IP: *.szpital-bielany.torun.pl 29.12.05, 11:38
No właśnie jakoś tak w innym watku wyskoczył motyw tego klubiku...jakie macie
wspomnienia....jak go pamiętacie....? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Kurnik IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 29.12.05, 22:02
      Kultowa sprawa, tak na prawdę nie wiem, na czym polegał ten fenomen, ale nie
      było i nie będzie podobnego zjawiska w Chełmnie, pozdro dla pamiętających te czasy.
      • Gość: Troll Re: Kurnik IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.12.05, 22:49
        kiedys kuzyn mnie tam zabrała .pamietam ze sie mi tam podobało ale jeszcze mały
        szczeniak zemnie wtedy był:)
    • Gość: tnt Re: Kurnik IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.12.05, 00:01
      taki jest urok fenomenwo ze nikt nie zna przyczyny ich powstawania ;) a co do
      tego ze S.P. KURNIK jest tego idealnym przykladem nie ma 2 zdan...
      duzo ludzi moze stwierdzic ( ja m.i.) ze sie tam wychowalo !!!!
      pozdrawiam
    • Gość: to były czasy...:) Re: Kurnik IP: 81.210.32.* 30.12.05, 12:05
      Pamiętam bardzo dobrze to miejsce. Myślę, że fenomenem tego miejsca wtedy byli
      ludzie, którzy tam przychodzili. To były czasu końcówki mojej szkoły średniej i
      poznałem tam naprawdę rewelacyjnych ludzi, niektórzy do teraz są moimi
      przyjaciółmi. Pozdrawiam wszystkich którzy się wychowali na KURNIKU, a jest ich
      naprawdę wielu.
      PS - Kiedyś młodzież się lepiej organizowała, przynajmniej tak mi się wydaje.
      • Gość: aj noł łor ju min Re: Kurnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:36
        To prawda...nikt nie marudził,że nie wie co ze sobą zrobić!
        Pmiętacie? Krok od Kurnika górki,na których nie mało się działo...
        Oj fajne czasy,fajne...Paradoksem była b.mała powierzchnia tego klubu
        a jednak mieściła wszystkich.Oj,kończę bo łza w oku się kręci.
        Pozdrowienia!
        • Gość: M 16 Re: Kurnik IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 30.12.05, 14:10
          A gdzie ten Kurnik sie mieścił ?? ,bo za młody byłem i nie pamietam tamtych
          czasow :D
          • Gość: bolek i lolek Re: Kurnik IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 30.12.05, 23:40
            oj Marjan.... obszczam sie zaraz :D
    • Gość: Szymon Re: Kurnik IP: 213.77.20.* 09.01.06, 09:02
      Pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców "Kurnika".
      To były fajne czasy, często brakuje mi tej atmosfery i ludzi.
      Jeszcze raz Wszystkim dziękuję !!!!
      • Gość: HARY Re: Kurnik IP: 217.97.134.* 09.01.06, 14:55
        Juz sie mowi o kulcie Kurnika sam tam bywałem często w młodości i faktycznie
        powierzchnia byla zadziwajaca ale kllimat i wystroj niepowtarzalny, np meble,
        stoliki poprzyklejane dogory nogami do sufitu :) Szymon właściciel kurnika
        wporzo gościu motocyklista takze bez problemu mozna bylo soe z nim dogadac.
        Niedaleko nocny, gorki u siostr:) no i Tradycyjne wypady organizowane 21 marca
        na pierwszy dzien wiosny nad Wisłe imprezka do rana:)
        Ciesze sie ze miałęm okazje być prawie od początku do końca kurnika i załuje ze
        go juz nie ma poniewaz był to jedyny klub w Chełmnie o którym tyle ludzi nei
        może zapomniec:)
        pozdro
        HARY
      • Gość: Borys Re: Kurnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:19
        Bylem tam tylko raz....ale powiem szczerze...PODOBAŁO MI SIĘ !!!! miło sympatycznie...koncertowo...niezależnie i przede wszystkim bez tandety i badziewia.....fajnie jest mieć dobre wspomnienia z takich miejsc i takich czasów.....
        • Gość: pmfjk Re: Kurnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:20
          Ten klub to był czymś wspaniałym-wręcz darem dla ludzi ,ktorzy tam spędzali
          sporo czasu.Mały klubik,ciasny klubik ale dla każdego znalazło się
          miejsce.Imprezki na gorkach.Muzyka tam była świetna czasami jakiś
          koncercik-POFAKCIE,DIABLOBOYS.Pięknie było...Pozdrawiam wszystkich,którzy mieli
          to szczęście i tam spędzali czas a ,,współcześni" niech żałują bo maja czego!!!!!!
          • Gość: achhh Re: Kurnik IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 12.01.06, 20:26
            Powiem tak. Nie bywałem tam (co nie znaczy, że nigdy tam piwka nie wypiłem). Ale
            z tego co pamietam panował tam super klimat :) Qurde kto te czasy pamięta? To
            był dla mnie najlepszy okres.! A dziś? Brakuje tego wszystkiego i albo człowiek
            'zastary' jest albo nierozumie dziśiejszej młodzieży! Naprawde łezka w oku się
            kreci...:(
        • Gość: Pam Re: Kurnik IP: 81.210.32.* 12.01.06, 22:28
          "kurnik" to najlepsza knajpa jaką pamiętam.tam spędzałyśmy każdy weekend.lata
          liceum - lata "kurnika".najlepsze imprezy,muzyka"lato z radiem",górki:)takiej
          knajpy już nie ma.szkoda...
    • Gość: gosc Re: Kurnik IP: 69.253.167.* 15.01.06, 19:41
      Tez jeszcze mloda bylam,poczatek liceum itd...ze starszym bratem albo znajomymi
      siedzielismy na skrzynkach od piwa i wypisywalismy nasze imiona i teksty na
      ceglach.Duzo sie dzialo,za duzo by pisac...pozdrowienia dla Szymona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka