Gość: aaa IP: 80.51.140.* 18.08.08, 20:13 jak myslicie kiedy pan da reszte wyplaty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: karwan przestal placic IP: 89.231.149.* 19.08.08, 10:45 fakt nie płaci ciekawe kiedy da reszte ale to jest smieszne bo na dworcowej jeszcze chca ludzi na nadgodziny ciagnac no ale pare łosi znalezli hihi parodia dlamnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: karwan przestal placic IP: *.gprs.plus.pl 19.08.08, 11:28 jeżeli ma choć trochę honoru to powinien zrobić z resztą załogi zebranie i się wytłumaczyć a nie każdy tylko spekóluje i nikt nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: karwan przestal placic IP: 80.51.140.* 19.08.08, 17:52 tylko ze ludzi to on ma ......tam gdzie zawsze ale tak a propo to pracownicy juz powinni cos z tym zrobic a tu kazdy cicho ....tez jak zawsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: karwan przestal placic IP: *.chelmno.mm.pl 19.08.08, 18:08 Dziś w biurze powiedziano mi że reszta wypłaty będzie w tym tygodniu czyli 40%a odprawki wraz z postojowym do 10 września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: karwan przestal placic IP: 80.51.140.* 19.08.08, 18:50 I olał was do reszty bo wystartował na dyrektora do tatusia do Provimi a wy ciągle wierzycie w jego pierdoły. Żal mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADMAR Re: karwan przestal placic IP: 89.231.148.* 19.08.08, 20:40 Wszyscy powinni go olac i nie chodzic do pracy a nie jak takie"kónie"ida i zachowuja sie tak jakby nigdy w zyciu nic ich lepszego nie spotkało jak praca u Karwana ktory teraz sciemnia,że to tylko chwilowe a później i tak sie na wszystkich wypnie!!!ludzie troche godnosci i wiecej wiary we własne mozliwosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: karwan przestal placic IP: 89.231.149.* 19.08.08, 22:53 do rozmuwcy powyzej madre słowa ludzie powini stanac i albo kasa albo nie robimy ale niestety nie w tym zakładzie zaduzo przydupasow i boji dudkow dlamnie poraszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosowizna Re: karwan przestal placic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:03 Jasne My pojdziemy do samego szefa po rezte wyplaty a on tylko ma jedno do powiedzenia...jak sie nie podoba to sobie poszukaj innej roboty!!!! wszyscy sa madrzy po cichu a tak kazdy sie boi o dupe i robote!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: karwan przestal placic IP: 80.51.140.* 20.08.08, 20:43 Wszyscy mądrzy to się zwolnili już dawno sami i nie czekali na upadek tego zakładu. A skoro zostałeś bo jedyne co umiesz w życiu robić to klęczeć przed pracodawcą to GRATULACJE :). A teksty typu "to się zwolnij" to kierownicy mowią tylko tym ktorzy się boją. Mnie kiedy tam pracowałem tylko raz to powiedział to jak odpowiedziałem kierownikowi to poproszę kartke i długopis to zaraz mu rura zmiękła. Wiedział, że pracę sobie znajdę szybko i tym mnie nie postraszy :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał zapłaci i odsetki jak będzie trzeba IP: *.gprs.plus.pl 21.08.08, 11:04 jak gdyby mi się spóźniał z wypłatą to bym go skłonił aby mi sam do domu to przyniósł razem z odsetkami za zwłokę, jak koleś nie płaci i ktoś nie ma kasy to może nawet z providenta wziąć kredyt a potem to pracodawca będzie mu musiał to spłacić, każda taka sprawa jest do wygrania, jakby raz zapłacił 50% odsetek to by ani dnia się nigdy nie spóźnił, Jak to zrobić można pójść do prawnika który w urzędzie miasta przyjmuje i za darmo udziela porad prawnych dla mieszkancow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: karwan przestal placic IP: *.gprs.plus.pl 22.08.08, 01:06 Dużo łosi to i znależli w kosowiżnie bo też rypią nadgodziny pieniędzy nie ma na wyplatę premia zabrana do końca roku a na ncadgodziny pieniążki są ludzie zejdżcie zchmur na ziemię co o tym sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary robol Re: karwan przestal placic IP: *.sol2.cable.ntl.com 22.08.08, 21:52 karwan ty piepszony zlodzieju oddaj ludzia kase i polec tym swoim samolocikiem na marsa!!! Odpowiedz Link Zgłoś