martino.pl 14.08.07, 11:58 Ma ktoś z osób z Chełmna, lub okolic, jakieś strony www? Pochwalcie się! Zobaczymy, ocenimy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tankian Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 14.08.07, 12:37 www.serj.cba.pl strona jest w budowie działa od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna 14.08.07, 13:12 Masz złe kodowanie strony, nie wyświetla polskich znaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tankian Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 15.08.07, 00:22 wiem ale strona jest w budowie i to co widziłaś to jest tylko taka prowzorak że jest w budowie jak ją skończe i wrzuce to bedzie całkiem inna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <Miśka> Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 13:37 www.siatka-reprezentacja-sreberka.blog.onet.pl Wchodźcie! P.S. Tylko proszę bez głupich komentarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
d_o.o_b Re: Strony www ludzi z Chełmna 16.08.07, 00:36 www.modelarniachelmno.lua.pl Strona cały czas w budowie, ale ogólny zarys widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWest Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 17:33 Czyżby ktoś się ruszył z tworzeniem strony modelarni? :) Pozdrawiam (Modelarz;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna 16.08.07, 13:04 Wiele osób się chwaliło że posiada swoje strony, a tylko odważni się wpisują... d_o.o_b kiedy skończysz stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: 80.51.140.* 16.08.07, 22:43 Witam. Jak zrobić coś takiego jak jest na tej stronie? www.serj.cba.pl Chodzi mi o ten filmik. Jak wstawić filmik, aby wyświetlał się w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
d_o.o_b Re: Strony www ludzi z Chełmna 16.08.07, 22:53 Najprościej jest podejrzeć źródło strony. <object width="425" height="350"> <param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/q4Ece9_TirI"/> <embed src="www.youtube.com/v/q4Ece9_TirI" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"/> </object> A moja strona będzie gotowa jak dostanę fotki, czyli zapewne we wrześniu dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tankian Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 17.08.07, 07:39 img71.imageshack.us/img71/525/screenci0.jpg masz załaczony obrazek kliknij w niego a zobaczysz co musisz skopiować i wkleić na stronkę :) a zeby było na środku to wpisujesz w html <div align="center"> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.chełmno.com.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 17.08.07, 08:23 www.chełmno.com.pl - wytwór skryptu i troszke pracy www.kom-tel.com - wytwór - pierwowzór wspólnej pracy ale po gruntownej przebudowie - moja opcja Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna 17.08.07, 12:15 www.kom-tel.com - jest oparty na jakiś cms? czy autorski skrypt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwest Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 17.08.07, 15:42 JWest.info Oto całą moja działalność, mam też projekt własnego systemu CMS ale o tym na moim blogu: blog.jwest.info Chętnie podejmęsięstworzenia strony/serwisu internetowego i wszelkiego rodzaju skryptów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwest Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 17.08.07, 15:59 Bym zapomniał:) Zaraszam do komentowania mojego portfolio i moich prac na: opinie.jwest.info Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna 19.08.07, 19:27 jwest gdzie jest ten Twoj CMS do sciągniecia, szukałem na blogu nie znalazlem :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWest Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 21.08.07, 09:17 Zostałem zmuszony usunąć go ale w krótce wypuszczęnastępną wersję pozbawioną błędów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qzim Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.icpnet.pl 17.08.07, 22:37 www.kuzimski.com, ciągle w produkcji, ale do końca roku może uda się coś ekstra zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna 19.08.07, 19:29 O czym bedzie strona, ladnie sie zapowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qzim Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.aria.pl 20.08.07, 14:16 ponieważ zajmuje się robieniem stronek we flashu więc to będzie moje portfolio plus parę innych rzeczy...ale ciągle brakuje mi czasu na to Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna 20.08.07, 16:01 Robiłes już komus strony www? Zarzuć parę swoich prac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qzim Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.icpnet.pl 20.08.07, 23:26 zloteprzeboje.pl szalonaaukcja.com.pl www.kuzimski.com/folio/tyskie/ www.kuzimski.com/folio/tyskie2/ www.kuzimski.com/folio/nestle/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna 21.08.07, 00:04 Pracujesz dla firmy one-2-one? Ps. Trzy pozostałe strony się nie wczytują. ---- "Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qzim Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.aria.pl 21.08.07, 09:10 yep pracuje dla o2o. Nie ładują się? a to dziwne może na moim hoście akurat w nocy były przerwy serwisowe... Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna 21.08.07, 10:54 Już się ładuje, super projekty! Widać że pełen profesjonalizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimienny Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 18.08.07, 21:51 To i ja zapraszam: www.piotrp.fr.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 18.08.07, 22:04 www.gadu.boo.pl - forum wielotematyczne www.muza.boo.pl - forum muzyczne Odpowiedz Link Zgłoś
martino.pl Re: Strony www ludzi z Chełmna 19.08.07, 19:34 to są napewno Twoje strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 19:09 strona na której prezentuję swoje prace: klaudianeumann.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimienny Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.cpe.marton.net.pl 21.08.07, 23:48 Prosimy o więcej prac. Pozdrowienia www.piotrp.fr.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiunia Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.centertel.pl 17.09.07, 18:38 www.divine94cch.blog.onet.pl wejdzcie i komentujcie:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.centertel.pl 17.09.07, 18:40 sorka www.divine94.blog.onet.pl wejdzcie i komentujcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: 80.51.140.* 17.09.07, 21:26 www.djsalis.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Strony www ludzi z Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:20 Google.pl Odpowiedz Link Zgłoś