Dodaj do ulubionych

przedłużanie włosów

IP: *.chelmno.mm.pl 15.11.08, 15:05
kto wie gdzie można w miarę tanio przedłużyć włosy...???
Obserwuj wątek
    • Gość: klijentka Re: przedłużanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 15:47
      w toruniu dziewczyna u siebie w domu robi to bardzo profesjonalnie i
      za nie całe 500zl podałam jej nr tel tu na forum bo kidys byl taki
      watek pozdrawiam
      • Gość: znajoma Re: przedłużanie włosów IP: *.chello.nl 15.12.08, 18:04
        dzwoniłam do tej dziewczyny z Torunia ale zmieniła numer nie masz może innego:)
        jak tak to podaj Proszę. Bo nie mam zamiaru iść do Spa do Żanety ona nie umie
        robić tylko włosy niszczy? Pozdrawiam
      • Gość: przedłużanie Re: przedłużanie włosów IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.04.13, 16:10
        w Gdańsku mogę polecić www.secret-hair.pl przedłużanie włosów gdańsk - robią to znakomicie.
    • Gość: przedłużanie Re: przedłużanie włosów IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.04.13, 16:12
      To zależy gdzie chcesz zrobić. ja mogę polecić przedłużanie włosów gdańsk robią to bardzo profesjonalnie i myślę że co do ceny można się dogadać. Wejdź na ich stronę i sprawdź www.secret-hair.pl
      • Gość: gdańsk Re: przedłużanie włosów IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.04.13, 16:13
        tak jak w gdańsku to przedłużanie włosów gdańsk zdecydowanie polecam secret-hair
        • Gość: ja Re: przedłużanie włosów IP: *.chelmno.mm.pl 19.04.13, 21:47
          w miarę tanio.. to można włosy stracić :)
    • Gość: Włosy Re: przedłużanie włosów IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.06.15, 17:22
      W tej chwili to bardzo fajny jest Secret Hair - bardzo dobre przedłużanie włosów, np ale to Gdańsk :) jakby co to ich strona secrethair.wix.com/secret-hair-2014
      • onaona01 Re: przedłużanie włosów 19.06.15, 17:28
        Na wodnej w sklepie z drogimi ubraniami wisi ogłoszenie o przedłużaniu włosów :)
      • Gość: Elka Re: przedłużanie włosów IP: 78.9.52.* 02.02.17, 09:17
        W Poznaniu natomiast możesz zaufać Great Lengths :) Próbowałam i uwierz mi, że jakość włosa jak i sama technika to coś niesamowitego :)
    • Gość: Ala Re: przedłużanie włosów IP: *.chelmno.mm.pl 29.06.15, 14:37
      Najlepiej udac sie do profesionalnego salonu . Zeby nie stracic włosków
    • hania101 Re: przedłużanie włosów 28.09.15, 13:11
      nie nabierajcie się na to, że ktoś przedłuży Wam włosy za 500 zł :/ Serio, później źle to wygląda.... znajdźcie zawsze dobrą markę taką jak great lenghts....
      • Gość: Elka Re: przedłużanie włosów IP: 78.9.52.* 02.02.17, 09:14
        Dokładnie, przedłużając włosy trzeba zadbać, aby robili to profesjonaliści. Ja już kiedyś zniszczyłam sobie włosy przez jakiś amatorów. Ostatnio przedłużałam włosy dzięki GL Apps właśnie od Great Lengths i to jest dopiero mega. Włosy sa gęste, ich jakość jest o wiele lepsza i ta delikatność. Polecam ;)
    • Gość: ana Re: przedłużanie włosów IP: *.tvgawex.pl 28.09.15, 22:23
      Tyle to zapłacicie za DOBRE włosy a gdzie tu robocizna....
    • barbara_0971 Re: przedłużanie włosów 23.02.17, 14:50
      Jeśli chodzi o przedłużanie włosów to nie patrz na cenę tylko na doświadczenie i profesjonalizm danej firmy czy osoby. Przedłużysz włosy po taniości u kogoś z niewiadomych źródeł a później będziesz płakać, że Twoje naturalne włosy na tym ucierpiały a efekt Cię nie zadowala po kilku myciach, bo schodzi kolor. Ja przedłużam włosy w Great Lengths i jestem bardzo zadowolona. Zresztą jak masa innych dziewczyn. Mówię Ci, postaw na profesjonalizm i na pewno będziesz zadowolona.
      • Gość: AnnaDymarczyk Re: przedłużanie włosów IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.17, 23:25
        Hej! Polecam Great Lenghts, dwa razy tam przedłużałam metodą clip in i polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka