Dodaj do ulubionych

Arena Kokocko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:36
Czy lubisz sie tam bawić?
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:02
      nie lubie się tam bawić ponieważ chodzą tam osoby o niskim intelekcie nie lubie
      ich muzy
      • Gość: do 123 Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:40
        osoby o niskim poziomie intelektualnym....powiadasz!!!!!!Jestem ciekawa jaki Ty
        sobą prezentujesz poziom z tego co piszesz to niezbyt wysoki!!!!!!A co do
        muzyki to lepiej się w ogóle nie wypowiadaj......
    • Gość: DJ Bigi Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:04
      jestr fajnie bo serwuja czesto Bigos do jedzenia
      • Gość: xxxx Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:18
        hehee ja tam jeżdze ale zadko bo jak bym miala jeździc co tydzien to by
        mi sie to szybko znudzilo! Imprezy czasami sa fajne a czasami nic
        ciekawego i jest strasznie nudno . To juz nie ta arena co kiedys była ,
        zaczyna robic sie juz tam melina . pozdro ;)
        • Gość: mi scusi ziomm Re: Arena Kokocko IP: 81.210.32.* 11.10.06, 17:13
          A mama mi mowiła ze Mimcia i kowalczykowa tyz lubią kokocko :D

PozdRo z ŻygLaDa :D

-mi scusi jak kogos lub cos obraze-
          • Gość: ktos [...] IP: 81.210.32.* 11.10.06, 21:50
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: bvg Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:59
              nielubie tam jezdzic bo tam same cpuny ledwo do kibla wejde i juz czestuja
              • Gość: xyz Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:43
                czy ty w ogole je znasz? mi sie wydaje ze ty im po prostu zazdroscisz bo ty nie
                jeździsz!!!melina to jest na chelminskich plantach. podaj mi klub w ktorym nie
                ma narkotykow!!!!!w ogole to forum schodzi na psy. swym poziomem dorownuje
                dzieciakom z 3 kl podstawowy.
              • Gość: gośc Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:25
                co wy wogóle gadać nikt z was pewnie tam nie był i przesto takie głupoty
                piszecie bo tylko z opowiesci słyszycie jaka jest arena a to narkotyki a to to a
                to tamto no we częsci prawda ale po co gadaćze "wchodze do w-c i sami częstują'
                idiotyzm wszyscy ci co tam nie byli to tak piszą bo poprostu zazdroszczą tym
                którzy tam byli
              • Gość: młoda Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:39
                co Ty chcesz od mimci i pauliny?
            • Gość: xyz do ktos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:29
              co? peniawa?
        • Gość: do xxxx Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:43
          ja tam jeżdże co tydzień i jakoś mi się tam nie nudzi.....Każda kolejna
          imprezka jest poprostu........
    • Gość: do ktos od laski Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.10.06, 19:51
      wypraszam sobie!!!!!ja jeżdżę do Kokocka i super sie tam bawię!meliny to są w
      Chełmnie!
      • Gość: ffff Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:30
        Wczoraj widziałem Arenę na Polsacie 2 w "DJ Party". Ta 17-letnia Kasia (miss
        clubbingu) poprostu super. Jak ona tym tyłeczkiem kręciła. A te nogi. Rany
        boskie! Brawa dla kamerzysty za ujęcia.
      • Gość: jrtr6u Re: Arena Kokocko IP: 83.2.11.* 12.04.07, 09:56
        w chelmnie to sa meliny ale kokocko to ja niewiem do czego to zaliczyc obora z
        muzyka tosz to szok ludzie tam chodza co gdzie indziej ich nie wpuszcza albo nie
        potrafili by sie zachowac dla pustakow
    • Gość: laska Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.10.06, 19:57
      aha!!!bawia się tam ludzie o niskim intelekcie?gó.. prawda!jestem studentka 2
      roku pedagogiki!jeżdżę do Kokocka bawic sie z moimi znajomymi,którzy studiuja
      prawo na UMK, a takie opinie to moga wygłaszac tylko i
      wyłącznie....bezmózgowcy!!!pozdrawiam imprezowiczów z Areny!
      • Gość: pi Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:40
        pedagogika ...haha tez mi kierunek !!! Ile masz dni zajec?? 2 lub trzy :D:D to
        jak studia zaoczne!!!!!!!!
        • Gość: do pi Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.10.06, 13:21
          a Ty co??ambitny bardziej?to sie wykaż...śmiech na sali ludzie co wy tu
          piszecie...ręcę opadają
      • Gość: pasuje Re: Arena Kokocko IP: 83.2.10.* 01.04.07, 19:38
        no wiesz wyksztalcenie nie zawsze jest adekwatne do tak zwanego IQ zrob sobie
        najpierw test na inteligencje, bo to ze jestes na 2 roku to nic nie swiadczy
        kazdy cep potrafi zakuc i zdac zero filozofii, nie chce cie tu obrazic tylko
        wypowiedziec w tej wlasnie sprawie bo zazwyczaj ludzie tak postrzegaja innych,
        "ma mgr to pewnie inteligentny czy cos takiego a to wcale nieprawda pzdr for all
        || SAY WHAT YA WANT IT ISN'T WRONG PEACE I'M OUT
    • Gość: :):) Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:52
      Hm... Nie znam osoby, która jeżdżąc do Areny powie,że jest to melina albo że
      nie można tam sie pobawić. Otóż znam mnóstwo ludzi, którzy na czadowe imprezy
      do Areny przyjeżdżają z Torunia, Bydgoszczy, Grudziądza i okolic tych
      miast...Przecież mają one do dyspozycji kilkadziesiąt innych klubów (dla
      obeznanych)- całkiem niezłych! A jednak wybierają Arenę...To oczymś
      świadczy...A to że zdarzają sie osoby które psują wizerunek Areny i zachowują
      się poniżej krytyki to już inna sprawa...Ale i tak to jak się "noszą" w dużej
      mierze świadczy tylko o nich! Jeżeli wprowadzono by tzw. selekcję przy wejściu,
      z pewnością nie było by tego, ale to już kwestia do ropatrzenia dla właścicieli
      Areny...
      • Gość: ona Re: Arena Kokocko IP: 83.2.11.* 21.10.06, 11:10
        wlasnie zgadzam sie bawiac sie poznaje sie duzo osob...Ja poznalam z Torunie i
        zapytalam dlaczego akurat tutaj???a on mi odpowiedzial ze tutaj jest najlepiej
        a w szczegolnosci towarzystwo mu odpowiada:).....a wiec jezeli macie pisac ze
        to melina to sie nie wypowiadajcie
        • Gość: Magda Re: Arena Kokocko IP: 83.2.10.* 22.10.06, 12:02
          Arena najlepsza!!!super muza i ludzie!!!a co do Cpunow to sa wszedzie!!!i nie
          kazdy jedzie tam cpac jedzie po to aby swietnie sie wybawic a w Arenie da sie
          to zrobić :D pozdro dla imprezowiczow Areny :]
          • Gość: ... w Re: Arena Kokocko IP: 81.210.32.* 23.10.06, 10:12
            Popieram jest super a w szczegulności muza ! a tak na marginesie wiecie że w
            ten piątek Mariodj z kokocka zagra w Chełmnie ! Pozdro !
            • Gość: do ...w Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:28
              Ty najpierw naucz się poprawnie pisac a potem zacznij jezdzic na dyskoteki w
              szczegÓlnosci pisze sie przez "ó" a nie "u". to wlasnie poziom NIEKTÓRYCH osob
              jezdzacych na dyskoteki. podkreslalm Niektórych
              • Gość: ja ;P Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.11.06, 17:14
                wiesz co....załóż sobie osobny wątek skoro tak Ci przeszkadzają błędy
                ortograficzne..nie mam nic do Ciebie, ale zanim coś napiszesz to pomyśl, bo to
                że ktoś robi błędy nie znaczy, że jest niskiego intelektu:) nawet Ty nie
                wykazałeś się intelektem pisząc coś takiego:) wątek dotyczy Areny Kokocko i
                imprez tego klubu a nie ortografii!!!pozdro:)
            • Gość: madzia Re: Arena Kokocko IP: 83.2.10.* 29.03.07, 22:32
              jezdza tam i nigdy nie widzialam zeby ktos czestowal kogos w wc czy np. na sali
              jest suuper switnie mozna sie tam pobawic :] a Ci co nie byli niech szyko jada
              ppolecam wszystkim co lubia sie bawic a nie patrzec co kto robi!!! pozdro dla
              klubowiczow Areny :]
    • Gość: ja ;P Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.11.06, 12:17
      Impreza Halloween w Arenie przeszła moje oczekaiwania:) Brawo Hazel! Brawo
      Drum! po raz kolejny Kokocko udowodniło, że nie ma sobie równych w naszym
      regionie. Zresztą...nie ma co udowadniac, bo tak po prostu jest! Pozdrawiam
      imprezowiczów!
    • Gość: monia Re: Arena Kokocko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:58
      arena jest najlepsza!!!!!!!!
    • Gość: me :) Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.03.07, 19:57
      Do zobaczenia imprezowicze w Święta Wielkiej Nocy!!! :) N pewno będzie
      super!!! :)
      • Gość: hihi Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 15:25
        w arenie jest fajnie,nawet mozna powiedziec wiecej niz fajnie,ale nie wiem
        czemu wstyd mi si przyznac ze bawie sie w wiejskiej dyskotece_troche zrypana
        nazwa i tyle...
        • Gość: kitka Re: Arena Kokocko IP: *.nettel.pl 09.04.07, 13:49
          arena spoko ale jaki jest adres www... na arene?? dzięki z góru pozdro
          • Gość: monia Re: Arena Kokocko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:12
          • Gość: monia Re: Arena Kokocko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:13
            www.arena-kokocko.pl prosze:)
    • Gość: aga Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:12
      kurcze arena to spoksik klub moi zdaniem najlepszy w okolicy bo cch to.....ale
      kazdy ma swoje zzdanie.ja tez lubie sie tam bawic i jest wyczepiscie mozna
      poznac fajnych ludziii,ja tam znalazlam moja polowe i to jest
      coooooooooolllllll pozdro papa
      • Gość: A.... Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:46
        KU.. H..E ATRENY WAM SIE ZACHCIALO
        DO NAUKI DEBILE PIZEPRZONE A NIE CYCKI NA WIERZCH POKAZYWAC KRWY JEDNE I DIWKI
        TYLKO , WIESZ CO TO CAŁKA JEST??? DO ROBOTY A NIE GLUPOTY WE LBIE
        • Gość: do A.... Re: Arena Kokocko IP: 212.2.100.* 10.04.07, 09:27
          Ale z ciebie burak... Ręce opadają..
    • Gość: aga Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:16
      a tak wogole ja ktos tak gada o arenie ze jest do kichy to nie na siebie
      spojrzy to wszystko tlumaczy paszczak€w nie wpuszczaja tam heheh pozdrus
    • Gość: omc ped Re: Arena Kokocko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.04.07, 16:44
      Do zobaczenia imprezowicze w Arenie dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Anka Re: Arena Kokocko IP: 83.2.9.* 09.04.07, 21:20
      Siemkaa..:)..Myślę , że sama dyskoteka jest cłakiem zajefajna ale gorzej będzie
      z ludźmi którzy tam jeżdzą hehe mam namyśli oczywiście młodzież Chełmińską..:)
      no i prawde mówiąc nie tylko..Dziewczyny i Chłopacy przechodzą samych
      siebie..no ale co to wkońcu młodzież każdy chce pokazać swoje drugie ja :) i to
      wasnie rozumiem :) WSZYSTKO DA SIE ZNIEŚC DLA DOBREJ ZABAWY no to spadam bo
      własnie jade na Arene :) pozdrawiam wszystkich :*
      • Gość: Sylwia Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:40
        Słyszałam że Sikutka jeździ tam żeby dawać dupy hahaha?
        • Gość: xxxx Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 19:16
          tak???a ja znam ja,to jszcze gó..ara!!!!taka sama pewnie jak ty!!!
          • Gość: Wojtas Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:58
            jest jeden problem w Arenie jestwporzo impreza ale PANOWIE KTORZY stoja na
            bramce to LESZCZE i sa BARDZO nie wporzadku ............. Zmienic BRAMKARZY i
            bedzie coooool..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka