Dodaj do ulubionych

Taniec z Gwiazdami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:05
Kto z Was ogląda TzG? Za kim jesteście, aby wygrał?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;/ Re: Taniec z Gwiazdami IP: 83.2.9.* 10.11.06, 19:12
      Same fajne pary już poodpadały :// Ale jak już te zostały to sama nie wiem za
      kim,a le zapewne Rusin wygra :/
    • Gość: mik Re: Taniec z Gwiazdami IP: 83.2.10.* 10.11.06, 21:31
      Kinga
      • Gość: gfufbndr Re: Taniec z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 13:31
        Peter i Dominika:)
    • Gość: ktosiek Re: Taniec z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:40
      Peter i Dominika
    • Gość: xyz Re: Taniec z Gwiazdami IP: 83.2.10.* 12.11.06, 21:48
      super ze wygrala kinga i stefano :-]
    • Gość: agata Re: Taniec z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:02
      wydałam 20n zł na te sms zeby wygrała rusnowa ?? co to jest wszytsko z góry
      ustawione.,... porownajcie se rusinke i cichopek .. rusin to ... pani ktora nie
      umie tanczyc i ttyle... tak samo ci jury ... co to jest ?? p.Pawlovic 10 a
      tyszkiewicz 9 ,, posmiewisko totalne .. peter i dominika mistrzammi
      • Gość: ??? Re: Taniec z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:31
        nie rozumiem cie Agato
      • Gość: J. Re: Taniec z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:37
        Zgadzam się - pani Kinga Rusin nie umie tańczyć, to znaczy opanowała podstawowe
        elementy tańca, ale czegoś jej brakuje... Mistrzem był dla mnie Przemek
        Sadowski, bardzo byłam niemile zaskoczona, jak odpadł. Cos tutaj nie gra z tym
        głosowaniem. A Kinga wygrała, bo jest po prostu bardziej polularna, niż Peter
        Lucas...
    • Gość: Wiadomo Kto Re: Taniec z Gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:56
      Prawda to całe głosowanie jest ustawiane z góry pan Sadowski dostawał kilka
      razy pod rząd same 40 aż ni z gruchy ni z pietruchy nagle odpad tak samo z
      liszowska było dostała 38 punktów chyba najwięcej w odcinku i odpadła...bez
      sensu a co tyszkiewicz wczoraj zrobiła to się w pale nie mieści
      • Gość: Sara Re: Taniec z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:21
        No wiecie Kinga jest z TVN-u i dlatego wygrała tak samo jak w pierwszej
        edycji...
        • Gość: :):):):):););):):; Re: Taniec z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:31
          Moim zdaniem najlepiej tanczyli: P. Sadowski, J. Liszowska, M. Mroczek oraz-
          moja ulubiona- M.W. Wałęsa, która tańczyła przeslicznie i "pasowała" do tego
          programu......... A Kinga Rusin była za sztywna jak dla mnie (chodzi mi tu
          głównie, albo i nawet w całości o jej ruchy).Pzdr
          • Gość: xxx Re: Taniec z Gwiazdami IP: 81.210.32.* 13.11.06, 16:40
            Akurat co do oceny ttysziewicz i Galińskeigo dla Doaminiki i Petera sie nie
            zgadzam z waszymi opiniami .Wiwcie dlaczego Tyszkeiwiczi Galiński dlai 9 -żeby
            wyrównać żeby od sedizów obydiwe pary miały tyle samyo punktów dlatego tak
            zrobili!!!A co do tegop że Kinga rusin wygrała to się ciesz
    • Gość: Wiadomo kto Re: Taniec z Gwiazdami IP: 83.2.11.* 13.11.06, 17:08
      Do xxx wiemy że tyszkiewicz i galiński dlatego dali po 9 zeby było równo tylko
      czemu dali?? Skoro peter i domonika lepiej tańczyli to powinnie mieć więcej
      punktów a nie "dlatego żeby było równo"
    • Gość: onaa Re: Taniec z Gwiazdami IP: 83.2.9.* 13.11.06, 21:20
      Stefano...cuudoooo:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka