Dodaj do ulubionych

poszukiwana wokalistka

IP: 80.51.54.* 09.05.06, 16:01
hej tu ja Alison pisze bo jestem oburzona faktem że nikt niechce śpiewać w
naszym zespole czy to przez to że mało gramy. teraz będziemy grali więcej
kiedyś nie gralismy bo szlifowaliśmy materiał. nie chce być jedyną laską w
zespole więc prosze niech jakaś się zgłosi miel widziane są każde laski które
coś potrafią śpiewmy mieszany repertuar czyli wszystkiego po trochu: nirvana
S.O.A.D. sweet noise oraz lżejsze klimaty perfect i big cyc na próbach jest
fajnie zawsze się wygłupiamy gramy i piszemy nowe piosenki nie jest to tak
jak
na próbach jakiś zespołów kameralnych gdzie drygent krzyczy na muzyków że żle
grają u nas jak ktoś żle ghra to goomez przestaje graći mówi że ty i ty
zagrałeś żle każdemy sięzdarzy więc pogarj to miejsce sam na spokojnie każdy
z
zespołu chciałby aby ktoś się zgłosił więc jeżeli któraś z was być w naszym
zespole to zgłaszać się na adres a_s_i@onet.eu jako załącznik dać foto oraz
jeżeli posiadacie nagrany swój wokal a w treśći imię nazwisko pseudo i nr gg
na
każdy mail odpowiadamy jedyne co musisz umieć to śpiewać i poruszać się na
scenie oczywiście nie będziesz pierwszym głosem tylko drugim ale też jest
dużo
roboty na maile czekam do soboty pozdro dla starej ekipy A.S.I. & dla nowej
ekipy A.S.I. i dla olki kojaka i całej reszty której nie ma na liście p.s.
kocham cię
goomez

nie zwlekaj napisz

Obserwuj wątek
    • Gość: ^^ Re: poszukiwana wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:21
      wysłałam Wam właśnie e-mail'a ^^ pzdr!
      • Gość: ^^ Re: poszukiwana wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:23
        podajcie mi jakiś inny email bo ten ,na który wysyłam to jest w nim bład
        jakiś...:/
        • Gość: Alison do ^^ Re: poszukiwana wokalistka IP: 80.51.54.* 09.05.06, 16:32
          goomez@op.pl ten napewno działa
    • Gość: R.A.A.G. Re: poszukiwana wokalistka IP: 80.51.54.* 09.05.06, 16:36
      podaje jeszcze raz adrest email a_s_i@onet.eu lub goomez@op.pl
      • Gość: ^^ Re: poszukiwana wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:52
        dostaliście ode mnie e-mail?
        • Gość: ALISON Re: poszukiwana wokalistka IP: 80.51.54.* 09.05.06, 16:58
          jeszcze nic nie doszło ale napewno dojdzie jak nie to podaj mi swój numer gg a
          ja się odezwe. to jest mój numer gg:8711182
          • Gość: alison Re: poszukiwana wokalistka IP: 80.51.54.* 09.05.06, 17:45
            email nie doszedłspróbuj jeszcze raz na email goomez@op.pl lub a_s_i@onet.eu
            lub na numer gg:8711182 albo na napewno ktoś się odezwie pozdro dal całej ekipy
            A.S.I. oraz dla olki kojaka i całej reszty znajomych oraz dla ludzi chcących
            śpiewać
            • Gość: Tomasz majster Re: poszukiwana wokalistka IP: 80.51.54.* 09.05.06, 18:03
              A macie jakies swoje nagrania? zeby uslyszec jak gracie itp....
              • Gość: ^^ Re: poszukiwana wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:24
                na meil goomeza już poszło ^^
                • Gość: alison Re: poszukiwana wokalistka IP: 80.51.54.* 09.05.06, 18:25
                  w sprawei nagrań to podaj email a sprawei meila zaraz sprwdzimy
                  • Gość: Przemas Re: poszukiwana wokalistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:37
                    A czemu ich nie zamieścicie w necie? Każdy by pewnie posłuchał kolejnej kapeli
                    z Chełmna a wysyłać komuś na mail to jest bez sensu.
                    • Gość: alison Re: poszukiwana wokalistka IP: 80.51.54.* 09.05.06, 18:40
                      na strone narazie nie damy bo strona jest w budowie ale za jakiś czas będzie to
                      damy na forum adres
                      • Gość: Orala Re: poszukiwana wokalistka IP: 80.51.54.* 21.05.06, 17:17
                        Tak właśnie myśle... śpiewam ładnie :D na scenie sie ruszam bosko...
                        Napisze do wam w najbliższym czasie bo jeszcze niejstem pewna czy nieośmiesze
                        sie!
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: Tomasz Re: poszukiwana wokalistka IP: 80.51.54.* 22.05.06, 07:27
                          To ja podaje maila w sprawie tych nagran. Chetnie uslysze i z gory dzieki :)
                          d_7@interia.pl
      • Gość: ciara Re: poszukiwana wokalistka IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.06.06, 23:31
        Szukacie jeszcze wokalistki ?? Ja kocham śpiewać i bardzo ładnie śpiewam !!!!
        Szukam jakiegoś zespołu który potrzebuje wokalistki! Jeśli jeszcze szukacie
        odpiszcie ! pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka