Gość: xxx IP: *.chelmno.mm.pl 30.05.08, 16:13 Witam ,gdzie można miło spędzić wakacje nad morzem?macie jakieś namiary na międzyzdroje?najlepiej domy wczasowe z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guru Re: Gdzie nad morze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 02:04 majorka , egipt , tunezja , turcja . Polecam tez grecję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie nad morze? IP: *.chelmno.mm.pl 31.05.08, 10:17 To podaj jeszcze namiary na dobre kurorty ,ale turcja odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwerdo Re: Gdzie nad morze? IP: *.chelmno.mm.pl 31.05.08, 22:42 Rowy!!! zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie nad morze? IP: 80.51.140.* 02.06.08, 10:59 proponuje Stegnę lub Krynice Morską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze ja Re: Gdzie nad morze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 12:17 zdecydowanie Rowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me. Re: Gdzie nad morze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 17:40 Darłówko, Mrzeżyno, Mielno, władysławowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Gdzie nad morze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 22:36 Rowy szczerze odradzam-dziura w której niema co robić przy braku pogody.Polecam Ustkę,nieznam osoby której by się tam niepodobało,no i super trasa przez Chojnice bez korków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie nad morze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 00:08 jastarnia 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie nad morze? IP: *.chelmno.mm.pl 03.06.08, 07:01 ja tez jestem jak najbardziej za Jastarnia:) duża czysta plaża no i otwarte morze a nie jak w Stegnie czy Krynicy zatoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie nad morze? IP: *.chelmno.mm.pl 03.06.08, 08:40 proszę namiary na jakieś kwatery z dostępną ceną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowanie Jasta Re: Gdzie nad morze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:08 jest wiele możliwości kwaterunku: namiot, przyczepa, pokój u jakiejś rodziny, w willi, pensjonacie, kurorcie.... wiele ogłoszeń jest w internecie na samej stronie Gminy Jastarni można znaleźć coś ciekawego... jeżeli chodzi o plaże i molo super, blisko też jest do Juraty tam WZW Jantar też ma dobre ceny i ciekawe propozycje rozrywki.... dyskoteki też są ciekawe... zdecydowanie na półwyspie jest Świetnie :) polecam! udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowanie... Re: Gdzie nad morze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:10 ZDECYDOWANI JASTARNIA!! jest wiele możliwości kwaterunku: namiot, przyczepa, pokój u jakiejś rodziny, w willi, pensjonacie, kurorcie.... wiele ogłoszeń jest w internecie na samej stronie Gminy Jastarni można znaleźć coś ciekawego... jeżeli chodzi o plaże i molo super, blisko też jest do Juraty tam WZW Jantar też ma dobre ceny i ciekawe propozycje rozrywki.... dyskoteki też są ciekawe... zdecydowanie na półwyspie jest Świetnie :) polecam! udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Gdzie nad morze? IP: *.chelmno.mm.pl 03.06.08, 13:47 interesuje mnie mielno owszem jest ful ogłoszeń może dlatego nie mogę nic znależć może był ktoś w mielnie w ośrodku wypoczynkowym,jeżeli tak to proszę o adres lub stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: Gdzie nad morze? IP: *.chelmno.mm.pl 03.06.08, 18:18 Otwarte moze zdecydowanie!Polecam Rowy.Bylem w zeszlym roku i teraz tez sie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nodi Re: Gdzie nad morze? IP: *.chelmno.mm.pl 08.06.08, 10:41 hej,zależy co ktolubi...jan polecam Lebę i Darłówko.Bardzo rozbudowane,oprócz opalania się na plaży naprawdę jest co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Gdzie nad morze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 18:44 tylko Jastarnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie nad morze? IP: 80.51.140.* 08.06.08, 22:25 DĘBKI 10000000000000000000% Odpowiedz Link Zgłoś