Dodaj do ulubionych

LUDZIE POMÓŻCIE

IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 14.11.05, 22:50
czy naprawde nikt i nigdy nie interesowal sie komputer swiatem. poszukuje
numeru 19 i 20 z 2000 roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: auman Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: 81.210.32.* 15.11.05, 10:59
      kupowało sie kiedys gazetke ale watpie zeby z roku 2000 cos miał.. predzej
      poźniejsze roczniki.. a w czym rzecz wogole>?
    • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 17.11.05, 21:19
      chodzi o dwa numery z tego rocznika. na pewno jest ktos, kto zbieral ta gazetke.
    • Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 21.11.05, 19:38
      właśnie znalazłem 19 i 20 nr.
      • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 21.11.05, 22:41
        w jaki sposob sie z toba skontaktowac. czy mozesz mi je wypozyczyc, czy tez
        masz mozliwosc zeskanowania dwoch interesujacych mnie tematow i mozesz przeslac
        mi to na skrzynke. podaj ewentualnie numer gg
        • Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 21.11.05, 22:50
          Mogę ci je przesłać, podaj namiary i interesujące cię artykuły
    • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 22.11.05, 16:27
      witam cc.podaje adres: ckm200@wp.pl
      tematy:
      nr 19/2000: dzial wslazowki,DOMOWE LOTTO Z EXCELA strona 45,
      nr 20/2000: DZIAL PORADNIK - album w pececie; poradnik, jak efektownie
      zeskanowac i poddac obrubce komputerowej fotografie (przygotowanie skanera,
      skanowanie odbitek, pokaz zdjec w programie infraview, poprawianie fotografii,
      prezentacje w powerpoincie, nagrywamy krazek, tworzymy okladke) srtona 8-14.
      zdaje sobie sprawe, ze to duzo roboty, jednak sukcesywnie gdybyc zechcial
      przesylac, to bylbym bardzo wdzieczny. pozdrawiam
      • Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 22.11.05, 23:35
        przepraszam , że jeszcze się do tego nie zabrałem, ale miałem problemy z
        komputerem---myślę,że znajdę chwilę jutro po południu---pozdrawiam
        • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 23.11.05, 14:20
          nic sie nie stalo. jestem wdzieczny juz za to, ze odpowiedziales na moja prosbe
          i chcesz mi pomoc. kiedy juz cos wyslesz daj tu sygnal.
          • Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 23.11.05, 19:18
            właśnie wysyłam, odpisz czy wszystko OK.
            • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.11.05, 07:19
              witaj. odebralem skan stronki z nr 19, ale niestety nieczytelna.wydaje mi sie,
              ze skanowanie bylo ze zbyt mala rozdzielczoscia. sproboj w 300dpi, w trybie
              szarosci, albo czarno-bialym i zapisz w jpeg.wydaje mi sie, ze plik nie
              powqinien byc zbyt duzy. dzieki
    • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.11.05, 15:37
      witaj.odebralem druga czesc. wielkie dzieki. strony nr 10, 11, 12,13, 14 i 16
      sa OK. gdybys mogl powtorzyc pozostale stronki, ale z taka sama
      rozdzielczoscia, co te wymienione w gorze oraz stronke z nr 19 bylbym bardzo
      wdzieczny. wielkie dziecki za to co juz mam. pozdrawiam.
      • Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 25.11.05, 21:24
        wszystko robiłem tak samo,więc dziwie się że to pierwsz nie wyszło. Jeśli
        dobrze rozumiem to mam powtórzyć Lotto z EXCELA.
      • Gość: CC Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 25.11.05, 21:27
        STRONA 15 TO REKLAMA NA CAŁĄ STRONĘ
        • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 26.11.05, 09:35
          prosilbym o powtorzenie strony 8 i 9 z numeru 20 i pojedynczej strony z numeru
          19 - lotto. dzieki
          • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 26.11.05, 09:52
            dzieki. odebralem stronke z lotto. jest ok. bardzo prosilbym o powtorzenie
            jeszcze stron 8 i 9. przepraszam za marudzenie i bardzo dziekuje.
            • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.11.05, 12:17
              witaj. dzisiaj jeszcze raz sprawdzilem przyslane pliki. te dobre tj. czytelne
              sa w wysokiej rozdzielczosci1275x1747. pozostale sa w duzo mniejszej. musiales
              skanowac je przy mniejszej rozdzielczosci skanera i dlatego trudno rozczytac,
              co na nich pisze. prosilbym wiec, gdybys zechcial jeszcze raz powtorzyc stronki
              8 i 9 z numeru 20. bardzo dziekuje.
    • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 28.11.05, 18:03
      CC czy juz nie moge liczyc na twoja pomoc
      • Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 28.11.05, 19:24
        Oczywiście że tak,jedno już wysłałem ale nie wiem czy doszło? coś mi ostatnio
        komp nawala, pokazuje błędy. od paru dni chcę wgrać sterowniki do kamery
        cyfrowej... może masz jakiś pomysł?
        • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 28.11.05, 21:11
          witam. doszla 8 strona, dzieki. napisz cos wiecej na bolacy ciebie temat. ja
          osobiscie nie jestem w tym zbyt biegly, ale mam kolege, ktory moze cos
          poradzi.na teraz moge tylko zapytac, czy nie zlapales jakiego intruza. na pewno
          masz jakiegos antywirusa, ale sproboj jeszcze innym z on-line.na stronie
          start24.pl jest link komputery i tam znajdziesz kilka skanerow. w tej chwili
          nic innego nie przychodzi mi do glowy.pozdrawiam.
          • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.11.05, 11:25
            witam. napisz jasniej, czy chodzi o kamere internetowa, czy chcesz grac film z
            kamery na dysk. pozdrawiam.
            • Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.11.05, 21:27
              chodzi o kamerę cyfr. Podłączoną przez IEEE 1394 Gdy wgrywam sterowniki pojawia
              się komunikat że zostały wgrane pozytywnie, natomiast w tle widać że nie do
              końca coś zostałe załadowane,. W ostateczności żaden program do przechwytywania
              nie wykazuje kamery. PO zrestartowamiu pojawia śię kreator dodawania nowego
              sprzętu , i gdy wskazuje lokalizację pliku komp. się resetuje. Mam zainst. XP
              wer.2 (kamera Samsung vp-d103)
              • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.11.05, 21:39
                temat przekazalem mojemu koledz. moze cos wymysli. a sprawdzalem w necie, czy
                sa sterowniki do tej kamery.moze cos z nimi sie dzieje. a tak normalnie twoj
                kom chodzi poprawnie, nie robi jakis niespodzianek.kiedy bede mial odpowiedz,
                to zaraz przesle.
    • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.12.05, 12:47
      czy probowales cos poszukac w komputer swiecie. kojarze sobie, ze byly tematy o
      instalowaniu kamer i zgrywaniu filmow na dysk.
    • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 13:42
      nic sie nie odzywasz.
      • Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 09:06
        Z braku czasu.
        Jeśli chodzi o kamerę to też brak nadzieji,przeszukałem cały internet..i nic.
        Znalazłem na jednym z forum podobny problem,prawdopodobnie sterowniki są do
        Du.... . Dzięki za chęć pomocy.
        • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 17:09
          czy podeslesz mi jeszcze strone nr 9 w wiekszej rozdzielczosci.
    • Gość: cc Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.12.05, 17:37
      Byłem pewien że i 9 doszła ponieważ wysyłałem dwie równocześnie,ale skoro tak
      to ći ją jeszcze raz prześlę
      • Gość: *** Re: LUDZIE POMÓŻCIE IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 05.12.05, 19:22
        wielkie dzieki, mam juz wszystko. pozdrawiam cc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka