Gość: Borys IP: *.szpital-bielany.torun.pl 29.12.05, 11:38 No właśnie jakoś tak w innym watku wyskoczył motyw tego klubiku...jakie macie wspomnienia....jak go pamiętacie....? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Kurnik IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 29.12.05, 22:02 Kultowa sprawa, tak na prawdę nie wiem, na czym polegał ten fenomen, ale nie było i nie będzie podobnego zjawiska w Chełmnie, pozdro dla pamiętających te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Kurnik IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.12.05, 22:49 kiedys kuzyn mnie tam zabrała .pamietam ze sie mi tam podobało ale jeszcze mały szczeniak zemnie wtedy był:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnt Re: Kurnik IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 30.12.05, 00:01 taki jest urok fenomenwo ze nikt nie zna przyczyny ich powstawania ;) a co do tego ze S.P. KURNIK jest tego idealnym przykladem nie ma 2 zdan... duzo ludzi moze stwierdzic ( ja m.i.) ze sie tam wychowalo !!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to były czasy...:) Re: Kurnik IP: 81.210.32.* 30.12.05, 12:05 Pamiętam bardzo dobrze to miejsce. Myślę, że fenomenem tego miejsca wtedy byli ludzie, którzy tam przychodzili. To były czasu końcówki mojej szkoły średniej i poznałem tam naprawdę rewelacyjnych ludzi, niektórzy do teraz są moimi przyjaciółmi. Pozdrawiam wszystkich którzy się wychowali na KURNIKU, a jest ich naprawdę wielu. PS - Kiedyś młodzież się lepiej organizowała, przynajmniej tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj noł łor ju min Re: Kurnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:36 To prawda...nikt nie marudził,że nie wie co ze sobą zrobić! Pmiętacie? Krok od Kurnika górki,na których nie mało się działo... Oj fajne czasy,fajne...Paradoksem była b.mała powierzchnia tego klubu a jednak mieściła wszystkich.Oj,kończę bo łza w oku się kręci. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M 16 Re: Kurnik IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 30.12.05, 14:10 A gdzie ten Kurnik sie mieścił ?? ,bo za młody byłem i nie pamietam tamtych czasow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek i lolek Re: Kurnik IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 30.12.05, 23:40 oj Marjan.... obszczam sie zaraz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Kurnik IP: 213.77.20.* 09.01.06, 09:02 Pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców "Kurnika". To były fajne czasy, często brakuje mi tej atmosfery i ludzi. Jeszcze raz Wszystkim dziękuję !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HARY Re: Kurnik IP: 217.97.134.* 09.01.06, 14:55 Juz sie mowi o kulcie Kurnika sam tam bywałem często w młodości i faktycznie powierzchnia byla zadziwajaca ale kllimat i wystroj niepowtarzalny, np meble, stoliki poprzyklejane dogory nogami do sufitu :) Szymon właściciel kurnika wporzo gościu motocyklista takze bez problemu mozna bylo soe z nim dogadac. Niedaleko nocny, gorki u siostr:) no i Tradycyjne wypady organizowane 21 marca na pierwszy dzien wiosny nad Wisłe imprezka do rana:) Ciesze sie ze miałęm okazje być prawie od początku do końca kurnika i załuje ze go juz nie ma poniewaz był to jedyny klub w Chełmnie o którym tyle ludzi nei może zapomniec:) pozdro HARY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Kurnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 18:19 Bylem tam tylko raz....ale powiem szczerze...PODOBAŁO MI SIĘ !!!! miło sympatycznie...koncertowo...niezależnie i przede wszystkim bez tandety i badziewia.....fajnie jest mieć dobre wspomnienia z takich miejsc i takich czasów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmfjk Re: Kurnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:20 Ten klub to był czymś wspaniałym-wręcz darem dla ludzi ,ktorzy tam spędzali sporo czasu.Mały klubik,ciasny klubik ale dla każdego znalazło się miejsce.Imprezki na gorkach.Muzyka tam była świetna czasami jakiś koncercik-POFAKCIE,DIABLOBOYS.Pięknie było...Pozdrawiam wszystkich,którzy mieli to szczęście i tam spędzali czas a ,,współcześni" niech żałują bo maja czego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achhh Re: Kurnik IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 12.01.06, 20:26 Powiem tak. Nie bywałem tam (co nie znaczy, że nigdy tam piwka nie wypiłem). Ale z tego co pamietam panował tam super klimat :) Qurde kto te czasy pamięta? To był dla mnie najlepszy okres.! A dziś? Brakuje tego wszystkiego i albo człowiek 'zastary' jest albo nierozumie dziśiejszej młodzieży! Naprawde łezka w oku się kreci...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pam Re: Kurnik IP: 81.210.32.* 12.01.06, 22:28 "kurnik" to najlepsza knajpa jaką pamiętam.tam spędzałyśmy każdy weekend.lata liceum - lata "kurnika".najlepsze imprezy,muzyka"lato z radiem",górki:)takiej knajpy już nie ma.szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kurnik IP: 69.253.167.* 15.01.06, 19:41 Tez jeszcze mloda bylam,poczatek liceum itd...ze starszym bratem albo znajomymi siedzielismy na skrzynkach od piwa i wypisywalismy nasze imiona i teksty na ceglach.Duzo sie dzialo,za duzo by pisac...pozdrowienia dla Szymona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kurnik IP: 69.253.167.* 15.01.06, 19:41 Tez jeszcze mloda bylam,poczatek liceum itd...ze starszym bratem albo znajomymi siedzielismy na skrzynkach od piwa i wypisywalismy nasze imiona i teksty na ceglach.Duzo sie dzialo,za duzo by pisac...pozdrowienia dla Szymona Odpowiedz Link Zgłoś