Dodaj do ulubionych

Inscenizacja "Bitwy pod Chocimiem" w Chełmnie

IP: 80.51.140.* 19.04.08, 19:36
Co sądzicie o tej inscenizacji? Ja uważam, że była świetna! A jak
wam się podobała? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Inscenizacja "Bitwy pod Chocimiem" w Chełmnie IP: 80.51.140.* 20.04.08, 00:53
      super oby tak czesciej
    • Gość: pasza Re: Inscenizacja "Bitwy pod Chocimiem" w Chełmnie IP: 80.51.140.* 20.04.08, 09:57
      Jako uczestnik inscenizacji dodam że nam podobało się przede wszystkim to, że
      przyszło tak wiele ludzi :)

Osobiście uważam, że taka forma mówienia o historii będzie wspaniale promować
      miasto.

A to dopiero początek - BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ !!!
      • Gość: jasiu Re: Inscenizacja "Bitwy pod Chocimiem" w Chełmnie IP: 80.51.140.* 20.04.08, 14:25
        www.chelmno.com.pl są nawet filmiki i zdjecia
    • Gość: krzyzak55 Re: Inscenizacja "Bitwy pod Chocimiem" w Chełmnie IP: 89.231.149.* 20.04.08, 19:09
      niedługo obchody rocznicy bitwy pod grunwaldem !! kujcie miecze !! bo toruń nas
      wykoleguje !!
      • Gość: rad Re: Inscenizacja "Bitwy pod Chocimiem" w Chełmnie IP: 80.51.140.* 20.04.08, 21:54
        nas ???

kim ty w ogóle jesteś "netkrzykaczu"

pajac
        • Gość: crazy Re: Inscenizacja "Bitwy pod Chocimiem" w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 21.04.08, 00:28
          Nawet znośnie było, choć uważam że troszke mało się działo :P ale jak na pierwszy raz jest ok :)

• mycch Re: Inscenizacja "Bitwy pod Chocimiem" w Chełmnie 21.04.08, 07:30
            Kilka godzin wcześniej widziałem próbę w "czwórce" i wyglądało to na improwizację. Spodziewałem (obawiałem?) się po tym jakiegoś ogólnego zamieszania, a wyszło... trochę lepiej niż znośnie :)
            Szkoda tyko, że nie można się na jakiś czas sklonować, bo do obfotografowania było całkiem sporo, a i placu do obiegania niemało ;)

Jestem rozczarowany za to, że tak skrzętnie przygotowywana chatka nie spłonęła ;) Domyślam się, że warunki na to nie pozwalały i atrakcja była nieproporcjonalna do niebezpieczeństwa.

IMHO organizatorzy przyszłych imprez powinni zwrócić więcej uwagi na porę dnia - tym razem była to kwestia godziny, kiedy pogoda zaczynała przeszkadzać.

Ogólnie - było bardzo dobrze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka