Dodaj do ulubionych

pytanie...

IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.08, 14:11
Czy przeciętny, w miarę inteligentny i spokojny koleś z głową na karku, ale bez bmw w garażu i bez postury kulturysty ma szanse normalnie sobie kogoś znależć w naszym Chełmnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ero Re: pytanie... IP: *.chelmno.mm.pl 02.08.08, 14:37
      raczej ciezko..
      tak mi sie wydaje
    • Gość: Agnieszka Re: pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:09
      Też mi pytanie... no rzecz jasna i oczywista!!!Pewnie, że tak! Nie
      znajdziesz pewnie tej "drugiej połowy" wychodząc na ulicę, bo ciężko
      jest wg mnie nawet sobie to wyobrazić...Żyj normalnie, jak
      dotychczas, a zobaczysz, że w najmniej oczekawinym momencie
      natrafisz na NIĄ.. Desperackie szukanie do niczego nie doprowadzi, a
      może nawet zaszkodzić - pogorszy to Twoją pewność siebie i sprawi,
      że zaczniesz tracić wszelką nadzieję... Mimo wszystko - powodzenia!!!
    • Gość: BMW i treningi :) Re: pytanie... IP: 80.51.140.* 02.08.08, 16:52
      No z tym BMW to troszke pojechałeś :), powiem więcej nie kupuj BMW bo jeśli dziewczyna tylko na to leci to dla mnie jest....... i nie szukaj na siłe bo to czasami może okazać się porażką :), żyj spokojnie a samo przyjdzie z czasem. A najwięcej fajnych dziewczyn nie siedzi na straganach całymi dniami tylko już pracuje, więc może małe zakupy :).
      • Gość: kolo Re: pytanie... IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.08, 18:49
        do Agnieszki i "BMW i treningi"
        Cieszę się, że na tym forum są jeszcze tacy ludzie jak Wy, którzy potrafią sensownie odpowiedzieć na pytanie:) Dzięki, daliście mi nowe spojrzenie na sprawę:D
        • Gość: Agnieszka Re: pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:09
          No daj spokój... Nie ma za co dziękować!!! Na pewno dziewczynę
          znajdziesz, bo jesteś inteligentny... to widać... a inteligencja wg
          mnie na pierwszym miejscu!!! Pozdrawiam
          • Gość: BMW i teningi Re: pytanie... IP: 80.51.140.* 03.08.08, 11:30
            No i pamiętaj, że nie wszyscy z BMW to zryte łby :) czasami trafiają się normalni.
            • Gość: arteq Re: pytanie... IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 13:19
              nie miałem nic złego na myśli o kierowcach bmw:P sam lubię tą markę, ma klasę. Chodziło mi raczej o to, że dużo dziewczyn leci tylko na fury;/
              • Gość: BMW.... Re: pytanie... IP: 80.51.140.* 03.08.08, 17:27
                Omijaj takie szerokim łukiem :)
                • Gość: arteq Re: pytanie... IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.08, 12:26
                  taaa, nie muszę, bo na mnie nie zwracaja uwagi xD (nie mam bmw:P)
                  ale swoją drogą chyba takich dziewczyn, co doceninają prawdziwe oddanie ze strony partnera jest co raz mniej. Teraz się liczy, żeby było się z kim pokazać albo żeby był kasiasty, a to co najważniejsze schodzi na dalszy plan:/ Nie uważacie?
                  • Gość: karol Re: pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 21:37
                    PRAWDA ! Ale są jeszcze takie kobiety co przywracają mi wiarę w człowieka :)) i
                    nie lecą tylko na kase Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka