Gość: f IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 21:26 Czy zakochani w wieku 15 lat nie są za młodzi by chodzić za rączkę ze woim ukochanym po grudziąckiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pit Re: Zakochani IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 11.04.06, 21:39 według mnie zdecydowanie nie są za młodzi... Miłość znajduje się w różnym wieku i to nie ma nic do żeczy...POZDRO dla wszystkich młodych którzy są zakochani :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Zakochani IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 12.04.06, 07:20 wydaje mi sie moga bez wzgledu na to ile maja lat czy 99 czy 9. ja juz od najmłodszych lat uganiam sie za babami. i mi to nie przeszkadza :P ale dobija mnie to jak widze 8-latkow z papierosami lub piwem <ochyda> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zakochani IP: *.ipt.aol.com 12.04.06, 07:32 oczywista, ze nie. ani torchę nie są za młodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zakochani IP: *.ipt.aol.com 12.04.06, 07:34 chodzić za rękę mozna w kazdym wieku, patrzeć sobie w oczy i cieszyć się z bycia blisko drugiej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna! Re: Zakochani IP: 81.* / 81.210.32.* 12.04.06, 10:35 No Pewnie ze można, nie wazny jest wiek , ważne jest te uczucie bycia z tą drugą osobą, nie ważny czy to miłość czy zwykłe zauroczenie .BYć może wielum sie wydaje ze są zamłodzi by sie krzątac po mieście , ale wkońcuu kazdy ma ten swój wiek i to prawda czy 9 czy 99 lat to niema różnicy , bo żaden wiek i nic niezastąpi tak bardzo tego uczucia jak mniec kogoś z kims można być gdziesć iść pogadać . A pozatym 15 lat to nie aż taka dziecinada...:) każdy wiek jest dobry:) przecież od najmłodszych lat w przedszkolu każdy ma swoja taką jakby miłosć :) no i czemu to 15stolatki niemogą także korzystać z tego uczucia... A fakt przyznam że dobija mnie widok małotaka z fajka czy piwem :) i tu jest problem:) a widok dwojga ludzi nie ważny wiek jest o wiele przyjemniejszy niż dziecko z papierosem baz piwem a dziecko za ręke z swoja połówką:) Pozdrowionka dla Młodych zakochanych bądz zauroczonych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Zakochani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:20 Hmmm...Ciekawe czemu tylko raz widzialem parę 15-latków którzy grudziądzką szli za ręce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Zakochani IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 13.04.06, 16:08 a czy kazdy ma napisane na czole ile ma lat, no bez przesady niektórzy wygladają na młodszą lub starsza osobe niz w rzeczywistości. Pozdrowionka dla 15 letnich zakochanych i nie tylko!!! Odpowiedz Link Zgłoś