IP: 80.51.140.* 17.01.08, 20:46
hej
czy wy tez macie od 2 tyg problem z netem - "koszmar" zaczął sie od nowa - łącze chodzi nie stabilnie , jest bardzo duzy lag nawet w porach wieczornych... u Was takze ? Znow Gawex sobie w kulki leci ... :/ jutro ponoc maja zaczac dzialac cos z serwem... ale sorki ile mozna sie meczyc i jak dlugo wolno naciagac obonentow na 1mb - gdzie przy dobrym wietrze predkosc wynosci polowe - tej ktora powinna byc wg umowy ..
Obserwuj wątek
    • Gość: czarny Re: Gawex IP: *.gprs.plus.pl 18.01.08, 02:38
      ty czekasz 2tyg. a ja czekalem miesiac zeby mi podlaczyli i nie zjawili sie,wiec
      zrezygnowalem i mam z iPLUSa.jest ok. i nikogo sie nie prosze o nic i to
      wszystko mialem w pare minut i place prawie tyle samo co bym placil gawexowi.Ich
      internet jest do d... nie tylko ty masz z nimi problem.I tak nic nie
      zrobia,wkreca ci usterke ktora beda naprawiac miesiac czasu.
    • Gość: dede Re: Gawex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.08, 08:25
      to norma ... dziś piatek PEWNIE ZNOWU NETA DO NIEDZIELI NIE BęDZIE

śCIEMA - JEDNA WIELKA śCIEMA ZA 75 ZłOTY + KILKA NęDZNYCH PROGRAMóW
      • Gość: henio Re: Gawex IP: 80.51.140.* 18.01.08, 09:35
        smieszne sa ich usprawiedliwienia i odpowiedzi typu " masz komputer zawirusowany" "jutr juz net bedzie chodzil dobrze". Jestem ciekaw jak sytuacja wyglada w multimedii - bo zdania sa podzielone i to mocno... Czarny a mozna wiedziec jaka predkosc masz i ile placisz miesiecznie?? Ciekawe czy dzis cos naprawia :/
        • Gość: axe Re: Gawex IP: 89.231.148.* 19.02.08, 21:43
          Radze Ci nie bierz od nich neta, to największe gowno jakie widziałem, nie wiem
          czy jest gorsze bagno od multimedii.
          • Gość: ja Re: Gawex IP: 80.51.140.* 19.02.08, 21:59
            chyba nie wiesz co mowisz kumpel ma multimedie i nie pamietam kiedy
            ostatnio nie mial neta a siedzi przy kompie po kilka ladnych godzin
            dziennie a ja tylko klne na ten net z gaexu to sa kpiny i smiech na
            sali!!!! naprawde!!!! non stop cos!!! to regulacja to konserwacja
            to inne wymowki mam ich szczerze dosc!!!
          • Gość: ja Re: Gawex IP: 80.51.140.* 19.02.08, 21:59
            chyba nie wiesz co mowisz kumpel ma multimedie i nie pamietam kiedy
            ostatnio nie mial neta a siedzi przy kompie po kilka ladnych godzin
            dziennie a ja tylko klne na ten net z gaexu to sa kpiny i smiech na
            sali!!!! naprawde!!!! non stop cos!!! to regulacja to konserwacja
            to inne wymowki mam ich szczerze dosc!!!
            • Gość: axe Re: Gawex IP: 89.231.148.* 20.02.08, 15:35
              mówię co ja mam a nie twój kumpel zacznijmy od tego, jak ma wszystko fajnie to
              mu zazdroszcze ;]
              • Gość: adaś Re: Gawex IP: 89.231.148.* 20.02.08, 19:30
                ja mam multimedię i necik chodzi bardzo dobrze nie mam z nim
                problemów ...bynajmniej chodzi tak jak powinien ..
                • Gość: lis Re: Gawex IP: 89.231.148.* 20.02.08, 20:01
                  Popatrzcie jak chodzi w Multimedia.....
                  Serwer: www.speedtest.pl
                  Adres IP:
                  Download: 90 kbps (11.3 KB/s)
                  Upload: 189 kbps (23.6 KB/s)
                  Data: Wed Feb 20 19:51:42 2008
                  .... a płace za 1024
                  • Gość: axe Re: Gawex IP: 89.231.148.* 20.02.08, 20:08
                    w necie nie pograsz nie ma szans w godz 13-22,30 przynajmniej u mnie, ale
                    slyszalem ze wymieniaja siec na swiatlowodowa czy jakos tak :D
                    • Gość: pelo Re: Gawex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 22:20
                      A ja mam neo i jestem zadowolony. Przez ponad 2 lata moze z raz mi wylaczyli
                      internet i nie na dluzej jak kilkadziesiat minut. :D
                      Mam lacze 1024 i jak sciagam pliki ponizej 100kb/sek nie schodzi :)
                      Bierzcie ludzie neo.Z Gawexem to lipa jak cholera. Co oni za bajki wkrecaja.
                      Bylem z kumplem kiedys... PozdrO
                      • Gość: peadyr Re: Gawex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 12:59
                        Mieszkam w Chełmnie od miesiąca i wynajmuję mieszkanie gdzie
                        podłączony jest gawex, myślałem nad skorzystaniem z ich oferty
                        dostępu do neta, ale czytając wasze i inne opinie + rozmowa
                        z "miejscowym" kumplem skutecznie mnie ostudziła. Potrzebuję
                        stabilnego łącza, czegoś bez ofert z umową na 3 lata - moglibyście
                        coś zaproponować (nie kumam co jest wspominana "multimedia"?).
                        Dzięki i pozdrawiam.
                        • Gość: do peadyr Re: Gawex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 13:44
                          Jezeli masz w mieszkaniu telefon z tp proponuje rozwazyc mozliwosc
                          zainstalowania noestrady. Mozesz podpisac umowe na rok. To chyba najbardziej
                          stabilnie pracujacy net.
                          Jak czytam o necie z Gawexu czy tez MM az wierzyc mi sie nie chce za moga byc
                          takie problemy z netem a uzytkownicy toleruja taki stan rzeczy
                        • Gość: klo Re: radiówka IP: *.ip.netia.com.pl 30.04.08, 15:32
                          A ja zrezygnowałem najpierw z multimedi a potem z gawexu.Założyłem sobie
                          radiówkę z firmy na skłodowskiej.Za prędkość 1 mega pobierania stron , 380
                          pobierania plików płace 60 zł.Prędkości są takie jak w umowie i zawsze
                          działa.Pozdrawiam
                          Dla zainteresowanych www.rywalnet.za.pl - cenniki są nie aktualne,najlepiej
                          zadzwonić.
    • Gość: Kilo Re: Gawex IP: 80.51.140.* 30.03.08, 03:54
      Download speed: 1,192.51
      Upload speed: 632.32

Nie wiem o co Wam chodzi mam neta z Gawexu już pare lat i nie mam problemu a
      każda awaria jest usuwana prawie natychmiast.Macie moje wyniki i takie są
      praktycznie cały czas.Gram w sieci i jest Ok a ludzie nawet z Neo mają problemy
      bo ich wywala z gry , sprawdźcie czy czasem nie macie pajęczaków w domach i na
      lewo nie ciągnie ktoś bo to jest powód , jeśli ktoś wie to dojdzie do tego bo
      wszystkie wzmacniacze itp. są na pewną ilość odbiorników.Nasuwa się tylko jedna
      konkluzja jeśli sami nie przypilnujecie sieci to będziecie mieli bagno z netem
    • Gość: xx Re: Gawex IP: 89.231.149.* 30.04.08, 14:32
      zapraszamy w takim razie do multimediii <lol> tam się dopiero dzieje;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka