Gość: ona albo on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 14:31 Coraz więcej młodych ludzi chce się "sprawdzić" przed ślebem i podejmują decyzję o wspólnym zamieszkaniu. Co Wy na ten temat sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja i ona Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 17:08 cztery lata jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: *.centertel.pl 22.09.08, 20:16 Ale co 4 lata? Po ślubie jest super czy mieszkanie bez śluby 4 lata jest super? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iana Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: *.swc.vectranet.pl 22.09.08, 21:16 moim zdaniem mieszkając razem przed ślubem można się lepiej poznać, zobaczyć czy do siebie pasujecie i czy naprawde powinniście być razem,a ślub jest przypieczętowaniem super związku- to jest tylko moje zdanie każdy m ożed mieć inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 21:11 taka moda ...ale jak ma byc slub a potem rozwod to lepij nich sie sprawdza i do slubu dorosna i zyja długo i szczesliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty albo ja Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: *.chelmno.mm.pl 23.09.08, 16:18 Mieszkam z dziewczyna już trzy lata pod jednym dachem i tak sie zatanawiamy po co nam ślub? :) Nie zastanawiaj sie tylko z nim albo z nia zamieszkaj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERKUB Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: 80.51.140.* 23.09.08, 21:43 Jezeli jestes wyznania katolickiego to nie wolno mieszkac pod jednym dachem. Chyba ze grzeszysz albo jestes hipokrytom. ja nie jestem katolem i mieszka z laska przed ślubem. To chyba proste i oczywiste... Jak masz wątpliwosci to spytak sie ksiedza on Ci powie - w żadnym wypadku... I tak zacofanie w Polsce trwa, trwa, trwa, a kler ogłupia naród i sie bogaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat lick Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 17:04 www.youtube.com/watch?v=LTFBWrvgUeE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinka Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: *.chelmno.mm.pl 25.09.08, 10:18 uważam że powinno się mieszkać razem,bo niby jak inaczej poznać drugą osobę?NA niedzielnych obiadkach u rodziców?Nie ślub wszystko psuje,ale mieszkanie razem pokazuje jaki kto naprawdę jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tasior Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 11:20 Uwarzam osobiscie rze to wbref naóce kościoła. To gżeh smiertelny i bedzieta sie za to smarzyc w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLO Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: 80.51.140.* 27.09.08, 11:53 Ty,Tasior się nie mondruj ty życia nie znasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Mieszkać razem przed ślubem IP: 80.51.140.* 27.09.08, 13:08 masz racje tasior! Katole przed ślubem - żadnego mieszkania, żadnego bzykania! wszystko w rekach boga! Po ślubie tylko po bozemy! Zadnego orala czy anala! Odpowiedz Link Zgłoś