Gość: asiunia152 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:36 Czy lubisz sie tam bawić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:02 nie lubie się tam bawić ponieważ chodzą tam osoby o niskim intelekcie nie lubie ich muzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 123 Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:40 osoby o niskim poziomie intelektualnym....powiadasz!!!!!!Jestem ciekawa jaki Ty sobą prezentujesz poziom z tego co piszesz to niezbyt wysoki!!!!!!A co do muzyki to lepiej się w ogóle nie wypowiadaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Bigi Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:04 jestr fajnie bo serwuja czesto Bigos do jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:18 hehee ja tam jeżdze ale zadko bo jak bym miala jeździc co tydzien to by mi sie to szybko znudzilo! Imprezy czasami sa fajne a czasami nic ciekawego i jest strasznie nudno . To juz nie ta arena co kiedys była , zaczyna robic sie juz tam melina . pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi scusi ziomm Re: Arena Kokocko IP: 81.210.32.* 11.10.06, 17:13 A mama mi mowiła ze Mimcia i kowalczykowa tyz lubią kokocko :D PozdRo z ŻygLaDa :D -mi scusi jak kogos lub cos obraze- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos [...] IP: 81.210.32.* 11.10.06, 21:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvg Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:59 nielubie tam jezdzic bo tam same cpuny ledwo do kibla wejde i juz czestuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:43 czy ty w ogole je znasz? mi sie wydaje ze ty im po prostu zazdroscisz bo ty nie jeździsz!!!melina to jest na chelminskich plantach. podaj mi klub w ktorym nie ma narkotykow!!!!!w ogole to forum schodzi na psy. swym poziomem dorownuje dzieciakom z 3 kl podstawowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:25 co wy wogóle gadać nikt z was pewnie tam nie był i przesto takie głupoty piszecie bo tylko z opowiesci słyszycie jaka jest arena a to narkotyki a to to a to tamto no we częsci prawda ale po co gadaćze "wchodze do w-c i sami częstują' idiotyzm wszyscy ci co tam nie byli to tak piszą bo poprostu zazdroszczą tym którzy tam byli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:39 co Ty chcesz od mimci i pauliny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xxxx Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:43 ja tam jeżdże co tydzień i jakoś mi się tam nie nudzi.....Każda kolejna imprezka jest poprostu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ktos od laski Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.10.06, 19:51 wypraszam sobie!!!!!ja jeżdżę do Kokocka i super sie tam bawię!meliny to są w Chełmnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:30 Wczoraj widziałem Arenę na Polsacie 2 w "DJ Party". Ta 17-letnia Kasia (miss clubbingu) poprostu super. Jak ona tym tyłeczkiem kręciła. A te nogi. Rany boskie! Brawa dla kamerzysty za ujęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jrtr6u Re: Arena Kokocko IP: 83.2.11.* 12.04.07, 09:56 w chelmnie to sa meliny ale kokocko to ja niewiem do czego to zaliczyc obora z muzyka tosz to szok ludzie tam chodza co gdzie indziej ich nie wpuszcza albo nie potrafili by sie zachowac dla pustakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.10.06, 19:57 aha!!!bawia się tam ludzie o niskim intelekcie?gó.. prawda!jestem studentka 2 roku pedagogiki!jeżdżę do Kokocka bawic sie z moimi znajomymi,którzy studiuja prawo na UMK, a takie opinie to moga wygłaszac tylko i wyłącznie....bezmózgowcy!!!pozdrawiam imprezowiczów z Areny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:40 pedagogika ...haha tez mi kierunek !!! Ile masz dni zajec?? 2 lub trzy :D:D to jak studia zaoczne!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pi Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.10.06, 13:21 a Ty co??ambitny bardziej?to sie wykaż...śmiech na sali ludzie co wy tu piszecie...ręcę opadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasuje Re: Arena Kokocko IP: 83.2.10.* 01.04.07, 19:38 no wiesz wyksztalcenie nie zawsze jest adekwatne do tak zwanego IQ zrob sobie najpierw test na inteligencje, bo to ze jestes na 2 roku to nic nie swiadczy kazdy cep potrafi zakuc i zdac zero filozofii, nie chce cie tu obrazic tylko wypowiedziec w tej wlasnie sprawie bo zazwyczaj ludzie tak postrzegaja innych, "ma mgr to pewnie inteligentny czy cos takiego a to wcale nieprawda pzdr for all || SAY WHAT YA WANT IT ISN'T WRONG PEACE I'M OUT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:52 Hm... Nie znam osoby, która jeżdżąc do Areny powie,że jest to melina albo że nie można tam sie pobawić. Otóż znam mnóstwo ludzi, którzy na czadowe imprezy do Areny przyjeżdżają z Torunia, Bydgoszczy, Grudziądza i okolic tych miast...Przecież mają one do dyspozycji kilkadziesiąt innych klubów (dla obeznanych)- całkiem niezłych! A jednak wybierają Arenę...To oczymś świadczy...A to że zdarzają sie osoby które psują wizerunek Areny i zachowują się poniżej krytyki to już inna sprawa...Ale i tak to jak się "noszą" w dużej mierze świadczy tylko o nich! Jeżeli wprowadzono by tzw. selekcję przy wejściu, z pewnością nie było by tego, ale to już kwestia do ropatrzenia dla właścicieli Areny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Arena Kokocko IP: 83.2.11.* 21.10.06, 11:10 wlasnie zgadzam sie bawiac sie poznaje sie duzo osob...Ja poznalam z Torunie i zapytalam dlaczego akurat tutaj???a on mi odpowiedzial ze tutaj jest najlepiej a w szczegolnosci towarzystwo mu odpowiada:).....a wiec jezeli macie pisac ze to melina to sie nie wypowiadajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Arena Kokocko IP: 83.2.10.* 22.10.06, 12:02 Arena najlepsza!!!super muza i ludzie!!!a co do Cpunow to sa wszedzie!!!i nie kazdy jedzie tam cpac jedzie po to aby swietnie sie wybawic a w Arenie da sie to zrobić :D pozdro dla imprezowiczow Areny :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... w Re: Arena Kokocko IP: 81.210.32.* 23.10.06, 10:12 Popieram jest super a w szczegulności muza ! a tak na marginesie wiecie że w ten piątek Mariodj z kokocka zagra w Chełmnie ! Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ...w Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:28 Ty najpierw naucz się poprawnie pisac a potem zacznij jezdzic na dyskoteki w szczegÓlnosci pisze sie przez "ó" a nie "u". to wlasnie poziom NIEKTÓRYCH osob jezdzacych na dyskoteki. podkreslalm Niektórych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ;P Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.11.06, 17:14 wiesz co....załóż sobie osobny wątek skoro tak Ci przeszkadzają błędy ortograficzne..nie mam nic do Ciebie, ale zanim coś napiszesz to pomyśl, bo to że ktoś robi błędy nie znaczy, że jest niskiego intelektu:) nawet Ty nie wykazałeś się intelektem pisząc coś takiego:) wątek dotyczy Areny Kokocko i imprez tego klubu a nie ortografii!!!pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Arena Kokocko IP: 83.2.10.* 29.03.07, 22:32 jezdza tam i nigdy nie widzialam zeby ktos czestowal kogos w wc czy np. na sali jest suuper switnie mozna sie tam pobawic :] a Ci co nie byli niech szyko jada ppolecam wszystkim co lubia sie bawic a nie patrzec co kto robi!!! pozdro dla klubowiczow Areny :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ;P Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.11.06, 12:17 Impreza Halloween w Arenie przeszła moje oczekaiwania:) Brawo Hazel! Brawo Drum! po raz kolejny Kokocko udowodniło, że nie ma sobie równych w naszym regionie. Zresztą...nie ma co udowadniac, bo tak po prostu jest! Pozdrawiam imprezowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Arena Kokocko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:58 arena jest najlepsza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me :) Re: Arena Kokocko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.03.07, 19:57 Do zobaczenia imprezowicze w Święta Wielkiej Nocy!!! :) N pewno będzie super!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 15:25 w arenie jest fajnie,nawet mozna powiedziec wiecej niz fajnie,ale nie wiem czemu wstyd mi si przyznac ze bawie sie w wiejskiej dyskotece_troche zrypana nazwa i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: Arena Kokocko IP: *.nettel.pl 09.04.07, 13:49 arena spoko ale jaki jest adres www... na arene?? dzięki z góru pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Arena Kokocko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:13 www.arena-kokocko.pl prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:12 kurcze arena to spoksik klub moi zdaniem najlepszy w okolicy bo cch to.....ale kazdy ma swoje zzdanie.ja tez lubie sie tam bawic i jest wyczepiscie mozna poznac fajnych ludziii,ja tam znalazlam moja polowe i to jest coooooooooolllllll pozdro papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.... Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:46 KU.. H..E ATRENY WAM SIE ZACHCIALO DO NAUKI DEBILE PIZEPRZONE A NIE CYCKI NA WIERZCH POKAZYWAC KRWY JEDNE I DIWKI TYLKO , WIESZ CO TO CAŁKA JEST??? DO ROBOTY A NIE GLUPOTY WE LBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do A.... Re: Arena Kokocko IP: 212.2.100.* 10.04.07, 09:27 Ale z ciebie burak... Ręce opadają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:16 a tak wogole ja ktos tak gada o arenie ze jest do kichy to nie na siebie spojrzy to wszystko tlumaczy paszczak€w nie wpuszczaja tam heheh pozdrus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omc ped Re: Arena Kokocko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.04.07, 16:44 Do zobaczenia imprezowicze w Arenie dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Arena Kokocko IP: 83.2.9.* 09.04.07, 21:20 Siemkaa..:)..Myślę , że sama dyskoteka jest cłakiem zajefajna ale gorzej będzie z ludźmi którzy tam jeżdzą hehe mam namyśli oczywiście młodzież Chełmińską..:) no i prawde mówiąc nie tylko..Dziewczyny i Chłopacy przechodzą samych siebie..no ale co to wkońcu młodzież każdy chce pokazać swoje drugie ja :) i to wasnie rozumiem :) WSZYSTKO DA SIE ZNIEŚC DLA DOBREJ ZABAWY no to spadam bo własnie jade na Arene :) pozdrawiam wszystkich :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:40 Słyszałam że Sikutka jeździ tam żeby dawać dupy hahaha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 19:16 tak???a ja znam ja,to jszcze gó..ara!!!!taka sama pewnie jak ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Arena Kokocko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:58 jest jeden problem w Arenie jestwporzo impreza ale PANOWIE KTORZY stoja na bramce to LESZCZE i sa BARDZO nie wporzadku ............. Zmienic BRAMKARZY i bedzie coooool.. Odpowiedz Link Zgłoś