Gość: Gość IP: 81.210.32.* 01.01.06, 14:02 Witam Mam takie małe pytanko...czy w Chełmnie myśli ktos o załozeniu grupy Rekonstrukcij historycznej np.Wojsk Niemieckich ?? z gory dzieki za odp.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oi_mjut Re: Rekonstrukcja Historyczna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 23:57 hmmm...wiele osób odpowiedziało ci na apel:) ja chodząc jescze do LO (ale w Briesen Westpreusen) nawet ogłoszenia po szkołach wieszałem. I jak myslisz, jaki był efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Rekonstrukcja Historyczna.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 09:13 Witaj. Wszystko ślicznie pięknie wyglada (chodzi o grupę rekonstrukcyjną). Powiedz mi tylko, czy przeliczyłeś kiedyś ile musisz zainwestować , aby choć w 70% wygladać jak oryginał? Oczywiście zakładam, że będa to kopie umundurowania (powiedzmy dobre kopie) i wyposażenia. Oj sporo kasiorki trzeba zainwestować na początku, a w trakcie apetyt zaczyna wzrastać i........ znowu kolejny element wyposażenia i 400zł bękło, za miesiąc trafia się okazja (ładny fant w dobrej cenie) i znowu 200 zł trach. W chwili obecnej to strasznie drogie hobby. Większość z "dobrych" grup to goście pracujący i naprawdę dobrze zarabiający. Nie wspominam tu o wolnym czasie i kosztach zwiazanych z wyjazdami na imprezy - no bo jeździć trzeba ;-))))). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Rekonstrukcja Historyczna.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 09:26 adres na dobry początek www.hero-collection.com.pl/content/oferta.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi_mjut Re: Rekonstrukcja Historyczna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:48 ooo ... to bardzo dobry list:) Odpowiedz Link Zgłoś