Dodaj do ulubionych

Lisewo-UWAGA!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 09:18
MIESZKAŃCY GMINY LISEWO PRZYGOTUJCIE SIĘ OD 22 STYCZNIA NA NALOTY W SPRAWIE
KONTROLI KOMPUTERÓW.JEST TO INFORMACJA Z DOBREGO ZRÓDŁA I CI,KTÓRZY MAJĄ W
DOMKU PIRATA POTRAKTUJCIE TO JAKO PRZESTROGE.POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkanka lisewa Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:02
      nire martwcie się nie będzie żadnego nalotu to bujda ja wie to z dobrego zródła
      mam znajomości
      • Gość: benek Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:27
        ciekawe skad macie takie źródełka gliniarze w Lisewie milczą wiec skad ty o
        tym
        wiesz potrzebuje pewnej informacji
        • Gość: Fazi Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.sol2.cable.ntl.com 18.01.07, 16:46
          Zalezy dla kogo milcza, ludzie nie panikujcie jakby mieli do wszystkich to by
          bylo bez sensu!!!
          • Gość: Ola Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:49
            LUDZIE.TO NIE JEST PANIKA.JUŻ TRZEPIĄ.DZIŚ ZNALEZLI TRZY LEWE WINDOWSY W
            KRUSINIE.OD PONIEDZIALKU RUSZAJĄ NA LISEWO.TO JEST PEWNA I PRAWDZIWA
            INFORMACJA.MAM DOBRE ZNAJOMOŚCI I WIEM CO PISZE.JAK CHCECIE MIEĆ PROBLEMY TO
            OLEWAJCIE TO NADAL!!!!POZDRAWIAM.
            • Gość: mały Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:03
              mojemu bracholowi już zabrali w lisewie
              • Gość: ktoś Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:33
                potrzebuje pewnej informacji jakiemu bratu jak sie nazywa odp szybko ok
    • Gość: Ziobro@24 Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: 83.2.10.* 19.01.07, 21:37
      Moi kochani to będzie policja min. z Chełmna już zarekwirowali dużo
      komputerów!!!Pozdrawiam piratów komputerowych!!!!Kontrola jest nieunikniona
      prędzej czy póżniej!!!!
      • Gość: lisewian Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:30
        no co wy bez paniki to bujda nikomu w lisewie nie zabrali kompa i nie zabioro
        bo żadnej policji nie bedzie wiem bo mam znajomości takie że sobie nie
        wyobrażacie spoko majonez
        • Gość: troware Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:10
          A ja mam dobre znajomości z Benedyktem XVI który ostatnio wspomniał mi w
          kaplicy sykstyńskiej że wyrocznia w Delfah mówiła mu o tym, iż w poniedziałek
          szukać będą piratów a w środe konkwistadorów którzy załatwili Azteków :]
          • Gość: troware kumpel Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:20
            a co? szukaja? xd
            • Gość: Fazi Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.sol2.cable.ntl.com 21.01.07, 10:29
              Ludzi to co pisze Ola to niejast bujda, to jest prawda Ola ma naprawde
              znajomosci i dostep do informacji... pozdrawiam Ole do zobaczenia w lutym,
              wyskoczymy na jakies "KUKU" haha pozdro
              • Gość: xxx Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:00
                wiadomo czy byli dzis w Lisewie? Jak tak to dajcie znaka.
              • Gość: Ola Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:00
                FAZI,KIM TY NAPRAWDE JESTES?MIESZKAM W LISEWIE KILKA LAT ALE O TOBIE JESZCZE
                NIE SŁYSZAŁAM......POZDRAWIAM.
                • Gość: K.... Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:02
                  No pieje teraz na maksa <hahaha> kto nie zna Fazy w Lisewie ten naprawde jest
                  kret,myslalem ze wszyscy go tu znaja le jednak sie myliłem :/
                • Gość: KOLEŚ Re: Lisewo-UWAGA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 06:58
                  Faza to stary J E B A K ! kto go nie zna ??? nie FAZI co tam w Anglii?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka