Gość: gosc IP: 80.51.140.* 10.04.08, 13:25 zna ktos moze link do strony www tego klubu?? I co sadzicie o muzyce bo jak dla mnie to porazka. Nie ma to jak byla Fabryka jak gral Rogero i Święty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Mefisto Klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 15:23 oficjalnej strony to chyba nie posiadaja z tego co wiem a co do muzyki to jest duza rozbieznosc i nie moga sie zdecydowac co ma byc tam grane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mefisto Klub IP: 80.51.140.* 10.04.08, 18:13 a moze niech rogero poprowadzi kilka imprez w piatek. gra taka muzyke ze wszyscy sie bawia nie ma to tamto... i jeden rodzaj muzyki :) Jestem za tym aby rogero tam gral przypomnijcie sobie jak gral w manhattanie czy fabryce. poprostu bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Mefisto Klub IP: 80.51.140.* 10.04.08, 23:40 no ja tez jestem za tym bo na prawde chlopak sobie dobrze radzil. Wiele bym za to dala zeby go w mefisto uslyszec, napewno z paczka bysmy byli tam w kazdy piatek i na 100% nie tylko my. Duzo ludzi by chcialo zaby gral tam. Ale czy bedzie chcial? Moze wlasciciel niech go zaprosi? Napewno tlum ludzi sciagnie. A juz nie dlugo swieto mlodosci :) oj bedziemy sie bawic :) i nasz rogero tez bedzie gral, mam film zapowiadajacy impreze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: Mefisto Klub IP: 80.51.140.* 11.04.08, 06:58 chyba rogero sam to pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: Mefisto Klub IP: 80.51.140.* 11.04.08, 06:59 a poza tym nie pasuje wam muzyka ... ale dla takich tępych ludzi niestety musi taka muzyka leciec;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnnnnn Re: Mefisto Klub IP: *.chelmno.mm.pl 11.04.08, 10:15 hahaha taki rogero zajebisty a musi sam o sobie na forum pisac zeby ktos sobie o nim przypomnial haha dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Mefisto Klub IP: 80.51.140.* 11.04.08, 11:06 a z kat ta pewnosc ze to on? bo IP na odpowiedziach to samo?? wszyscy co maja z gawexu maja takie samo! a pozatym jak juz to chlopak ma klase bo nie lata i nie prosi sie o granie jak to miki robi w mefisto! a muzyka nie musi taka leciec bo jak dobrze sie gra to przy wszystkim sie bawia dlaczego jak rogero gra nie znane kawlaki to sie bawia? bo potrafi ich nakrecic a nie jak miki gra nikt sie nie bawi i mowi do mikrofonu no u nas w bydzi tak sie gra i sie bawia. Ten to ma z garem bydgoszcz do chelmna porownuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Mefisto Klub IP: 80.51.140.* 11.04.08, 11:08 a! i napewno bardziej zawsze rozkrecal ludzi do zabawy niz miki czy mejson. Do mejsona nic nie mam poprostu lubi mocniejsze brzemienia a tego w klubach w chelmnie sie nie gra. Pozdro dla klubowiczow mefisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Mefisto Klub IP: *.chelmno.mm.pl 11.04.08, 18:46 Nic wam się nie podoba ,zamkną następny klub zostanie wam g.....a nie zabawa dajcie już na luz z tą muzyką Odpowiedz Link Zgłoś