Dodaj do ulubionych

Wałęsa to Bolek czy nie Bolek?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 07:34

proca.pl/pokaz/1404/walesa_to_bolek_czy_nie_bolek
Obserwuj wątek
    • Gość: Gol Re: Wałęsa to Bolek czy nie Bolek? IP: *.chelmno.mm.pl 14.12.08, 20:25
      Wez się lepiej do jakiejś roboty IPNowcu nawiedzony!
      • Gość: piknie Re: Wałęsa to Bolek czy nie Bolek? IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.08, 02:44
        Ta Wałesa to Bolek,a bracia K. to Lolek i Tola.Nie masz człowieku
        innych problemow?
    • Gość: Kloss TW "Bolek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 19:54

pl.youtube.com/watch?v=W9b6TQxvzIc
    • Gość: tola Re: Wałęsa to Bolek czy nie Bolek? IP: *.eranet.pl 16.12.08, 23:46
      Wałęsa to lolek
    • Gość: J-23 Re: Wałęsa to Bolek czy nie Bolek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 00:34

Czemu TW "Bolek" nie donosił na Wałęsę ?
      • Gość: xxx Re: Wałęsa to Bolek czy nie Bolek? IP: 89.127.168.* 20.12.08, 22:00
        ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
        • Gość: hermes Re: Wałęsa to Bolek czy nie Bolek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 19:08
          no byl agentem i co tu duzo mowic....zreszta sa na to dokumenty w ipn-ie, a poza tym mysle ze walesa to jakies nieporozumienie polskiej historii, to poprostu wymog chwilii. wiedziel gdzie i kiedy sie pojawic i zrobiono z niego bohatera, a dla mnie to zwykly bolek i tyle. kiedys spytano walese co zrobic bo w pewnym miejscu doszlo do strajku-odpowiedzial 'rozpedzic cholote' a sam niby to walczyl o to by kazdy pracownik mial prawo do strajku co zreszta zostalo uwiecznione na pomnikiu trzech krzyzy. ja nwie chce tu nikiogo obrazac-kazdy ma swoj rozum no ale po co sie oszukiwac...
          • Gość: gość Re: Wałęsa to Bolek czy nie Bolek? IP: *.chelmno.mm.pl 23.12.08, 20:36
            Zadam pytanie : hermes to nocnik czy pampers zabezpieczający
            sraczkę ?
            • Gość: hermes Re: Wałęsa to Bolek czy nie Bolek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 08:58
              kolego gosciu czy ja cie obrazam? jak nie potrafisz sie zachowac to po co wogole tu wchodzisz?
              • Gość: mala Re: Wałęsa to Bolek czy nie Bolek? IP: 80.51.140.* 24.12.08, 10:38
                jest wolnosc slowa, ale kazdy ma godnosc, mnie tez denerwuja prymitywy, ktore
                obrazaja innych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka