Gość: lik IP: 83.2.10.* 18.03.07, 08:07 Co sądzicie na temat przejścia z telefonem stacjonarnym z TPSA do Tele 2? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: TELE 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:34 ciekawe kto ci naprawi linie jak sie popsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjoo Re: TELE 2 IP: 80.51.140.* 18.03.07, 17:03 ten telefon funkcjonuje na karcie sim tak jak tel kom zadna linia ci sie tu nie popsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TELE 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:29 ja pisalem o telefonie z Tele2 nizszy abonament o 7 zł ale szał rozmowy w tej samej cenie hehehe a jak sie popsuje ciekawe kto przyjedzie i naprawi pani z warszawy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lik Re: TELE 2 IP: 83.2.10.* 19.03.07, 12:57 Dzięki za podpowiedzi ale oczekuje informacji od osób ktore sa w Tele 2 a jeszcze lepiej jak by sie wypowiedzieli ci co przeszli w ostatnim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lik Re: TELE 2 IP: 83.2.10.* 21.03.07, 21:11 Ale powiedz cos wiecej, na czym to oszustwo polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zd Re: TELE 2 IP: *.chello.pl 21.03.07, 21:32 oszusci. wszystko niby ma byc ladnie i pieknie a sie okazuje ze w rzeczywistosci wychodzi drozej niz tpsa, a pozniej ciezko sie z tego gowna wypisac. radze omijac szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wokis Re: TELE 2 IP: 83.2.10.* 22.03.07, 08:37 No nie wiem czy moze wychodzić drozej jak w TPSA?Przecież sa regulaminy i cenniki i chyba po popdpisaniu umowy nie moga mnie niczym zaskoczyć. Z tego co publikują na swojej stronie www. to i abonament i ceny za rozmowy sa w Tele2 korzystniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: TELE 2 IP: 83.2.11.* 22.03.07, 09:47 I odpowiedz sobie sam dlaczego skoro jest wszystko tak tanio to w Europie mają tylko milion abonentów. Szkoda, że nie oglądałeś w telewizji filmu o tej firmie. Gdybyś go widział nie byłoby tego postu, ale akoro dla ciebie wszystko co się świeci to złoto wiec słuchaj reklam. Jak się nie sparzysz to nie uwierzysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TELE 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:14 prponuję netię jest sto razy korzystniejsza niż tele2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lik Re: TELE 2 IP: 83.2.10.* 22.03.07, 20:41 Fajnie ,ze właczasz sie do dyskusji ale nadal nie wiem na czym polega złe funkcjonowanie TELE 2.Filmu faktycznie nie ogladałem a wiedze nie czerpie z reklam, a ze stron obu operatorów. Analizujac cenniki widze, ze w Tele 2 abonament jest nizszy i ceny za min rozmowy rownież.Zdaje sobie jednak sprawe ,ze czasami skorka nie jest warta wyprawki i stad ten post.Biorąc powyzsze pod uwagę chciałbym sie dowiedzieć cos konkretnego od osób ktore maja przecwiczony ten temat i posiadaja po przejsciu z TPSA jakieś doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś