Dodaj do ulubionych

Pytanie do dziewczyn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:02
Chodzi o to, co bierzecie pod uwagę patrząc na zewnętrzny wygląd chłopaka?
Obserwuj wątek
    • Gość: ABC Re: Pytanie do dziewczyn IP: 80.51.206.* 19.02.06, 23:13
      Przede wszystkim wzrost-nie lubie karakanów!A potem jak kolo jest zbudowany no
      i oczy........:-)pozdro
      • Gość: hmm Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:17
        karakanów?
        • Gość: ! Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:09
          Wzrost, budowa ciała ,zęby , oczy, usta, ogólnie albo jest przystojny albo nie
          jest no i musi miec to cos w sobie co mnie przyciąga.
          • Gość: ktosik Re: Pytanie do dziewczyn IP: 80.51.206.* 20.02.06, 10:23
            dla mnie sa ważne również dłonie, czy są zadbane oczywiście!!!!
          • Gość: Jadzia Re: Pytanie do dziewczyn IP: 80.51.206.* 20.02.06, 21:34
            Ja patrze przedewszystkim na wzrost nie może być nizszy odemnie..... a pozniej
            cala reszta.....................
        • Gość: ABC Re: Pytanie do dziewczyn IP: 80.51.206.* 20.02.06, 10:51
          Karakanów czyli krasnali!
        • Gość: xxx Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:29
          Nie może śmierdzieć potem mieć czyste uszy i mieć zęby a reszta to jakoś ujdzie.
    • Gość: kana Re: Pytanie do dziewczyn IP: 81.210.32.* 20.02.06, 14:23
      przede wszystkim chłopak musi mieć w sobie to coś,tego sie nie da opisac:) na
      drugim miejscu jest wygląd,chłopak tak samo jak i dziewczyna musi być
      zadbany,ładnie sie ubierac.no i nie każda dziewczyna lubi jak chłopak zgrywa
      cwaniaka.:) pozdrowienia!!!
    • Gość: Judyta Re: Pytanie do dziewczyn IP: 81.210.32.* 20.02.06, 15:07
      Droga hmm!!
      Przede wszystkim bierzemy pod uwage oczy,dłonie oraz czy nie ma łupieżu!!!Gdyż
      są to ważne rzeczy do wzięcia pod uwage przy wyborze chłopaka!!!
      W imieniu redakcji: Judyta!
      • Gość: hmm Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:07
        Droga? A może drogi?
        • Gość: Karolina Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:25
          Przepraszam i proszę bez obrazy...ale te wypowiedzi swiadczą o infantylności i
          małym doświadczeniu życiowym dziewczyn,które zwracają uwagę np.na wzrost czy
          dłonie faceta...

Zobaczymy jak od takiego przystojnego,wysokiego i nie mającego brudnych uszu
          dostaną wp...ierdol zaraz po ślubie.....pomyślą,że może było warto
          zainteresować się kimś,kto ma podobny światopogląd,jest elokwentny i wie jak
          dać kobiecie to, czego potrzebuje.A przede wszystkim potrafi kochać ,szanować
          i dbać ...

• Gość: Mika :) Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:21
      Charakter i może wygląd heh nie moshe być dużo niższy hah :D poZdorx :**
    • Gość: **** Re: Pytanie do dziewczyn IP: 83.238.145.* 20.02.06, 19:30
      Najważniejszy jest zdecydowanie charakter,jego zainteresowania, pasje. Jeśli
      chodzi o wygląd zewnętrzny to oczy i usta. Oczywiście fajnie gdy chłopak jest
      dobrze zbudowany (ale nie przesadnie, ponieważ to już nie wygląda ładnie).
    • Gość: Maleństwo Re: Pytanie do dziewczyn IP: 83.238.146.* 20.02.06, 21:03
      Wygląd nie jest najważniejszy Ja zawsze marzyłam o ciemnookim brunecie a jestem
      z blondynem dużo wyższym ode mnie i to jest właśnie to przy nim czuje sie
      bezpieczna,kochana zawsze mamy wspólne tematy do rozmów nie nudzimy sie ze sobą
      no i jesteśmy szczęśliwi i to jest najważniejsze
    • Gość: ktośś**** Re: Pytanie do dziewczyn IP: 81.210.32.* 21.02.06, 16:03
      moim zdaniem u chłopaka powini dzewczyny patrzeć na wyglond i na charakter bo
      to som te dwie rzeczy naj ważniejsze
    • Gość: ;-) Re: Pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:58
      Przede wszystkim oczy i usta ;-)nie zapominajac o włosach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka