Gość: przyszła młoda Re: Przyjecie weselne IP: *.centertel.pl 23.10.06, 10:40 a w jakich cenach są wyzej proponowane lokale? tzn. ile za osobę, i co się w tym zawiera, a co trzeba i tak dokupić? tzn tort, napoje, obsługa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Przyjecie weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 16:05 w Chełmzy są trzy opcje 90,110,130 osobno wódka, napoje i ciast, ta opcja za 110 zł jest zupełnie wystarczająca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość:max Re: Przyjecie weselne IP: *.tvgawex.pl 24.10.06, 22:27 witam Byłem na weselu nad starogrodzkim. Goraco polecam To było we wrześniu. jedzenia pod dostatkiem, miła obsługa, wszystko ok. A i zespół rewelacja chyba z Bydgoszczy. moge dac namiary ale na maila. orpow@gazeta,pl Pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siorka W Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:15 Ja byłam 2tyg temu na weselu nad starogrodzkim w centrum wymiany i było super...EXTRA jedzenie,śliczna sala i do tego ładnie ustrojona...A w dodatku nie drogo...Polecam to miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka2210 Re: Przyjecie weselne 29.10.06, 12:24 odnośnie przyjęć nad jeziorem starogrodzkim! to nie jest wcale tak ładnie jak piszecie. byłam na kilku imprezach w tym weselach po prostu katastrofa.zachowanie szefa tego lokalu pozostawia wiele do życzenia ( a szczególnie jego zachowanie pod wpływem alkocholu - bawi się ze swoją kelnerką na środku parkietu nie zwracając uwagi na parę młodą i gości). kelnerka-chuda, na pól naga, z rostrzepanymi włosami, nie umiejąca chodzić na obcasach obsluguje FATALNIE!!! nie ma pojęcia o tym fachu.jedzenie może i jest dobre ale nie zgodne ilościowo z ustalonym menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siorka W Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:17 a i do tego miła i sprawna obsługa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Przyjecie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 16:02 Zdecydowanie ślub w Farze, a wesele w Domu Działkowca. Odpowiedz Link Zgłoś