Dodaj do ulubionych

TSA w chełmnie

IP: *.chelmno.mm.pl 02.03.09, 12:29
www.tsa.com.pl/koncerty/
oj bedzie sie działo
Obserwuj wątek
    • Gość: ReiLord Re: TSA w chełmnie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.09, 19:27
      A to jest jakis zart? :) Nie no oczywiscie fajnie, ale ja nie wiedzialem, ze w
      CCH sa milosnicy takich klimatow. Wiadomo, ze nie po wygladzie ocenia sie ludzi,
      ale jednak ludzie sluchajacy ciezszych klimatow raczej da sie rozpoznac, a jak
      dotad od kilku lat widzialem moze ze trzy osoby "wskazujace" ;) No, bo przeciez
      gdzie by mialy byc koncerty tego typu? Chetnie poznam gusta tego typu ludzi z CCH!
      • Gość: madz Re: TSA w chełmnie IP: 80.51.140.* 02.03.09, 21:03
        No i najlpsze ze ten koncert bedzie na rynku....
        • Gość: ReiLord Re: TSA w chełmnie IP: *.eranet.pl 02.03.09, 21:36
          A moze z TSA zrobilo sie Kombi lub Stachurski? Wtedy nie byloby to nic dziwnego
          ;) W koncu to nie Emperor czy Samael, prawda?
          • Gość: James Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 02.03.09, 22:57
            TSA to TSA a nie zaden stachurski czy ktoś tego pokroju a co fanów
            TSA to wiesz moza są jacyś starszego pokolenia co mamją już rodziny
            i wysokie stanowiska to wiesz raczej nie będa nosic długich
            roztrzepanych włosów a ten koncert to dobry sposób na to aby pokazać
            ludziom co to jest stary polski heavy metal bo dzisiejsza młodzierz
            nie zawsze docenia polską muzykę
            • Gość: ReiLord Re: TSA w chełmnie IP: *.eranet.pl 02.03.09, 23:51
              No najprawdopodobniej masz racje. W sumie czego mozna sie spodziewac tutaj.
              Dobrze, ze cokolwiek sie dzieje :/ Chelmno nie jest zbyt user friendly.
          • Gość: ktoś Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 02.03.09, 22:59
            co jak co ae amfik był by lepszym miejsce na ten koncert niż rynek ;p
            • Gość: Krzysiek crazy Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 03.03.09, 00:05
              Kolejny koncert dla "Jaskiniowców" czy w tym mieście już żadna inna muzyka się nie liczy ??
              • Gość: super! Re: TSA w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 01:53
                Jakich "jaskiniowcow" gosciu? Jestem ze Swiecia i chetnie sie na ten
                koncert wybiore. Uwielbiam rockowe rytmy. Jak chcesz techniawek
                sluchac, to w domu i nie katuj tym badziewiem innych. Wiem -
                uogolniam, ale dosc mam juz sluchania tworczosci polskiego
                shithopowego dziadostwa oraz wszelkich odmian techno. Wreszcie cos
                porzadnego, bedzie sie dzialo ! :))
                • Gość: ReiLord Re: TSA w chełmnie IP: *.eranet.pl 03.03.09, 07:16
                  Jestem za! My jaskiniowcy? Zmierz sobie poziom inteligencji jesli w ogole dasz
                  rade to potem pogadamy!
                  • Gość: Fanka Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 03.03.09, 07:43
                    wypraszam sobie mam 17 lat i słucham TSA to oznacza ze ejstem
                    jasniniowcem. to wcale nie jest koncert dla jaskiniowcóe bo ludzie w
                    różnym wieku słuchają TSA.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Krzysiek crazy Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 03.03.09, 19:21
                      Widać teraz jakie pojęcie na temat muzyki i jej gatunków macie, gdzie ja wspomniałem o Techno ?? Reilord - co ma poziom intelogencji do rodzaju słuchanej muzyki ?? Chełmno jeśli chodzi o imprezy to wielkie zadupie, gdzie tylko Rock istnieje dzięki duetowi Napora-Dąbrowski, na nic innego już weny nie mają, a po drugie dlatego u Nas w mieście rock jest na topie bo większość zespołów za darmoche gra, więc problem mają panowie z głowy, co się będą przemęczać :D

Pozdrawiam Was Koledzy serdecznie
                      • Gość: bmx Re: TSA w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 01:46
                        U Was "miasto rockiem stoi", a u nas w Swieciu mimo stosunkowo duzej
                        liczby koncertow rockowych rytmow mi brak... Bede na TSA obowiazkowo
                        tylko niestety to dopiero w czerwcu.
    • Gość: ja Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 12.05.09, 19:52
      Super!!!
    • Gość: donek Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.09, 17:01
      to się wysilili dinozaury sa w niższej cenie
      • Gość: np Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 14.05.09, 18:31
        disco polo by dali a nie tam
      • Gość: Angel ( TSA ALIEN) Re: TSA w chełmnie IP: *.cable.ubr06.newt.blueyonder.co.uk 04.06.09, 21:22
        Jak nie masz nic ciekawszego do napisania to lepiej siedz cicho. TSA to
        najwyzsza półka polskiej muzyki i ma najwiecej i najwierniejszych fanów z całej
        Polski. Nie umniejszaj temu o czym nie masz zielonego pojecia,a jesli chcesz o
        tym podyskutowac to mozemy sie spotkac na koncercie!!!
    • Gość: fanka Re: TSA w chełmnie IP: 188.33.36.* 06.06.09, 16:05
      Cieszy mnie to bardzo!!! Slucham tego od 16roku zycia, a dzis mam
      30,bede obowiazkowo!:)
      • Gość: Ki Re: TSA w chełmnie IP: 80.51.140.* 07.06.09, 19:05
        Będzie jakies pogo małe przynajmniej ? Bo by się przydało x)
        • Gość: hahahah Re: TSA w chełmnie IP: 80.51.140.* 10.06.09, 16:17
          oczywiscie ze bedzie ;p nasza ekipka rozkreci!!:p
    • Gość: karo88 Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 07.06.09, 23:41
      Czekam na ten koncert ale jazda będzie.
    • Gość: xzc Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 08.06.09, 08:41
      Dobra wiadomość to kapela z mojej młodości.
    • Gość: Robert Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 11.06.09, 23:03
      Super to moje klimaty!!!
    • Gość: Kinga Re: TSA w chełmnie IP: 89.231.148.* 11.06.09, 23:16
      W końcu jakiś normalny koncert się szykuje!!!! :-)
      I podkreślam że nie mam 40-stu czy też więcej lat, po prostu lubę
      posłuchać dobrej muzyki. A o taką dzisiaj trudno.
      Pozdro dla fanów dobrej muzyki.
      • Gość: Diabelek Re: TSA w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 22:22
        A ja bym się chciała dowiedzieć, kiedy będzie dokładnie TSA. Wiadomo już którego?
        • Gość: ars Re: TSA w chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 20.06.09, 00:18
          27 czerwiec sobota na rynku
          Ulice Starego Miasta – godz. 16.00
          Parada motocykli Chopper Style

RYNEK / scena /– godz. 18.00
          FESTYN RODZINNY – „WITAMY W MIEŚCIE ZAKOCHANYCH” cz. 1

zespół PROVOKACJA
          koncert gwiazdy wieczoru - zespołu „TSA”
          konkursy dla publiczności, zabawy, mini - wesołe miasteczko
          • Gość: Diabełek Re: TSA w chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 08:22
            Dzięki wielkie :)
            • Gość: rozmys Re: TSA w chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 17:36
              Dziwie się ludziom ,którzy próbują zbojkotować ten koncert. Ja się bardzo cieszę
              ,nie nie jestem dziadkiem ,ale pamiętam jeszcze koncerty Lady Punk i Republiki w
              Rondzie i zaufajcie mi na rynku z TSA będzie super impreza-proponuję żeby każdy
              wziął ze sobą zapalniczkę nawet jeśli nie pali i zapalił ją na utwór "51"-zapraszam
              • Gość: rozmys Re: TSA w chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 17:56
                sorki mała niezgrabność przy szybkim pisaniu winno być LADY PANK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka