Dodaj do ulubionych

Rekonstrukcja Historyczna..

IP: 81.210.32.* 01.01.06, 14:02
Witam
Mam takie małe pytanko...czy w Chełmnie myśli ktos o załozeniu grupy
Rekonstrukcij historycznej np.Wojsk Niemieckich ?? z gory dzieki za odp.. ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: oi_mjut Re: Rekonstrukcja Historyczna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 23:57
      hmmm...wiele osób odpowiedziało ci na apel:) ja chodząc jescze do LO (ale w
      Briesen Westpreusen) nawet ogłoszenia po szkołach wieszałem. I jak myslisz,
      jaki był efekt?
      • Gość: an Re: Rekonstrukcja Historyczna.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 09:13
        Witaj.
        Wszystko ślicznie pięknie wyglada (chodzi o grupę rekonstrukcyjną). Powiedz mi
        tylko, czy przeliczyłeś kiedyś ile musisz zainwestować , aby choć w 70% wygladać
        jak oryginał? Oczywiście zakładam, że będa to kopie umundurowania (powiedzmy
        dobre kopie) i wyposażenia. Oj sporo kasiorki trzeba zainwestować na początku, a
        w trakcie apetyt zaczyna wzrastać i........ znowu kolejny element wyposażenia i
        400zł bękło, za miesiąc trafia się okazja (ładny fant w dobrej cenie) i znowu
        200 zł trach. W chwili obecnej to strasznie drogie hobby. Większość z "dobrych"
        grup to goście pracujący i naprawdę dobrze zarabiający. Nie wspominam tu o
        wolnym czasie i kosztach zwiazanych z wyjazdami na imprezy - no bo jeździć
        trzeba ;-))))).
        Pozdrawiam
        • Gość: an Re: Rekonstrukcja Historyczna.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 09:26
          adres na dobry początek
          www.hero-collection.com.pl/content/oferta.htm
        • Gość: oi_mjut Re: Rekonstrukcja Historyczna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:48
          ooo ... to bardzo dobry list:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka