Gość: gosciu IP: *.cpe.marton.net.pl 23.07.07, 11:17 wypowiadajcie sie co o nich sadzicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asb Re: Atm sklad brzozowo IP: *.cpe.marton.net.pl 23.07.07, 20:49 brzozowo... czy to niemówi samo za siebie ?! buraksens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Atm sklad brzozowo IP: *.cpe.marton.net.pl 24.07.07, 18:10 Jedno wielkie gó.. wieśniaki robią z siebie wielkie gwiazdy GRZ ty zyzunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisija Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 25.07.07, 13:24 Niech robią co chcą , wy nic nie robicie , a oni robią ich zajawka ich świat , nie koniecznie muszą robic to dla innych , wystraczy ,że robia dla siebie ... Czy aby wielkie gwiazdy- TO NIE!!!!!!!!!! ... Szału niema ale robia bo chcą więc niech robią a innym nic do tego . Lubicie krytykować , krytukujcie siebie , czy aby potraficie ? widzicie na sobie coś co moglibyście skrytykować ? chyba nie! a wydaje mi się ,że macie wiele i to wiele do krytyki , samooocena wasza jest zbyt wysoka ? Chyba tak! zawyżyliście ją ? a dlaczego? czy aby krytykowac innych jest tak dobrze a samemu być skrytykowanym tak źle ? otóż to ! jest mnóstwo pytan , na które trudno wam odpowiedzieć! Nie krytykujcie innym , dajcie żyć! nie kazdemu musi sie coś podobac , mi sie osobiście ich muzyka nie podoba , nie tyle co działalność jak i muzyka , bo fajny pomysl z tym mieli , trzeba oddać ale nie odrazu krytyka , nie musicie bić braw czy coś , ale ludzie dajcie żyć ! nie kazdy ma talent a az tak źle nie jest . Trzeba próbować ! dąrzyć do celu , wiadomo , zawsze sa porazki niema lekko a wy nic tylko krytyka ! ... są ludzie ktorzy umią ja odbierać i to jest sukces ! własnie to! bo krytykowac i nic nie robic może wielu a mało kto umie odebrac krytyke . Swoją drogą te całę ATM ucichlo ... nie mój gatunek muzyczny nie ma bajka ale coś tam slyszałam nie konienczie musiało mi sie podobać , ale doceniam ich wkład! nie to co inni , siedza nic nierobia i tyle piep... głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssijmijaja Re: Atm sklad brzozowo IP: *.cpe.marton.net.pl 25.07.07, 18:58 ić im pyknij po lodziku przydupasieah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega atm Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 07.11.07, 23:47 witam wszystkich słuchaczy chce powiedziec i podziekowac wszystkim którzy nas wspieraja atm POPIERWSZE NIE PISZCIE ZE ATM TO CHłOPAKI Z BRZOZOWA BO TO JEST NIE PRAWDA WALDAS POPIERWSZE POCHODZI Z POZNANIA A W CHEłMNIE SIE URODZIł A G.R.Z. JEST Z GRUDZIąDZA. ALE FAKT LOS ICH POLACZYL W BRZOZOWIE.TO PRAWDA.A POWIECCIE CO SLUCHALISCIE ATMU ??CHLOPAKI MAJA 9 PLYT ZALOZE SIE ZE SLYSZELISCIE PEWNIE PARE POIOSENEK I TYLKO PIE..CIE POPIERWSZE WALDAS NIOENAGRYWA Jóż RAPU BO ROBI CO INNNEGO I MA WPIZDE Z TEGO CHAJSU PODRUGIE WCALE ICH NIEZNACIE PO TRZECIE OSTATNI KAWALEK ATM BYL NAGRANY W 2005 ROKU ALE WY OTYM NIE WIECIE BO TERAZ JAKIS IDIOTA PODAL LINK DO ICH TELEDYSKU KTURY JEST TAK STARY żE TO JUZ NIEPRAWDA PO 5 SOLOWY PROJEKT OSTATNI PROJEKT WALDASA NAZYWA SIE S9W CZYLI STREFA 9 WZGóRZ TO JEST PLYTA WY.. W KOSMOS ALE KIEDY DOWAS DOTRZE TEGO NIEWIEM WIEM TYLKO ZE WALDAS TO JEST ZAJEBISTY ZIOMEK NIEUBIERA SIE MOżE JAKOś JAK 50 CENT CHODZI W NORMALNEJ ODZIEżY UBIERA SIE JAK CHCE I Z ZATO GO SZANUJE BO POMóGł MI NIE RAZ .A PLYTA S9W CZYLI OSTATNI JEGO PROJEKT JEST ZAJEBISTA JEST TO PLYTA Z 2OO7 ROKU NAJNOWSZA I NAGRANA W STUDIO DEFINITYW NIEWIEM BO SLYSZALEM ZE WALDAS POTAJEMNIE NADAL TWORZY CHOC JUż NIBY ZAJMUJE SIE CZYM INNYM TO WIEM ZE TEN CHLOPAK KIEDYS OSIAGNIE TO CO MOZNA NAZWAC TYPOWYM MATERIALEM/NP KAWALEK DZIEKUJE O VHELMNIE TO SAM WALDAS MóWQI ZE TO JEST Gó.. I JA GO POPIERAM BO KURW.A LUDZIE NIESLYSZELISCIE TAK NAPRAWDE NAJNOWSZEJ PLYTY WIEC POCHUJ GADACIE JAK ICH NIE ZNACIE NP KAWALEK Z ZARYM Z ZNANEGO HG WALDASA TO JEST EUFORIA SłYSZELISCIE H..A SLYSZELISCIE ??A I BYL TAKI TEMAT ZE WALDAS JEDZIE SKLAD Z PODWIESKA NIEPRAWDA POWIEDZIAł MI żE CENI ICH ZATO NAPRAWDE I żE CHCE NAGRAC KAWAłEK NIE Z NP MOLESTA CZY H.. WIE Z KIM TYLKO Z KIMś Z CHEłMNA BO TU SIE URODZIł .I ZATO GO SZANUJE NAPRAWDE TO JEST KOLO A KTO GO NIEZNA NIECH NIE OCENIA A A GRZ Z ATM ROBI NAPRAWDE DOBR BITY I MIX TAPY ZRESZTO CO JA WAM BEDE PISAł O NICH ICH JEBIE TO CO LUDZIE PISZA ONI KOCHAJA RAP I TO JEST TO CO ICH łACZY ZAPAMIETAJCIE SOBIE RAZ NA ZAWSZE WALDAS REPREZENTUJE WLKP I CHEłMNO A GRZ GRUDZIąDZ I TYLE ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEGA ATM Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 07.11.07, 23:53 A TEJ LASCE O NICU SISIJA SLE WIELKI SZACUNEK BO TA DZIEWCZYNA CZAI MUZYKE WSZYSTKIM SLUCHACZA PLYTY S9W SLE WIELKIE ELLLLLLLLLLLLOOOOO STREFA 9 WZGóRZ ATM SLE WIELKI RESPEKT ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KRISSSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Atm sklad brzozowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 08:31 Hej!Moim zdaniem ATM skład jest ok.Robią to co w ich życiu jest ważne!Podziwiam takich ludzi i gratuluj.Ja napewno nie odważyłabym się na tyle odwagi.Ich kawałki z ostatniej płyty S.9.W są niezłe!podoba mi sie to co robią,a swoją drogą.....kiedy nagrywacie następny teledysk??pozdrawiam i trzymam kciuki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Atm sklad brzozowo IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.08, 10:21 Taaaaaaaa pochdzi z poznania gów..o prawda urodził się w chełmnie a pochodzi z poznania?W poznaniu to moze ma rodzine a kolo widac ze udaje jakiegos cwaniaczka i mysli moze ze jak z poznania to ktos go będzie sie bał bo poznan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffg Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 16:18 przesluchaj plyte s9w to bedziesz wiedzial baranie skad co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Atm sklad brzozowo IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 12:10 Wyjeb..e mam na tą płyte frajerze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Atm sklad brzozowo IP: 89.231.148.* 04.03.08, 13:46 A wie może ktoś czy na gdzieś w necie są piosenki ATM składu??? Bo bym chciała sobie przesłuchać. Jak co to z góry wielka Dziękówa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 17.04.08, 17:44 oj ku.. odpie..ie sie wkoncu od nich!! co zal wam dupe sciska czy jaki ch..?? oni sa ok i ch.. wam do tego... pozdro waldas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 17:33 Dla mnie jest ti zajebiu**** zespoł Słyszałam ich tylko nowa piosneke ale już mi sie podoba i to bardzo Podoba mi sie i tyle' Pozdro dla Tomeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby piekarnia Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 17:33 pozdro dla ślepego od Grubego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega z piekarni Re: Atm sklad brzozowo IP: 89.231.149.* 02.03.08, 22:48 gira ty śmierdzielu słyszałem że jedziecie na sopot festiwal po złotego słowika hahahahahha . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Re: Atm sklad brzozowo IP: *.chelmno.mm.pl 02.03.08, 23:09 Gira ty ślepa parówo,nadajesz sie jedynie na festiwal do Uścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re;gjwioerhguwerio Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 17:03 juz do atm to pdw lepsze jest... po pierwsze zajebiste bity Siwka i jak na ich pierwsze walki to nie sa zle choc poprawiac jest co. Atm nawijaja jakby sie cofneli w czasie zero postepu i chyba sie do teraz jaraja Molesta Skandalem... no i ten klip... zal www.myspace.com/siwysiwek - tu masz rapy porzadne ! POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dijki Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 13.03.08, 18:17 teraz zes pocisnal pdw heh oni nie wiedza co to rap bo atm nie robi hiphopu tylko rap prost ciekawe czy chlopaki slyszeli ten szit pdw???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -- Re: Atm sklad brzozowo IP: 80.51.140.* 13.03.08, 18:22 z tego co wiem to juz nie bedzie atm bo chlopaki nagrywaja teraz z rożnymi miastami.narazie tworza z pp pergamin projekt.z czarnym i machtylkiem a nowy klip atm jest wy......typowy krwisty z nad wisly i dziwi mnie czemu niema go na vivie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal z brzozowa siema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:15 słuchajcie A.T.M S.W.9 do dobry zespuł sam go słucham a waldas to wpożo goś cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: siema IP: 89.231.148.* 21.03.08, 23:49 jak mamy słuchać to może ktoś da namiar na stronkę. No chyba że ATM nie ma takiej stronki????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:47 Ty ku...a debilu widzisz jakąś różnice żę PDW jest lepsze od ATM . to napisz mi jaką z chęcią ją przeczytam idioto. A te bity SIWKA w du..e wsadz to jest dopiero jedno wielkie gó..o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:50 Pozdrooooooooooo dla GRZ. A co do PDW to się zgodze z gościem XXX masz racje że nie ma porównania do ATM a te bity to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Atm sklad brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:33 www.myspace.com/siwysiwek Jeden z najlepszych producentów w woj. kujawsko-pomorskim bez lipy ;] te bity na ktorych są wokale sa stare i dlatego moga sie nie podobać... teraz czuć powiew świeżości ! Odpowiedz Link Zgłoś