Gość: Aaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:37 czy jest w Chełmnie jakaś szkoła tańca towarzyskiego, rumby, samby, czaczy i innych tańców???????? Jak tak to prosze o jak najwiecej szczegolów......... Dziekuję z góry:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wielbicielka Re: Czy Jest W Chełmnie? IP: 83.2.8.* 28.10.06, 16:40 ja sama chciałabym tańczyć w takiej szkółce tanecznej,ale takowej w naszym mieście nie ma.niestety,już od małego się interesuję tańcem towarzyskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMO Re: Czy Jest W Chełmnie? IP: 81.210.32.* 28.10.06, 18:25 zapraszam do mnie,wypozycze jakies dvd z tancerzami i pouczymy sie w domu- bedziecie obie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Czy Jest W Chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:55 A ktoś Ty????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbicielka Re: Czy Jest W Chełmnie? IP: 83.2.8.* 29.10.06, 14:07 Ej OMO kim jesteś,że chcesz nas do siebie zaprosić?Dobrze tańczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaaaaaa Re: Czy Jest W Chełmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:44 aaaaaaaaaa o ktorej i kiedy?????????????????? i w ogole kim jestescie???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudus i arus Re: Czy Jest W Chełmnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:34 ulica wodna lokal barylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sth Re: Czy Jest W Chełmnie? IP: 83.2.8.* 30.10.06, 18:43 Kiedyś prowadzony był taki kurs w Rondzie przez jakas bydgoska szkołę tańca, ale chyba to było tylko jednorazowo. Sam projekt był bardzo ciekawy.. uczyli chyba większoci tańców standardowych, a także rumba, sama i cha-cha... może kiedyś to powtórzą...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Czy Jest W Chełmnie? IP: 83.2.11.* 30.10.06, 21:53 chodziłem na ten kurs, srednio to wyglądało, za krótki był kurs no ale podstawy wszystkich znanych tanców towarzyskich poznałem. Zapiszcie się w Toruniu lub Bydgoszczy i raz w tygodniu dojezdzajcie, nie jest aż tak daleko jeśli zależy wam naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś