Gość: zbyszek J. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 02:10 comyślicie o tym barze-prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 07:23 kebab w coco bonko jest super!!:D w ogole caly ten bar jest zajebis*y! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Zbycha Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.08, 11:18 Zbyszek a ty sam sobie odpowiadasz????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.149.* 10.06.08, 13:27 A GDZIE TO JEST DOKŁADNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1324 Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 16:30 na jednego kebaba tzreba czekac prawie 2 godziny...3 razy zamawiałam i zawsze tak było.gdyby było dużo kilentów to ok mogę tak długo czekać,ale nie jak prawie nikogo...nie polecam...na zimno nie smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kebab bar Brzozowo IP: 80.51.140.* 11.06.08, 13:49 Trzeba pojechać i zobaczyć. Jak będzie lepszy niż na Rynku to napisze, bo reszta barów sprzedaje podróbkę: MAŁE, niedoprawione, mięso skąd?!, ilość surówki do mięsa przekracza 3 razy! (czyli dostajemy surówkę z bułką i dodatkiem jakiegoś tam mięsa polane rozwodnionym sosem tandetnej produkcji) A wszędzie prócz Chełmna ta proporcja wynosi 1 do 1 I to jest KEBAB! Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.e.n.a. Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.08, 22:19 suchaj 1234 jak na kebaba w cocobongo czeka sie dwie godz. i jest zimny to ja jestem ksiedzem. jak ci nie smakuje to na cholere tam jezdzisz .!!!!!! I NIE PISZ TAKICH BZDUR!!!!!!nara!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.e.n.a. Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.08, 22:20 sorki mialo byc do1324 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 14:02 l.e.n.a. co tak sie wzbulwersowałas ?? czyzby jestes pracownica tego iz baru ??:> sami zakładacie takie watki zeby zareklamowac ten syfiasty bar a potem pretensje .kazdy ma swoje zdanie wiec nie wiem zemu taka jestes obuzona ??dla jednego zimny kebab jest super dla drugiego juz nie .ale defakto zimny kebab tam jest !! mieso samo najgorsze :/ same "skóki" bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.gprs.plus.pl 12.07.08, 17:56 jadlam kilka razy i nie wierze ze trzeba czekac dwie godziny co jajwyżej 10 minut i wcale nie jet zły bo jadłam w niejednym barze keebaba ponieważ jest to moja ulubiona potrawa także mam porównanie co do sórowek to w tym barze jest proporcja dobra nie bede świnią i nie napisze gdzie ale rzeczywistość jest taka że w pewnym lokalu jest tak, ,że daje sie sórówke 3 do1 z miesem czyli wiecej jest sórówki niż wszystko razem wziete a tak na marginesie to uwielbiam sórówki ale wtedy powinien byc keebab tańszy.drodzy mili goście piszcie prawde jak już macie coś do powiedzenia nie kłamcie polecam keebaba z brzozowa a czy nie jest tak że konkurencja podstawiw świnie z zazdrośći wiec sama sam ; spróbój i się przekonaszSMACZNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11111 Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.149.* 13.07.08, 18:44 Najlepszy KEBAB jest w Brzozowie!!!Najgorsze świństwo sprzedają w Meduzie,w ogóle całkiem zaniedbana ta knajpka(brudno...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdg Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.148.* 13.07.08, 22:19 W meduzie są bardzo dobre kebaby. A ta pani od "sórówki" mnie rozwaliła. Jak masz takie obycie z kuchnią jak z językiem polskim to gratuluje. A w brzozowie kebab smakuje jak średnio. Na pewno nie można o nim powiedziec ze jest dobry...w mammarosie też sie kebaby popsuły. Dla mnie pozostaje tylko meduza i magma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.127.168.* 13.07.08, 22:33 ale macie problem gdzie dobry kebab niech kazdy je gdzie mu smakuje i przestancie truc nie macie ciekawszego tematu najlepiej jesc w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 05:35 a ty koego mnie rozwalasz też pisownictwem ponieważ, nie pisze się kebab tylko keabab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor_ka Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.08, 22:20 Ależ macie problem! Kebab, keabab....itp. Najważniejsze, że ten spór to Wasz najtrudniejszy temat. I z tego należy się cieszyć i nie życzyć większych problemów. Smieszne, ale gdy byłam młoda to wydawało mi się, że mam jedną nogę bardzejszą. Każdy problem jest wielki...na miarę wieku.Pozdrawiam zadowolonych i wściekłych. Smacznego gdziekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
bronka-easy Re: Kebab bar Brzozowo 30.12.08, 01:05 W tym barze,o ile mozna go tak nazwac jest obrzydliwie brudno!A zarcie jest oblesne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nnn Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.243.* 31.12.08, 15:55 aaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg78 Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.150.* 02.01.09, 23:10 Mowicie o tej spelunie .ktora pododbno jest Husaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 16:24 Reklama dzwignia handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 01:20 koleżanko.zanim coś napiszesz przeczytaj to bo moja córka takich błędów nie robi:::"SóRóWKI,SPRóBóJ"----przeczytaj i zobacz jakie błędy robisz.A wypowiadzasz się jak jakaś polonistka.Kobieto może kebab (ty pisze keebab) jest Twoją ulubioną potrawą.Ale jeżeli tak jest to wspólczuję wyglądu(figury).Jeżeli nie wiesz o co chodzi to sprawdź w słowniku wyrazów obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.127.168.* 14.07.08, 20:31 najlepsze kebab robie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teo-fil Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.150.* 17.07.08, 14:31 kebaby zimne i niezbyt smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f23 Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 14:02 www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=c1a2aee76c2c7140986dd4d864606061 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 23:36 podoba mi sie wlasciciel husak kocham cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesiu Re: Kebab bar Brzozowo IP: 77.245.246.* 11.11.08, 12:37 teraz jest tam ok!kebab za niecałe 10 min i jest super smaczny polecam warto przyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canaris Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 19:00 nie radzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.chelmno.mm.pl 30.11.08, 10:57 Tego nie można nazwać kebabem! "porażka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiler Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 02:04 co wy pier....dolicie za głupoty nie macie pojęcia o tym co piszecie Barany jedne w całym Chełmnie nie ma tak pysznego kebaba jak w Brzozowie,kto Sałach,chrzan,lucky luck czy magma tam to dopiero porażka te kebaby.aż szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratnia dusza Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.eranet.pl 01.12.08, 20:26 Kiler Ty chyba jesteś brat,albo przyjaciel właściciela,może ojciec...nie to nie jest możliwe taką brzydką reklamę bliscy by nie mogli zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 02:22 ty bratnia dusza nie pajacuj co ty myślisz żę jesteś z cch to taki kozak z ciebie .....:)leje na ciebie he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koak Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.chelmno.mm.pl 02.12.08, 12:05 Nie no to nie jest żaden kebab - pojeździj chłopie i popróbuj oryginalnych kebabów a zobaczysz że sprzedajesz tandetę za nie małe pieniądze! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipik Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 02:30 co wy za bzdury piszecie mi smakuje tam kebab i rollo pierwsza klasa a nie w chełmni .....:)w cch to sama lipa-pozdro dla cocobongo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.148.* 30.12.08, 13:31 Tak COCOBONGO jest super !! Najlepsze kebaby w całej Polsce a może nawet i w Europie. Tylko chyba mało ludzi podziela to zdanie skoro nie do końca rozgarnięty właściciel ciągle reklamuje je na tym prymitywnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronka-easy Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.182.* 30.12.08, 17:19 ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GaGa Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 23:21 W Coco Bongo są dobre tylko FRYTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kebeby beznadziejne, nawet zapiekanka do kitu. Niech zamiast wjazdu na spęd zrobią okienko na McDrive i mogą dawać tylko frytki - hehe ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg78 Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.150.* 02.01.09, 23:57 Totalna porazka ta knajpa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa2324 Re: Kebab bar Brzozowo 03.01.09, 18:40 nima to jak chleb..z pasztetowu! hehe :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anan Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:55 zadupie jak każde na wsi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pici Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.09, 10:51 dla mnie klimat jest tam super. miła obsługa czysto i jedzenie też zajebiste troche mało maszyn ale da sie życ. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: first-ola Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.171.* 04.01.09, 12:20 Czysto???Mila obsluga?????-Ty chyba knajpy pomyliles! Odpowiedz Link Zgłoś
marco9009 Re: Kebab bar Brzozowo 06.01.09, 10:42 wiadomo kazdy ma swoje gusta jeden nawet bedzie sie zachwycal przyslowiowym chlebem z pasztetem a drugiemu to zawsze cos nie bedzie pasowalo chociaz bedzie sie oblizywal po jedzeniu:). co do jedzenia to najlepsze rolo i to z miesem z kurczaka z sosem czosnkowym i od oli :) nie kazdemu moze to smakowac ale mi smakuje.pozdrawiam wszystkich ktorym smakowalo. co do zamowien to nie wiem bo nie zamawialem. ale o niektorych slyszalem jak zamawiaja. nie chodzi mi teraz o ten akurat bar ale bylo takie zdarzenie w nocy gdzie jedzie osoba z jedzonkiem pod zamowienie po dojechaniu osoba byla ta pijana tak ze nie pamietala ze zamowila dopiero gdy otrzezwiala zadzwonili jeszcze raz z pretensjami czemu nie przyjechali z jedzeniem. oczywiscie za transport zaplacili podwojnie. ale przykre jest jesli krytykuje sie osoby pracujace w barze gdy nigdy nie siedzialo sie z drugiej strony baru uwijajac sie pracujac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surówka Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.154.* 16.02.09, 10:40 zimne to mało powiedziane ...ochydne...oszukane mięso...długie oczekiwanie ...sraka murowana...pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś