Gość: Mieszkaniec IP: *.cpe.marton.net.pl 12.11.07, 19:25 to sie władze wywiązały z obietnicy że jeszcze w tym orku nim bedziemy jeżdzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihi Re: Mamy Most :) IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.07, 19:38 niooooooo,no mamy......zawsze mieliśmy przecież.a ja sie tak przyzwycziłam do tej "drewnianej trzęsawki"ze mi teraz żal,można było tym z przeciwka w oczy spojrzec a teraz.....hmmm,trza zapirdzielać..ale jest ok.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Mamy Most :) IP: *.abaks.pl 13.11.07, 20:09 i co z tego wczoraj ku.. jechalem i odrazu korek w morde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ... Re: Mamy Most :) IP: *.cpe.marton.net.pl 13.11.07, 21:34 niezły most ja dzis stałam w zajebistym korku ponad 40 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmh Re: Mamy Most :) IP: *.cpe.marton.net.pl 15.11.07, 17:05 póki będą rozbierać tymczasowy "drewniak", to pewnie tak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak55 Re: Mamy Most :) IP: *.cpe.marton.net.pl 15.11.07, 18:04 niech zostawią i udoskonalą drewniak " będzie dwupasmówka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowiec CCH Re: Mamy Most :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.07, 21:37 Niestety z nawierzchnią się nie popisali, ten smołowo kamienny płaszczyk nieźle ją pofałdował. Łączenia są tak samo beznadziejne jak po remoncie na poczatku lat 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chełmnianin Re: Mamy Most :) IP: 80.51.140.* 25.11.07, 21:53 Nie narzekaj :) Lepsze to niż nic. Bynajmniej dziur na wylot nie ma jak niegdyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R6 Re: Mamy Most :) IP: *.cpe.marton.net.pl 25.11.07, 23:35 niby tak ale to środkowe łączenie.. porazka .. Naprawde mozna było to zrobic lepiej! z czasem sie wyjezdzi bedzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś