Gość: kolo IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.08, 14:11 Czy przeciętny, w miarę inteligentny i spokojny koleś z głową na karku, ale bez bmw w garażu i bez postury kulturysty ma szanse normalnie sobie kogoś znależć w naszym Chełmnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ero Re: pytanie... IP: *.chelmno.mm.pl 02.08.08, 14:37 raczej ciezko.. tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 15:09 Też mi pytanie... no rzecz jasna i oczywista!!!Pewnie, że tak! Nie znajdziesz pewnie tej "drugiej połowy" wychodząc na ulicę, bo ciężko jest wg mnie nawet sobie to wyobrazić...Żyj normalnie, jak dotychczas, a zobaczysz, że w najmniej oczekawinym momencie natrafisz na NIĄ.. Desperackie szukanie do niczego nie doprowadzi, a może nawet zaszkodzić - pogorszy to Twoją pewność siebie i sprawi, że zaczniesz tracić wszelką nadzieję... Mimo wszystko - powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW i treningi :) Re: pytanie... IP: 80.51.140.* 02.08.08, 16:52 No z tym BMW to troszke pojechałeś :), powiem więcej nie kupuj BMW bo jeśli dziewczyna tylko na to leci to dla mnie jest....... i nie szukaj na siłe bo to czasami może okazać się porażką :), żyj spokojnie a samo przyjdzie z czasem. A najwięcej fajnych dziewczyn nie siedzi na straganach całymi dniami tylko już pracuje, więc może małe zakupy :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: pytanie... IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.08, 18:49 do Agnieszki i "BMW i treningi" Cieszę się, że na tym forum są jeszcze tacy ludzie jak Wy, którzy potrafią sensownie odpowiedzieć na pytanie:) Dzięki, daliście mi nowe spojrzenie na sprawę:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 23:09 No daj spokój... Nie ma za co dziękować!!! Na pewno dziewczynę znajdziesz, bo jesteś inteligentny... to widać... a inteligencja wg mnie na pierwszym miejscu!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW i teningi Re: pytanie... IP: 80.51.140.* 03.08.08, 11:30 No i pamiętaj, że nie wszyscy z BMW to zryte łby :) czasami trafiają się normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arteq Re: pytanie... IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.08, 13:19 nie miałem nic złego na myśli o kierowcach bmw:P sam lubię tą markę, ma klasę. Chodziło mi raczej o to, że dużo dziewczyn leci tylko na fury;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW.... Re: pytanie... IP: 80.51.140.* 03.08.08, 17:27 Omijaj takie szerokim łukiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arteq Re: pytanie... IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.08, 12:26 taaa, nie muszę, bo na mnie nie zwracaja uwagi xD (nie mam bmw:P) ale swoją drogą chyba takich dziewczyn, co doceninają prawdziwe oddanie ze strony partnera jest co raz mniej. Teraz się liczy, żeby było się z kim pokazać albo żeby był kasiasty, a to co najważniejsze schodzi na dalszy plan:/ Nie uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 21:37 PRAWDA ! Ale są jeszcze takie kobiety co przywracają mi wiarę w człowieka :)) i nie lecą tylko na kase Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś