Dodaj do ulubionych

Kebab bar Brzozowo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 02:10
comyślicie o tym barze-prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 07:23
      kebab w coco bonko jest super!!:D w ogole caly ten bar jest
      zajebis*y! pozdro
      • Gość: do Zbycha Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.08, 11:18
        Zbyszek a ty sam sobie odpowiadasz?????????
    • Gość: yyy Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.149.* 10.06.08, 13:27
      A GDZIE TO JEST DOKŁADNIE?
      • Gość: 1324 Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 16:30
        na jednego kebaba tzreba czekac prawie 2 godziny...3 razy zamawiałam
        i zawsze tak było.gdyby było dużo kilentów to ok mogę tak długo
        czekać,ale nie jak prawie nikogo...nie polecam...na zimno nie smakuje
    • Gość: ciekawy Re: Kebab bar Brzozowo IP: 80.51.140.* 11.06.08, 13:49
      Trzeba pojechać i zobaczyć. Jak będzie lepszy niż na Rynku to napisze, bo reszta
      barów sprzedaje podróbkę: MAŁE, niedoprawione, mięso skąd?!, ilość surówki do
      mięsa przekracza 3 razy! (czyli dostajemy surówkę z bułką i dodatkiem jakiegoś
      tam mięsa polane rozwodnionym sosem tandetnej produkcji) A wszędzie prócz
      Chełmna ta proporcja wynosi 1 do 1 I to jest KEBAB! Smacznego
      • Gość: l.e.n.a. Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.08, 22:19
        suchaj 1234 jak na kebaba w cocobongo czeka sie dwie godz. i jest zimny to ja jestem ksiedzem. jak ci nie smakuje to na cholere tam jezdzisz .!!!!!! I NIE PISZ TAKICH BZDUR!!!!!!nara!!!!!
        • Gość: l.e.n.a. Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.08, 22:20
          sorki mialo byc do1324
        • Gość: jaaaaa Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 14:02
          l.e.n.a. co tak sie wzbulwersowałas ?? czyzby jestes pracownica tego iz baru ??:> sami zakładacie takie watki zeby zareklamowac ten syfiasty bar a potem pretensje .kazdy ma swoje zdanie wiec nie wiem zemu taka jestes obuzona ??dla jednego zimny kebab jest super dla drugiego juz nie .ale defakto zimny kebab tam jest !! mieso samo najgorsze :/ same "skóki" bleeee
          • Gość: pati Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.gprs.plus.pl 12.07.08, 17:56
            jadlam kilka razy i nie wierze ze trzeba czekac dwie godziny co jajwyżej 10
            minut i wcale nie jet zły bo jadłam w niejednym barze keebaba ponieważ jest to
            moja ulubiona potrawa także mam porównanie co do sórowek to w tym barze jest
            proporcja dobra nie bede świnią i nie napisze gdzie ale rzeczywistość jest taka
            że w pewnym lokalu jest tak, ,że daje sie sórówke 3 do1 z miesem czyli wiecej
            jest sórówki niż wszystko razem wziete a tak na marginesie to uwielbiam sórówki
            ale wtedy powinien byc keebab tańszy.drodzy mili goście piszcie prawde jak już
            macie coś do powiedzenia nie kłamcie polecam keebaba z brzozowa a czy nie jest
            tak że konkurencja podstawiw świnie z zazdrośći wiec sama sam ; spróbój i się
            przekonaszSMACZNEGO
            • Gość: 11111 Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.149.* 13.07.08, 18:44
              Najlepszy KEBAB jest w Brzozowie!!!Najgorsze świństwo sprzedają w Meduzie,w
              ogóle całkiem zaniedbana ta knajpka(brudno...)
              • Gość: fdg Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.148.* 13.07.08, 22:19
                W meduzie są bardzo dobre kebaby. A ta pani od "sórówki" mnie rozwaliła. Jak
                masz takie obycie z kuchnią jak z językiem polskim to gratuluje. A w brzozowie
                kebab smakuje jak średnio. Na pewno nie można o nim powiedziec ze jest dobry...w
                mammarosie też sie kebaby popsuły. Dla mnie pozostaje tylko meduza i magma
                • Gość: zoja Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.127.168.* 13.07.08, 22:33
                  ale macie problem gdzie dobry kebab niech kazdy je gdzie mu smakuje i
                  przestancie truc nie macie ciekawszego tematu najlepiej jesc w domu
                  • Gość: gosc Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.gprs.plus.pl 15.07.08, 05:35
                    a ty koego mnie rozwalasz też pisownictwem ponieważ, nie pisze się kebab tylko
                    keabab
                    • Gość: Igor_ka Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.08, 22:20
                      Ależ macie problem! Kebab, keabab....itp. Najważniejsze, że ten spór
                      to Wasz najtrudniejszy temat. I z tego należy się cieszyć i nie
                      życzyć większych problemów. Smieszne, ale gdy byłam młoda to
                      wydawało mi się, że mam jedną nogę bardzejszą. Każdy problem jest
                      wielki...na miarę wieku.Pozdrawiam zadowolonych i wściekłych.
                      Smacznego gdziekolwiek
                • bronka-easy Re: Kebab bar Brzozowo 30.12.08, 01:05
                  W tym barze,o ile mozna go tak nazwac jest obrzydliwie brudno!A
                  zarcie jest oblesne!
                • Gość: do nnn Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.243.* 31.12.08, 15:55
                  aaaaaaaaaaaa
                  • Gość: szpieg78 Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.150.* 02.01.09, 23:10
                    Mowicie o tej spelunie .ktora pododbno jest Husaka?
              • Gość: gosc Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 16:24
                Reklama dzwignia handlu.
            • Gość: gość Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 01:20
              koleżanko.zanim coś napiszesz przeczytaj to bo moja córka takich błędów nie
              robi:::"SóRóWKI,SPRóBóJ"----przeczytaj i zobacz jakie błędy robisz.A
              wypowiadzasz się jak jakaś polonistka.Kobieto może kebab (ty pisze keebab) jest
              Twoją ulubioną potrawą.Ale jeżeli tak jest to wspólczuję wyglądu(figury).Jeżeli
              nie wiesz o co chodzi to sprawdź w słowniku wyrazów obcych.
    • Gość: zxc Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.127.168.* 14.07.08, 20:31
      najlepsze kebab robie ja
    • Gość: Teo-fil Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.150.* 17.07.08, 14:31
      kebaby zimne i niezbyt smaczne
    • Gość: f23 Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 14:02
      www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=c1a2aee76c2c7140986dd4d864606061
    • Gość: klientka Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 23:36
      podoba mi sie wlasciciel husak kocham cie
    • Gość: cesiu Re: Kebab bar Brzozowo IP: 77.245.246.* 11.11.08, 12:37
      teraz jest tam ok!kebab za niecałe 10 min i jest super smaczny
      polecam warto przyjechać
      • Gość: canaris Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 19:00
        nie radzę
    • Gość: kit Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.chelmno.mm.pl 30.11.08, 10:57
      Tego nie można nazwać kebabem! "porażka"
      • Gość: kiler Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 02:04
        co wy pier....dolicie za głupoty nie macie pojęcia o tym co piszecie
        Barany jedne w całym Chełmnie nie ma tak pysznego kebaba jak w
        Brzozowie,kto Sałach,chrzan,lucky luck czy magma tam to dopiero
        porażka te kebaby.aż szkoda gadać
        • Gość: bratnia dusza Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.eranet.pl 01.12.08, 20:26
          Kiler Ty chyba jesteś brat,albo przyjaciel właściciela,może
          ojciec...nie to nie jest możliwe taką brzydką reklamę bliscy by nie
          mogli zrobić
          • Gość: elo Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 02:22
            ty bratnia dusza nie pajacuj co ty myślisz żę jesteś z cch to taki
            kozak z ciebie .....:)leje na ciebie he he he
            • Gość: koak Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.chelmno.mm.pl 02.12.08, 12:05
              Nie no to nie jest żaden kebab - pojeździj chłopie i popróbuj oryginalnych
              kebabów a zobaczysz że sprzedajesz tandetę za nie małe pieniądze!
              Powodzenia
              • Gość: pipik Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 02:30
                co wy za bzdury piszecie mi smakuje tam kebab i rollo pierwsza klasa
                a nie w chełmni .....:)w cch to sama lipa-pozdro dla cocobongo
                • Gość: bartek Re: Kebab bar Brzozowo IP: 89.231.148.* 30.12.08, 13:31
                  Tak COCOBONGO jest super !! Najlepsze kebaby w całej Polsce a może nawet i w
                  Europie.

Tylko chyba mało ludzi podziela to zdanie skoro nie do końca rozgarnięty
                  właściciel ciągle reklamuje je na tym prymitywnym forum.
    • Gość: bronka-easy Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.182.* 30.12.08, 17:19
      ble ble ble
      • Gość: GaGa Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 23:21
        W Coco Bongo są dobre tylko FRYTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kebeby beznadziejne,
        nawet zapiekanka do kitu. Niech zamiast wjazdu na spęd zrobią okienko na McDrive
        i mogą dawać tylko frytki - hehe ;)))))
        • Gość: szpieg78 Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.150.* 02.01.09, 23:57
          Totalna porazka ta knajpa!!!!!!!
    • kiepska_mina Re: Kebab bar Brzozowo 03.01.09, 18:00
      pycha
      • krowa2324 Re: Kebab bar Brzozowo 03.01.09, 18:40
        nima to jak chleb..z pasztetowu! hehe :)))))))))
    • Gość: anan Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:55
      zadupie jak każde na wsi :]
    • Gość: pici Re: Kebab bar Brzozowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.09, 10:51
      dla mnie klimat jest tam super. miła obsługa czysto i jedzenie też
      zajebiste troche mało maszyn ale da sie życ. pozdrawiam
      • Gość: first-ola Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.171.* 04.01.09, 12:20
        Czysto???Mila obsluga?????-Ty chyba knajpy pomyliles!
    • marco9009 Re: Kebab bar Brzozowo 06.01.09, 10:42
      wiadomo kazdy ma swoje gusta jeden nawet bedzie sie zachwycal
      przyslowiowym chlebem z pasztetem a drugiemu to zawsze cos nie
      bedzie pasowalo chociaz bedzie sie oblizywal po jedzeniu:). co do
      jedzenia to najlepsze rolo i to z miesem z kurczaka z sosem
      czosnkowym i od oli :) nie kazdemu moze to smakowac ale mi
      smakuje.pozdrawiam wszystkich ktorym smakowalo. co do zamowien to
      nie wiem bo nie zamawialem. ale o niektorych slyszalem jak
      zamawiaja. nie chodzi mi teraz o ten akurat bar ale bylo takie
      zdarzenie w nocy gdzie jedzie osoba z jedzonkiem pod zamowienie po
      dojechaniu osoba byla ta pijana tak ze nie pamietala ze zamowila
      dopiero gdy otrzezwiala zadzwonili jeszcze raz z pretensjami czemu
      nie przyjechali z jedzeniem. oczywiscie za transport zaplacili
      podwojnie. ale przykre jest jesli krytykuje sie osoby pracujace w
      barze gdy nigdy nie siedzialo sie z drugiej strony baru uwijajac sie
      pracujac...
    • Gość: surówka Re: Kebab bar Brzozowo IP: 94.254.154.* 16.02.09, 10:40
      zimne to mało powiedziane ...ochydne...oszukane mięso...długie oczekiwanie
      ...sraka murowana...pozdrawiam ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka