Dodaj do ulubionych

Praca Licencjacka....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:44
Znacie może osoby,które odpłatnie zajmują się pisaniem prac licencjackich lub
magisterskich?
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Praca Licencjacka.... IP: 83.2.11.* 04.01.07, 15:50
      mogles sobie darowac studia skoro takie rzeczy piszesz
      nieudaczna lama....
      • Gość: lito Re: Praca Licencjacka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:56
        Nieudaczny to Ty jestś!!!
    • Gość: pisarz Re: Praca Licencjacka.... IP: 83.2.8.* 04.01.07, 16:38
      jaki temat cie interesuje ?
      • Gość: LITO Re: Praca Licencjacka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:42
        ZARZADZANIE JAKOŚCIĄ NA PRZYKŁADZIE FIRMY...
        • Gość: do Lito Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:35
          wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: samodzielność Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:58
          Uważaj, bo Cię namierzą, a wtedy wstyd i konsekwencje prawne!!!
          W takim układzie lepiej obierać cebulę, bo to uczciwe zajęcie!!!
          • Gość: lito Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:42
            pilnuj sam siebie
            • Gość: samodzielność Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:00
              Nie muszę siebie pilnować, bo pracę magisterską już dawno sama napisałam.Żal mi
              Ciebie dziecinko.
        • Gość: Ishikawa LITO czego nie wiesz, przecież masz prosty temat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:32
          LITO czego nie wiesz, przecież masz prosty temat.
          Wystarczy sięgnąć do literatury odpowiedniej. Odnieść teorie do praktycznych
          zastosowań, w firmie X oraz zaproponować lepsze rozwiązania . Opisać wszystko,
          wyciągnąć wnioski i masz kompletną prace. Literatury jest pełno w bibliotece.
          • Gość: LITO Re: LITO czego nie wiesz, przecież masz prosty te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:05
            ODCZEPCIE SIĘ DOBRZE, NIE MAM ZAMIARU WAS WCALE SLUCHAC I PROSZE SIĘ NIE
            WYPOWIADAĆ NA TEN TEMAT, BO TO NIE BYŁO WCALE DO WAS SKIEROWANE
            NIEUKI!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Ishikawa Kolego co się denerwujesz, zobacz co napisalem pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:09
              Jeśli nie masz materiałów to mogę Ci przesłać ksero dostępnych w mojej
              bibliotece - książek, dotyczące tego tematu. Mogę również udzielić cennych
              wskazówek. Ale nikt, z tego forum ani ja raczej nie napisze za Ciebie pracy.
              Często zdarza się, że brakuje materiałów (zasobów książkowych), w szczególności
              do części teoretycznej. Również czasem brakuje weny. Ale prace można przecież
              napisać samemu.
              Jak nie wiesz od czego zacząć udzielę Ci wskazówek jak się za to zabrać, ale w
              tym celu podaj e-maila.
              • Gość: Ishikawa Widzę, że kolega nie potrzebuje literatury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:05
                Widzę, że kolega nie potrzebuje literatury.
    • Gość: tumek Re: Praca Licencjacka.... IP: 80.51.140.* 05.01.07, 21:54
      a masz materiały?
    • Gość: hmmm Re: Praca Licencjacka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:05
      I tacy przypadkowi ludzie dostają się na studia a potem przypadkowo je kończą,
      broniąc nędznie CUDZĄ pracę licencjacką. Wtedy mamy niedouczonych lekarzy,
      popapranych prawników i cwaniaków ekonomistów od siedmiu boleści. dziwicie się
      wtedy, że w takim kraju zyjemy i tacy ludzie nim rządzą???
      Proponuję LITO zabrać się do roboty, poszukać materiałów, przysiąść, poprosić o
      pomoc promotora i zrobić coś samemu. To naprawdę nie jest takie trudne. A i na
      obronie będziesz wiedział/a o czym mówisz...
      Mimo wszystko - powodzenia!
    • Gość: hmm Re: Praca Licencjacka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:08
      Pozdrowienia dla tych, którzy o własnych siłach, nocami, w pocie czoła pisali
      prace licencjackie, magisterskie, dyplomowe, poparte wcześniejszymi badaniami.
      Mozna było, prawda??
      I wiecie co? Możemy byc z siebie dumni, bo to nasze...
      • Gość: żal Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:11
        a potem dziwic sie że mamy taki rząd, takie partie rzazące, takich
        przedstawicieli włądzy?? jak nie potrafisz sam napisać to nie pisz wcale
        nieuku!!
        • Gość: studentka Re: Praca Licencjacka.... IP: 80.51.140.* 12.01.07, 23:32
          ludzie...prymusy wielkie od siedmiu boleści! co się człowieka
          czepiacie.założesię ze te teksty to pisali tylko kujoni!nie piszcie że
          przypadkiem ktos się dostaje i tak konmczy! sztuka utrzymac się bna tych
          studiach! chyba ze po 1 egz w semestyrze mieliście to rozumiem,a wnioskując z
          waszych wypowiedzi to pewnie po prywatnych jesteście! wy nigdy nie prosiliscue
          o pomoc?
        • Gość: studentka Re: Praca Licencjacka.... IP: 80.51.140.* 12.01.07, 23:32
          ludzie...prymusy wielkie od siedmiu boleści! co się człowieka
          czepiacie.założesię ze te teksty to pisali tylko kujoni!nie piszcie że
          przypadkiem ktos się dostaje i tak konmczy! sztuka utrzymac się bna tych
          studiach! chyba ze po 1 egz w semestyrze mieliście to rozumiem,a wnioskując z
          waszych wypowiedzi to pewnie po prywatnych jesteście! wy nigdy nie prosiliscue
          o pomoc?
          • Gość: ! Re: Praca Licencjacka.... IP: 80.51.140.* 12.01.07, 23:34
            a pomyśleliscie że może ta osoba nie ma możliwosci żeby napisac tę pracę? może
            choruję? może cięcko pracuje na rodzinę a może jest matka dziecka która tylko
            nocami może zakuwać!
            • Gość: z podstawowym Re: Praca Licencjacka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 02:38
              masz racje!
              Ja tesz mysle ze tszeba dac dyplom wszystkim ktozy nie maja czasu rzeby napisac
              prace!!!!
              chorym - dajcie dyplom inrzyniera,
              pracujacym na rodzine - dyplom magistra,
              a matkom, ktore nie maja czasu zeby zakuwac po nacach - dyplom lekarza, bo
              pszeciez one najlepiej wiedza jak sie opiekowac potszebujacym.
              a potem i tak spotkamy sie wszyscy z dyplomami na tasmie u krawana.
              niech zyja kujony !!!
              • Gość: haha Re: Praca Licencjacka.... IP: 83.2.11.* 21.01.07, 16:43
                mam nadzieje, ze giertych ani nikt z obecnego rzadu tego nie przeczyta, bo
                jeszcze mogloby sie tak stac hahahah
    • xxx152 Re: Praca Licencjacka.... 30.01.07, 16:53
      • Gość: student Re: Praca Licencjacka.... IP: *.culm.net 04.02.07, 18:13
        Weź się do roboty a nie szukasz pomocy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka