Dodaj do ulubionych

Program do ściągania

IP: 80.51.54.* 12.05.06, 10:25
Witam,czego używacie do ściągania filmów,muzy itp. Pytam głównie tych co mają
net z martonu. Drugie pytanie to jakie macie transfery przy ściąganiu,bo u
mnie ściągnąć cokolwiek to maskakra.
Obserwuj wątek
    • Gość: tnt Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 12.05.06, 14:25
      niestety obojetnie jaka bedziesz miał szybkosc z Martonu to WICHURA to nie
      bedzie :) ale tez nie jest najgorzej.
      po wielu probach z roznymi programami od długiego czasu jestem wierny DC++
      moim zdaniem najlepszy programik...
      czasemi bawie sie Torentem ale to nie to ;)

pokÓj
      • Gość: Piotr Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 12.05.06, 15:19
        Ja też jestem raczej wierny DC++,chociaż inne też próbowałem. Ale DC od
        dłuższego czasu to wcale mi szukac nie chce,a jak już znajdzie to też się długo
        zastanawia zanim ściągnie.
        • Gość: znawca Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 12.05.06, 15:37
          dlatego proponuje torrent , ja teylko z tego sciagam i jestem zadowolony jak
          nigdy :D kiedys mialem emule ale ciezko jest sie gdziekolwiek polaczyc a juz
          nie mowie wogole o sciaganiu (makabra) a co do dc + to chyba nawet teraz nie
          mozna sie polaczyc nigdzie jak masz z martonu ...
          • piotrchelmno Re: Program do ściągania 12.05.06, 15:52
            Ale tych torrentów to jest całkiem sporo,jakiego klienta używasz?
            • Gość: malla11 Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 12.05.06, 16:13
              Ja polecam "BearShare" polecam :)
              • Gość: użytkownik Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 13.05.06, 00:42
                BearShare,ściaga ale jest bardzo podobny do kazy. Nie zawsze ściąga to co się
                wpisuje.
                • Gość: durst700 Re: Program do ściągania IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 13.05.06, 09:00
                  Tzn mp3 to Bear Share sciaga prawidlowo.Zawsze sie zgadzaja z oryginalem, no
                  ale gorzeej jest z filmami;to rzeczywiscie roznie bywa.Nie raz tak mialem ze
                  sciagam sobie film gdzies 3 godzinki i pozniej okazuje sie ze nie o to mi
                  chodzilo :/(mozna sie troche wkurzyc) .W sumie to filmy warto dopasowywac do
                  jakis tam napisow .. wtedy zwykle sie zgadza.Ale na szybkosc sciagania to nie
                  ma co narzekac ...Pzdr
    • Gość: jagoda Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 13.05.06, 00:44
      program Lime Wire 4.9.10. - bardzo dobry wszystko mzoesz tym ściągnąć
      • Gość: Thefi Re: Program do ściągania IP: 81.210.32.* 13.05.06, 13:39
        Lime Wire owszem ale tylko wersja PRO!!! Bo tylko w tej wersji załącza się
        opcja TURBO CHARGET CONECTION. Dałem go kumplowi co ma MARTONA 256kb/s i max
        wyciąga nawet do 40kb. Gawex troszkę lepiej ale jak się ma sciągniętego
        firewala i 600kb/s :)
        • Gość: znawca Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 13.05.06, 15:07
          limwire tez urzywam do pojedynczych plikow a tak z torrentow ssam ;-) BitLord
          1.1
          • Gość: użytkownik martonu Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 14.05.06, 00:44
            Wiecie może czy używając DC++,mając neta z martonu można ustawić w połączeniu
            aktywny czy jesteśmy skazani na pasywny????
            • Gość: Łu Re: Program do ściągania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:12
              Użytkownik Martonu.Moim zdaniem można!!!!!!
              • Gość: Edek Re: Program do ściągania IP: 80.54.132.* 17.05.06, 23:38
                Wie ktos może jak ustawić na aktywny???
                • Gość: z krainy kredek Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 18.05.06, 12:26
                  Raczej watpie zeby byla taka mozliwosc - marton musialby nam udostepnic tzn.
                  pootwierac porty abysmy mogli byc aktywnym... innej opcji nie ma. No chyba, ze
                  zmienisz sobie net na neostrade albo cos...chodzi oczywiscie o zew. IP
                  (dc-active;emule-highID) i wew. IP (dc-passive;emule-lowID), no i wlasnie jezeli
                  jest sie kolesiem z wew. IP (czyli my) to jedyna opcja to porty.
    • Gość: LvKaS Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 18.05.06, 12:00
      ja też popieram torrenty. Próbowałem już wszystkiego emule, które zanim sie
      podłączy to wieki mijają DC++ które też nie bardzo dobrze działa w martonie .
      POLECAM wam BitComet-znajdziecie w nim kilka dobraych stronek z torrentami i co
      najważniejsze nie ma problemu z podłączeniem sie i zrywaniem transferu który u
      mnie ościąga średnią prędkość ok. 28kb/s || peace
    • Gość: znawca Re: Program do ściągania IP: 80.51.54.* 18.05.06, 12:47
      tylko spoko nie chwalmy tak tych torrentow tu oficjalnie bo jeszcze wladze
      martonu poblokuja portu na to i bedzie zupelnia kicha i do nieczego nie nie
      nada ten internet :/
    • mephisto_cch Re: Program do ściągania 27.05.06, 03:58
      DC++ jest OK ale jak dla mnie rzadzi P2M zawsze max lacza wyciaga, proponuje
      strnke www.MWTEAM.org zeby linki dostac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka