na nich pisze. prosilbym wiec, gdybys zechcial jeszcze raz powtorzyc stronki 8 i 9 z numeru 20. bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 28.11.05, 18:03 CC czy juz nie moge liczyc na twoja pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 28.11.05, 19:24 Oczywiście że tak,jedno już wysłałem ale nie wiem czy doszło? coś mi ostatnio komp nawala, pokazuje błędy. od paru dni chcę wgrać sterowniki do kamery cyfrowej... może masz jakiś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 28.11.05, 21:11 witam. doszla 8 strona, dzieki. napisz cos wiecej na bolacy ciebie temat. ja osobiscie nie jestem w tym zbyt biegly, ale mam kolege, ktory moze cos poradzi.na teraz moge tylko zapytac, czy nie zlapales jakiego intruza. na pewno masz jakiegos antywirusa, ale sproboj jeszcze innym z on-line.na stronie start24.pl jest link komputery i tam znajdziesz kilka skanerow. w tej chwili nic innego nie przychodzi mi do glowy.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.11.05, 11:25 witam. napisz jasniej, czy chodzi o kamere internetowa, czy chcesz grac film z kamery na dysk. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.11.05, 21:27 chodzi o kamerę cyfr. Podłączoną przez IEEE 1394 Gdy wgrywam sterowniki pojawia się komunikat że zostały wgrane pozytywnie, natomiast w tle widać że nie do końca coś zostałe załadowane,. W ostateczności żaden program do przechwytywania nie wykazuje kamery. PO zrestartowamiu pojawia śię kreator dodawania nowego sprzętu , i gdy wskazuje lokalizację pliku komp. się resetuje. Mam zainst. XP wer.2 (kamera Samsung vp-d103) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.11.05, 21:39 temat przekazalem mojemu koledz. moze cos wymysli. a sprawdzalem w necie, czy sa sterowniki do tej kamery.moze cos z nimi sie dzieje. a tak normalnie twoj kom chodzi poprawnie, nie robi jakis niespodzianek.kiedy bede mial odpowiedz, to zaraz przesle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.12.05, 12:47 czy probowales cos poszukac w komputer swiecie. kojarze sobie, ze byly tematy o instalowaniu kamer i zgrywaniu filmow na dysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 13:42 nic sie nie odzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 09:06 Z braku czasu. Jeśli chodzi o kamerę to też brak nadzieji,przeszukałem cały internet..i nic. Znalazłem na jednym z forum podobny problem,prawdopodobnie sterowniki są do Du.... . Dzięki za chęć pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 17:09 czy podeslesz mi jeszcze strone nr 9 w wiekszej rozdzielczosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 17:37 Byłem pewien że i 9 doszła ponieważ wysyłałem dwie równocześnie,ale skoro tak to ći ją jeszcze raz prześlę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 05.12.05, 19:22 wielkie dzieki, mam juz wszystko. pozdrawiam cc Odpowiedz Link Zgłoś