Gość: vanessa IP: 89.231.148.* 19.02.08, 15:52 planuję kupić internet bezprzewodowy.. z jakiej firmy polecacie? orange,era,plus? czy może coś innego? są jakieś fajne oferty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: internet bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 16:06 Ja miałam iplus i zrezygnowałam ponieważ bardzo,bardzo wolno chodził internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: internet bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:57 jak będziesz mieć więcej niż 50 kb/s to sie ciesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widi Re: internet bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 15:27 Tylko nie orange bo bedziesz dostawal nie uzasadnione rachunki. Obsluga w Chelmnie z Orange za wiele Ci nie powie bo oni tylko wciskac umieja. Problemy z aplikacjami/oprogramowaniem jest w orange takze... Z tych 3 firm tylko Era albo Plus i chyba Era najlepiej chodzi i czasem UMTS idzie ze swiecia zlapac. Ostatnio widzialem jak u znajomka Era dziala i jest nie zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bak Re: internet bezprzewodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 19:57 jeżeli chcesz używać w Chełmnie to z żadnej - bo chodzi jak krew z nosa , a la modem,a umowa taka, że przez dwa lata nic z tym nie zrobisz, bo się na wszystko zgadzasz i żadnych praw nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanessa Re: internet bezprzewodowy IP: 89.231.148.* 21.02.08, 18:55 używać w toruniu będę. przeprowadzam się tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc uger Re: internet bezprzewodowy IP: *.chelmno.mm.pl 16.03.08, 13:05 internet blu konekt i inne to szajs jak nic niekupujcie tego mi tez obiecali gury a oszukali mie banda decydentow ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: internet bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 21:17 wejdz sobie na strony operatorów tam masz mapki zasięgów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: internet bezprzewodowy IP: *.centertel.pl 22.03.08, 13:00 mapki nic nie dają, byłem, pokazali mi zasięg i według tego było super. Ale jak kupiłem z orange to był szok, ale nie jest aż tak strasznie. Czasami chodzi szybko, ale jest jedna zaleta, mam laptopa i mogę chodzić wszędzie i mam internet. Ktoś pisał że w Świeciu jest UMTS to jest nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: internet bezprzewodowy IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.08, 21:59 W Świeciu jest UMTS Era ma sygnał w BlueConect 1.8 Mbit/sek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NightMan Re: internet bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 12:54 Jestem doradcą biznesowym Plus Gsm jeśli macie firme i chcecie przetestować iplusa w warunkach domowych wystarczy zadzwonić i umówić sie na spotkanie 601 65 86 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: internet bezprzewodowy IP: *.centertel.pl 22.03.08, 21:47 Mam orange-nie jest najgorzej choc mogloby byc lepiej. Kupilam modem z tej sieci bo internet jest mi bardzo potrzebny a po tym co uslyszalam w salonie plusa bylam zrezygnowana! Do mojego laptopa pasowal tylko jakis modem dzieki ktoremu mialabym internet tak szybki jak w telefonie:D wiec podziekowalam... z rozpaczy weszlam do orange i tam mnie pocieszyli mowiac ze zasiego w chelmnie jest i internet bedzie chodzil(pred.do 384kb chyba..)ale teraz z perspektywy niedlugiego czasu troche lipa:/choc wiem ze moglo byc gorzej;)przyzwyczailam sie! czasami jest szybszy a czasami wolniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: internet bezprzewodowy IP: *.centertel.pl 26.03.08, 11:10 Masz rację, nie jestem zadowolony do końca z orange, ale mogło być gorzej. Czasami jest lepiej czasami gorzej. Ale jest, i wszędzie można z nim iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: internet bezprzewodowy IP: 158.75.42.* 27.03.08, 12:15 jesli zamierzasz tego uzywac w toruniu to w zasadzie radzilbym zwracac uwage tylko na warunki cenowe. W chelmnie wiekszosc tego typu rozwiazan chodzi kiepsko, niemniej bylem bardzo pozytywnie zaskoczony predkoscia, z jaka dziala blueconnect mojej Siostry - naprawde nie ma co narzekac, nie jest zle, nie wiem, czy to kwestia poprawy lacz w naszych okolicach, ale ona jest zadowolona - da sie nawet filmiki na youtube ogladac, co juz chyba o czyms swiadczy :) Odpowiedz Link Zgłoś