Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne

06.03.08, 22:30
Złamał mi sie jedynka. Jakiego dentyste polecacie? Ma byc dobry
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.tvgawex.pl 07.03.08, 19:40
      Grażyna Mrzygłód (chyba Grażyna:p) miałem taki sam problem, tez z jedynka
      (odłamany kawałek) no i zrobiła to dobrze.
      • Gość: gosc Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 20:40
        nie polecammrzygłodowej polecam stefana wykreta naprawde stary
        fachowiec zna sie na tym zrobil mi 2 jedynki nie ma roznicy
        • Gość: hej Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.08, 21:56
          Ja polecam Sławińską, jest bardzo droga, ale ma dobry sprzęt i jest
          bardzo dobra w tym co robi
          • Gość: Brudslodycza Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.range86-156.btcentralplus.com 07.03.08, 22:15
            Stefana odradzam,a co do Twojej jedynki,pochwal sie dlaczego jej nie
            masz? <lol2> Przepraszam,ze nawet na forum sie smieje,ale
            jednoczesnie jest mi Ciebie zal :(
      • aaa2016 Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne 26.09.16, 10:19
        ?
    • lukemed Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne 08.03.08, 09:18
      Stefan Wykręt - hmmmm....wg mnie zero fachowośći i klasy.....nie zachował podstawowych zasad higieny (np w tych samych rękawiczkach którymi "pracował w zebach" otwierał drzwi; dotykał klawiatury komputera......podciagał spodnie.....i pokasływał w nie zasłaniając usta dłonia....)..pracował boleśnie i był mało delikatny...Dla mnie jest idealnym przykładem dentysty który nie przejmuje sie tym ze to co robi moze boleć...zdarzyło sie Wam usłyszeć od dentysty teksty w stylu "ku.... zabetonowane" ?? - jak dla mnie to ZERO KLASY.....gabinety widywałem lepsze...sprzet także widywałem lepszy......Po wizycie u Niego musiałem jeszcze kilka razy chodzić do innego stomatologa na "poprawki" - nie bedę opowiadał ile cierpienia i pieniedzy kosztowały te wizyty poprawkowe....byc moze gośc jest tani ale to co musiałem płacić później zdecydowanie uderzyło mnie po kieszeni......
      Co do "jedynek" wg mnie najlepsza w Chełmnie jest Małgorzata Sławińska na Młyńskiej 7 - za każdym razem fachowo...solidnie....delikatnie....bezboleśnie i bardzo bardzo dokładnie......Trzeba swoje odczekać ale warto....Po prostu numer jeden w Chełmnie i okolicy......
      • Gość: inga Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 01:01
        zgadzam sie ...Sławinska jest super
        • Gość: POLECAM!! Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: 83.238.146.* 14.03.08, 19:01
          Ja polecam Paulinę Pokorską :P
          Naprawdę świetny domowy fachowiec!!!!
          Raz dwa trzy wyrwie ci zęba i po sprawie!!
          jest naprawde wspaniała :)
          • Gość: . Re: Ile kasuje Sławinska? IP: *.centertel.pl 21.03.08, 23:43
            Ile kasuje Sławinska? np borowanie lub tzw "korona"?
            • Gość: . Re: Ile kasuje Sławinska? IP: *.centertel.pl 26.03.08, 10:50
              Odswiezam temat; Ile kasuje Slawinska: np: borowanie,
              tzw:zakladanie koronki, rwanie zabkow itp. Czy dzieci moga tam isc
              bez obawy? Jakie podejscie ma do dzieci?
              • Gość: . Re: Ile kasuje Sławinska? IP: *.centertel.pl 29.03.08, 16:08
          • Gość: hultaj Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: 82.160.50.* 22.11.16, 11:29
            a ktoś był w grudziądzu w klinice wieczorek? słyszałem, że jest ok, ale nie byłem. przyda się obiektywna opinia :)
      • Gość: ciuchcia87 Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 18:03
        Przed wyjsciem do stomatologa Stefana Wykręta weszłam na to cholerne
        forum, źle zrobilam bo tylko sie zestresowalam przez te gadki
        mieczakow.Balam sie jak cholera isc na ta wizyte. Teraz jestem juz
        po i powiem wam szczerze- zero bólu, zero stresu juz w gabinecie.
        Mily, starszy Pan, studiowal w mojej rodzinnej Łodzi na WAM,
        fachowiec w 100% !!! moj problem z zebem wygladal tak: mialam kiedys
        dawniej przez innego dentyste leczona piatke kanalowo. Ów piatka
        wykruszyla mi sie przy jedzeniu swiezego chlebka.Cala korona
        stopniowo wykruszala sie w ostatnim czasie. Zostal sam korzen ktory
        po dluzszym czasie mogl zarosnac dziąslem. Tesciowa polecila mi Pana
        Wykreta. Cala noc zastanawialam sie jak on go usunie, tam nie bylo
        za co zlapac szczypcami. Weszlam na forum by zobaczyc opinie
        pacjentow - jak widac samych mięczakow i przewrazliwiencow!!
        Znieczulenie wogole nie bolalo a samo usuwanie trwalo tak krotko i
        zupelnie zupelnie (!!) bezbolesnie ze jestem zachwycona technika
        wyrywania tak zniszczonego zeba. Po zejsciu z fotela zapytalam
        doktora czy napewno calego zeba usunal bo tak krotko to trwalo a on
        na to ze oczywiscie i dal mi w papierku zeba do obejrzenia i
        zabrania do domu. Korzen w 100% caly!! malutka dziurka w dziąśle jak
        na dziure po wyrwaniu... Jestem pelna podziwu!! Wyszlam z wielka
        ulga. Nie wiem po co tak sie straszycie nawzajem tym doktorem...
        Wiadomo, ze to nie jest przyjemne ale czy miesliscie gastroskopie??
        to jest dopiero okropne!! a wszyscy boja sie dentystow!! sa
        straszniejsi lekarze!! ja do Pana Wykreta bede chodzila teraz juz
        zawsze.
        • Gość: Hbh Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.09.16, 16:33
          ..
      • Gość: kristo Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: 82.160.50.* 28.11.16, 13:49
        po sąsiedzku - Klinika Wieczorek w Grudziądzu. bezboleśnie, w rozsądnych cenach, fachowo
      • Gość: agabax Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.17, 13:15
        zgadzam się - p.dr Sławińska jest the best tylko jedno ale...na ul.Młyńskiej już od dawna nie przyjmuje pacjentów
    • Gość: Ona Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.nott.cable.ntl.com 24.03.08, 23:01
      No,no pan Stefan W. ma chyba troszkę za dużo klientów,ostatnio gdy zadzwoniłam i
      zapytałam czy mogę zmienić termin wizyty,to nakrzyczał na mnie bez powodu,że
      musi pracować do 21 i rzucił słuchawką. A kiedy byłam u niego ostatnio ,to
      powiedział,że ma dosyć już robienia zębów,a moich nawet jeszcze nie tknął. Super
      niech pan robi tak dalej,ja już wybrałam i zmieniłam dentystę.Bo w głowie mi się
      to nie mieści,by robił pan łaskę,że komuś pan zrobi zęby z wielkimi fochami,a my
      mamy za taką nieprzyjemną obsługę płacić.
      • Gość: mgr ząbek:) Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: 80.51.140.* 29.03.08, 17:31
        Polecam pana Stefana Wykręta! Jestem zadowolona z jego usług!
        • Gość: michU Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 09:02
          jasne...jasne...a świstak siedzi i zawija..........buhahahahahaa....tego "lekarza" za chiny ludowe niepolecam...masakrycznie było i mam zdecydowanie złe wspomniennia
    • Gość: Ona Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: 92.16.241.* 11.06.08, 18:29
      Ma ktoś namiary do Sławińskiej??
    • Gość: Danka Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: 89.231.148.* 11.06.08, 21:52
      Poleca p. dr Tomaszewską. Super gabinet i bardzo dokładna dentystka
      • Gość: Ona Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: 92.9.229.* 13.06.08, 07:24
        Namiary??
        • Gość: gg Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: 62.29.134.* 25.07.17, 22:15
          koło apteki słoneczna
    • Gość: gość Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.chelmno.mm.pl 08.08.08, 12:45
      Nie zaufałabym chełmińskim dentystom , jedynka jest bardzo widoczna
      więc musi być dobrze zrobiona . Ja jeżdżę do Grudziądza. Koronka
      ok.1000 ( całoceramiczna ).
    • Gość: wiktor Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: 82.160.50.* 20.09.16, 14:57
      Ja sobie wolę dojechać do Grudziądza, jakoś nie mam zaufania do dentystów w Chełmnie. Jeden mi tak zepsuł zęba, że podziękuję. Do wyrwania był.
      Jeżdżę teraz od niedawna do Grudziądza do kliniki Wieczorek, przyjmują na 23 Stycznia. Bardzo miło i profesjonalnie. Wyrwanie zęba całkowicie bezbolesne :)
      • Gość: T Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.16, 17:32
        Polecam dentyste w swieciu przyjmuje w konsylium
    • rubiniak Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne 25.07.17, 09:27
      Polecam nową Klinikę GoStom, na Młyńskiej 4. Mają m.in. badanie pod mikroskopem, w koncu cywilizacja zawitała do Chełmna!
    • Gość: esw Re: Dobry dentysta w Chełmnie? Pilne IP: *.play-internet.pl 25.07.17, 16:47
      Podejdz do stoiska wyrwiemy ci:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka