Gość: reporter IP: *.gprs.plus.pl 31.12.08, 10:08 ziemiachelminska.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekarz Re: kolejne aresztowania w chełmnie IP: 89.231.150.* 31.12.08, 11:32 Cześć pacjet.Przedawkowałes psyhotropów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter Re: kolejne aresztowania w chełmnie IP: *.gprs.plus.pl 31.12.08, 14:54 sądząc po twoim wtórnym analfabetyźmie i braku znajomości podstaw ortografii polskiej można mieć uzasadnione wątpliwości co do twojego rozwoju zatrzymanego pewnie łykaniem tych leków lub narkotyków, ziemiachelminska.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do reportera Re: kolejne aresztowania w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 16:42 Mam do Ciebie pytanie.Co Ty masz za interes w ciągłym zamieszczaniu tego linku.Piszę serio,bo nie jestem z Chełmna i nie jestem w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: kolejne aresztowania w chełmnie IP: 89.231.150.* 02.01.09, 08:08 Przypadkowe opuszczenie jednej litery nie jest tak grozne jak nieuleczalna choroba psychiczna.Wymagasz człowieku stałej opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Re: kolejne aresztowania w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 17:17 Ktoś Cie chyba bardzo w życiu skrzywdził wyrazy wspólczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x 37 Re: kolejne aresztowania w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 31.12.08, 17:50 Reporter chyba masz coś z głową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: kolejne aresztowania w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 18:31 dostajesz jakąś kase za wklejanie tego linku, czy masz jakieś problemy emocjonalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter Re: kolejne aresztowania w chełmnie IP: *.gprs.plus.pl 01.01.09, 15:59 ziemiachelminska.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: kolejne aresztowania w chełmnie IP: 89.127.175.* 02.01.09, 00:23 Ile razy bedziesz ten link wklejal? Proponuje tatuaz na czole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter do p IP: *.gprs.plus.pl 02.01.09, 17:11 tak długo to będę wklejał aż każdy w chełmnie się dowie jak starosta gamański z obecnym zarządem starostwa marnują grube miliony z naszych podatków, i to w sytuacji gdy zwolniono w naszym miescie prawie tysiac ludzi a 700-letnie zabytki niszczeją, nie wspomnę już o wielu innych bardziej potrzebnych naszemu miastu inwestycjach.... ziemiachelminska.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: do p IP: *.chelmno.mm.pl 02.01.09, 18:45 Do reportera ! Idż do Gamańskiego i powiedz mu o tym , a tu nie pajacuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter Re: do p IP: *.gprs.plus.pl 02.01.09, 20:15 napisałem mu to, powiedziałem w oczy, a efekt jest taki że dalej brnie w to topiąc przy okazji nasze miasto.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter Re: do p IP: *.gprs.plus.pl 02.01.09, 20:19 a pajacem to od urodzenia jestes skoro takie wazne sprawy sa dla ciebie pajacowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: do p IP: *.chelmno.mm.pl 03.01.09, 18:58 reporter to widocznie mało ważne to jest skoro Cię Gamański olał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter Re: do p IP: *.gprs.plus.pl 04.01.09, 21:50 to ze dalej brnie w to marnotrastwo naszych pieniedzy to nie znaczy ze to malo wazne ale ze albo stracil rozum albo to zwykle jawne swiadome marnotrastwo publicznych srodkow - w jezyku prokuratorow i dziennikarzy inaczej sie to nazywa, ale skoro pan gamanski dalej zamierza wyrzucac nasze pieniadze z podatkow przez okno to tylko przyspiesza to co nieuniknione w takich wypadkach..... i mozna miec tylko nadzieje ze to marnostrastwo sie szybko i malokosztownie zakonczy, ziemiachelminska.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś