Dodaj do ulubionych

Problem z netem GAWEX???

IP: *.tvgawex.pl 18.12.11, 16:54
Witam czy oprócz mnie ma ktoś może problem z netem w GAWEX-ie bo u mnie po sprawdzeniu na speedtest.net ping mam 146ms i predkosc 0.48mb/s... Niewiem czy ten problem dotyczy tylko mnie czy to problem ogólny...
Obserwuj wątek
    • Gość: gawex Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 18.12.11, 20:09
      raczej ogolny u mnie też coś spadło w piątek i do dziś nie za dobrze idzie
      • Gość: BeNy Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 18.12.11, 20:46
        u mnie też sie pie..... zrywam umowę z tymi sku...synami
        • Gość: cch Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 18.12.11, 21:57
          jak nie ma kablówki to netu i tak w kólko dziadostwo przechodze na netie te same pieniadze ale o wiele lepiej to chodzi
        • Gość: metaxa57 Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.chelmno.mm.pl 27.12.11, 13:33
          Zerwałem umowę a oni po 6 latach domagali się zapłaty za niekorzystanie z ich usług
          Mają totalny bałagan w papierach a jakość usług żenada
          uciekajcie jak najszybciej
    • Gość: maciek Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 19.12.11, 10:54
      problem nie tyczy się tylko Ciebie ! mam w pakiecie 6 Mb a często jest problem ze zwykłym ładowaniem się strony a o downloadzie nie wspomnę ; / ( był 1000kb/s a jest +-100/200)
      Czas zastanawiać się nad zmianą .
      • Gość: wintyl Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.chelmno.mm.pl 19.12.11, 13:36
        hahaha, ja półtorej roku temu zrezygnowałem z gawexu, bo ciągle neta nie miałem, a to przerwy, a to coś ściemniali, że później będzie lepiej, poszedłem do multimedii i od maja zeszłego roku nie miałem żadnej przerwy w necie, a do tego net śmiga kilka razy szybciej niż mam w umowie... :D Dziwię się ludziom, którzy jeszcze się użerają z gawexem :)
        • Gość: ss Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.chelmno.mm.pl 19.12.11, 13:59
          tez mam net z multimedii -smiga ok 20mb a w umowie mam 6 ;-)
    • Gość: :) Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 22.12.11, 13:16
      no problem od dluzszego czasu i nie moga sobie z tym poradzic a problem leze po ich stronie b do ktorys godzin ladnie net smiga potem muli sie ostro
      • Gość: optimus Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 27.12.11, 10:10
        Macie racje-problemy z netem mamy od poczatku -obiecuja ,sprawdzaja,naprawiaja -olewaja jak mozna to ogolnie okreslic.Czas na zmiany.
    • Gość: romek Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 19:17
      ja mam 600 mbituf w gaweksie
      • Gość: linil Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 04.02.12, 19:57
        też miałem problem z internetem, ale końcówkę kabla posmarowałem woskiem pszczelim i teraz nie mogę narzekać
        • Gość: a Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 04.02.12, 21:32
          spadek jest zauważalny jak użytkownicy wracają ze szkól pracy... wtedy każdy TV net i to osłabia sygnał ale nie powinno się tak dziać... skoro sie płaci za 10 mb/s to powinno być 10 jak bym chciał 2 mb/s to za tyle bym płacił... ostatnio znów jakieś prace niby są robione ciekawe co zmienią... pewnie nic...
          • Gość: ppp Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 04.02.12, 21:58
            do tej pory bylo ok ale teraz to tez slabo moze to zasluga mrozu
            • Gość: nunekolid Re: Problem z netem GAWEX??? IP: *.tvgawex.pl 04.02.12, 23:58
              tak oczywiście u mnie -16 to mb na łączy przymarzły... co ma temperatura do szybkości netu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka