Gość: LITO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:44 Znacie może osoby,które odpłatnie zajmują się pisaniem prac licencjackich lub magisterskich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heh Re: Praca Licencjacka.... IP: 83.2.11.* 04.01.07, 15:50 mogles sobie darowac studia skoro takie rzeczy piszesz nieudaczna lama.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lito Re: Praca Licencjacka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:56 Nieudaczny to Ty jestś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisarz Re: Praca Licencjacka.... IP: 83.2.8.* 04.01.07, 16:38 jaki temat cie interesuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LITO Re: Praca Licencjacka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:42 ZARZADZANIE JAKOŚCIĄ NA PRZYKŁADZIE FIRMY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Lito Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:35 wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samodzielność Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:58 Uważaj, bo Cię namierzą, a wtedy wstyd i konsekwencje prawne!!! W takim układzie lepiej obierać cebulę, bo to uczciwe zajęcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lito Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:42 pilnuj sam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samodzielność Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:00 Nie muszę siebie pilnować, bo pracę magisterską już dawno sama napisałam.Żal mi Ciebie dziecinko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ishikawa LITO czego nie wiesz, przecież masz prosty temat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:32 LITO czego nie wiesz, przecież masz prosty temat. Wystarczy sięgnąć do literatury odpowiedniej. Odnieść teorie do praktycznych zastosowań, w firmie X oraz zaproponować lepsze rozwiązania . Opisać wszystko, wyciągnąć wnioski i masz kompletną prace. Literatury jest pełno w bibliotece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LITO Re: LITO czego nie wiesz, przecież masz prosty te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:05 ODCZEPCIE SIĘ DOBRZE, NIE MAM ZAMIARU WAS WCALE SLUCHAC I PROSZE SIĘ NIE WYPOWIADAĆ NA TEN TEMAT, BO TO NIE BYŁO WCALE DO WAS SKIEROWANE NIEUKI!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ishikawa Kolego co się denerwujesz, zobacz co napisalem pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:09 Jeśli nie masz materiałów to mogę Ci przesłać ksero dostępnych w mojej bibliotece - książek, dotyczące tego tematu. Mogę również udzielić cennych wskazówek. Ale nikt, z tego forum ani ja raczej nie napisze za Ciebie pracy. Często zdarza się, że brakuje materiałów (zasobów książkowych), w szczególności do części teoretycznej. Również czasem brakuje weny. Ale prace można przecież napisać samemu. Jak nie wiesz od czego zacząć udzielę Ci wskazówek jak się za to zabrać, ale w tym celu podaj e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ishikawa Widzę, że kolega nie potrzebuje literatury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:05 Widzę, że kolega nie potrzebuje literatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumek Re: Praca Licencjacka.... IP: 80.51.140.* 05.01.07, 21:54 a masz materiały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Praca Licencjacka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:05 I tacy przypadkowi ludzie dostają się na studia a potem przypadkowo je kończą, broniąc nędznie CUDZĄ pracę licencjacką. Wtedy mamy niedouczonych lekarzy, popapranych prawników i cwaniaków ekonomistów od siedmiu boleści. dziwicie się wtedy, że w takim kraju zyjemy i tacy ludzie nim rządzą??? Proponuję LITO zabrać się do roboty, poszukać materiałów, przysiąść, poprosić o pomoc promotora i zrobić coś samemu. To naprawdę nie jest takie trudne. A i na obronie będziesz wiedział/a o czym mówisz... Mimo wszystko - powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Praca Licencjacka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:08 Pozdrowienia dla tych, którzy o własnych siłach, nocami, w pocie czoła pisali prace licencjackie, magisterskie, dyplomowe, poparte wcześniejszymi badaniami. Mozna było, prawda?? I wiecie co? Możemy byc z siebie dumni, bo to nasze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:11 a potem dziwic sie że mamy taki rząd, takie partie rzazące, takich przedstawicieli włądzy?? jak nie potrafisz sam napisać to nie pisz wcale nieuku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Praca Licencjacka.... IP: 80.51.140.* 12.01.07, 23:32 ludzie...prymusy wielkie od siedmiu boleści! co się człowieka czepiacie.założesię ze te teksty to pisali tylko kujoni!nie piszcie że przypadkiem ktos się dostaje i tak konmczy! sztuka utrzymac się bna tych studiach! chyba ze po 1 egz w semestyrze mieliście to rozumiem,a wnioskując z waszych wypowiedzi to pewnie po prywatnych jesteście! wy nigdy nie prosiliscue o pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Praca Licencjacka.... IP: 80.51.140.* 12.01.07, 23:32 ludzie...prymusy wielkie od siedmiu boleści! co się człowieka czepiacie.założesię ze te teksty to pisali tylko kujoni!nie piszcie że przypadkiem ktos się dostaje i tak konmczy! sztuka utrzymac się bna tych studiach! chyba ze po 1 egz w semestyrze mieliście to rozumiem,a wnioskując z waszych wypowiedzi to pewnie po prywatnych jesteście! wy nigdy nie prosiliscue o pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Praca Licencjacka.... IP: 80.51.140.* 12.01.07, 23:34 a pomyśleliscie że może ta osoba nie ma możliwosci żeby napisac tę pracę? może choruję? może cięcko pracuje na rodzinę a może jest matka dziecka która tylko nocami może zakuwać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z podstawowym Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 02:38 masz racje! Ja tesz mysle ze tszeba dac dyplom wszystkim ktozy nie maja czasu rzeby napisac prace!!!! chorym - dajcie dyplom inrzyniera, pracujacym na rodzine - dyplom magistra, a matkom, ktore nie maja czasu zeby zakuwac po nacach - dyplom lekarza, bo pszeciez one najlepiej wiedza jak sie opiekowac potszebujacym. a potem i tak spotkamy sie wszyscy z dyplomami na tasmie u krawana. niech zyja kujony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Praca Licencjacka.... IP: 83.2.11.* 21.01.07, 16:43 mam nadzieje, ze giertych ani nikt z obecnego rzadu tego nie przeczyta, bo jeszcze mogloby sie tak stac hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Praca Licencjacka.... IP: *.culm.net 04.02.07, 18:13 Weź się do roboty a nie szukasz pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś