Gość: jaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 19:22 Co sądzicie o szkole w Grubnie? O nauczycielach, a szczególnie o nauczycielu z j.angielskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczennica Re: zs-grubno IP: 77.245.246.* 03.04.09, 20:24 szkoła godna polecenia, a język angielski naprawdę na bardzo bardzo wysokim poziomie, obojętnie z jakim nauczycielem ma się ten przedmiot. Na własnym przykładzie mogę stwierdzic jaki jest pozio angielskiego w tej szkole, gdyż w ciągu 1.5 roku z totalnego zera w znajomości języka obecnie mój poziom jest bardzo zaawansowany pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: zs-grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 21:57 Jeśli chodzi o szkołę to naprawde polecam: świetna atmosfera, mili nauczyciele i naprawde wysoki poziom. Co prawda jest ciężko bo nauki jest sporo ale da się wytrzymać. A co do j. angielskiego to znam tylko jednego z nauczycili bo tylko on mnie uczy i bardzo wiele mu zawdzięczam. Na jego lekcjach bardzo ale to bardzo podciągnełam się w ,,angolu'' Gimnazjaliści NAPRAWDĘ WARTO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskulap Re: zs-grubno IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.09, 22:35 Przyda sie na pewno, na budowie w GB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: zs-grubno IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 22:10 Jestem uczniem i polecam z całego serca.. Nauczyciele wymagający, a przy tym sympatyczni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zs-grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 17:43 Daliście już popis w Starostwie! Jeszcze tylko forum Wam pozostało na autoreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: zs-grubno IP: 89.231.148.* 08.04.09, 14:16 Chyba ktos ma tutaj jakies kompleksy (patrz wypowiedz wyżej) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: zs-grubno IP: 188.33.46.* 08.04.09, 16:44 Jeżeli chodzi o Pana Krzysztofa to powiem tak - lekko nie będzie. Nauczy na pewno. Tylko trzeba wyluzować i nie wszystkim się przejmować. Tylko że czasem to nie jest takie łatwe. Ale polecam i pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '][' Re: zs-grubno IP: 80.51.140.* 09.04.09, 10:10 o szkole w Grubnie?? To atmosfera jest dobra :) łatwo mozna zawrzec nowe i ciekawe znajomosci ;] ludzie nastawieni są pozytywnie do innych osób ;) Odnosnie nauczycieli to raczej tez spoko choc wiadomo zawsze sa jakies wyjątkie od reguły... Odnosnie Pana Jaruszewskiego to bardzo dobry nauczyciel angielskiego bo w rok lub 2 z nim nauczyc mozna sie wiecej niz dotychczas sie umiało, a lekcje prowadzone są w miłej atmosferze. Ponadto nauczyciel ten bardzo czesto angazuje sie bezinteresownie w zajecia poza lekcyjne chodzi tu głownie o rzeczy zwiazane z siłownia i za to ode mnie wielki + dla tego Człowieka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nice Re: zs-grubno IP: *.chelmno.mm.pl 09.04.09, 12:09 szkola dobra. fajna atmosfera i w ogole. jezeli chodzi o nauczycieli to roznie bywa. ale ogolnie sa w porzadku:) co do nauczyciela od angola(chodzi oczywiscie o pana Jaruszewskiego)... Wymagajacy i to bardzo. lubi podocinac ludza. czasem jest to wkurzajace ale z czasem staje sie to zabawne!!!:) olgonie bardzo w porzadku człowiek. zalezy mu na uczniach chociaz nie zawsze chce to okazywac... idzie sie do wszystkiego przyzwyczaic:) nie bojcie sie go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: zs-grubno IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.04.09, 14:57 dziwna szkola...poziom angielskiego niski dla kogos kto mial go w gimnazjum...nauczyciele sredni...uwaga na ekonomie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: zs-grubno IP: *.chelmno.mm.pl 10.04.09, 15:32 ciężko jest prawda ale i tak kocham tą szkołe bo atmosfera i ludzie sa zajebisci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zs-grubno IP: *.chelmno.mm.pl 11.04.09, 17:35 Muzyka leci na przerwach :D Jest duzo ciekawych ludzi i różne konkursy i święta :)) No i szkoła jest ładna, nowoczesna i położona w pięknym zielonym miejscu :D Tylko dojazdy sa meczące ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zs-grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 11:37 Muzyka? n ok jak jestes fanem techno to spoko dasz rade raz na rok puszcza cos milego dla ucha ale wtedy wiekszosc szkoly jest zniesmaczona xD Nauczyciel od ang nie uczy mnie ale slyszalam historyjki na jego temat az mnie ciarki przechodza styl nauczania nie za ciekawy lda wrazliwych chyba ze lubisz wyzwania to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqaazz Re: zs-grubno IP: *.chelmno.mm.pl 13.04.09, 14:11 chodziłam do tej szkoły jakiś czas i na szczęście ją zmieniłam nauczyciele spoko, ale uczniowie.. zależy jacy.. muzyka na przerwach dobra sprawa pod warunkiem że jest to muzyka różnego rodzaju! atmosfera moim zdaniem bardzo średnia ! cieszę się że przepisałam się do LO na Dominikańskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zs-grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 15:19 oj Grubno to lipa ale co dopiero Dominikanska ! u nas nie ma dobrych LO nie liczac platnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: zs-grubno IP: 89.231.148.* 13.04.09, 16:28 hehe.. skad sie biora te pozytywne opinie? xD Dobrze Ci radze, nie idz do tej szkoly! I szkoła ma dobra opinie hmm to ciekawe, zapytajcie sie maturzystów co sadza o tej szkole na 100 opini moze góra 10 bedzie pozytywna.. Zreszta szkola upada, a atmosfera hmm z roku na rok jest coarz gorsza Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze mowi X Re: zs-grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 09:52 ja sie bardzo ciesze, ze juz wychodze z tej szkoly. Nie polecam tej szkoly w ogole. Posiada coraz mniej doswiadczonych nauczycieli, teraz pelno mlodych nauczycieli (spokojnie mozesz pomylic z uczniami), ja mam lekcje z mlodym pokoleniem ... nie bede sie wypowiadac bo byloby bardzo nie milo... Oczywiscie zaraz znajda sie tacy, ktorzy zakwestionuja moj komentarz zawsze tacy sie znajda ale chyba takich jest tak jak moj poprzednik napisal a ja dodam, ze MINIMUM 10 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna30 Re: zs-grubno IP: *.gprs.plus.pl 14.04.09, 14:17 Tak teraz gadacie a jak chodziliście do tej szkoły to nauczycielom się podlizywaliście, normalnie w tyłek wchodziliście i było gadanie jaka to super szkoła i Ci nauczyciele. A teraz? Macie to gdzieś i stwierdzacie, że po co ją chwalić jak możecie gadać takie rzeczy. Weźcie się walnijcie w głowe. Ile ludzi z tej szkoły poszło na dobre uniwerki. Ale Wy macie to gdzieś i zaraz ktoś napisze "ciekawe kto poszedł i co studiuje" czy coś w tym rodzaju. Poziom niekórych po porażka. A co do nauczyciela z angielskiego. Super nauczyciel, obrażają go tylko Ci, kórzy by chcieli się obijać i nic nie robić. Za siedzenie i nieuczenie się piątek nie będzie, no sorry. Sposób prowadzenia lekcji jak najbardzije prawidłowy. Bardzo dobrze potrafi dogadać się z uczniem i wogóle, ale jeśli ktoś tego niezauważa lub ma to gdzieś to nikt nie będzie się prosił. A uczniowie tylko skarżyć potrafią i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zs-grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 20:44 no ja nie naleze do osob "liżacych tyłek"? tak chyba to ujelas. moj poziom nie jest porazajacy tak dla Twojej informacji :D Jeżeli bylabym zadowolona z tej szkoly bym Ja chwalila tak jak moge wystawic bardzo dobra opinie gim 2 rewelacyjna szkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciastko Re: zs-grubno IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 20:53 Szczeze! Nie polecam tej szkoly! Jak poszedlem do tej szkoly bylo fajnie! Ale z roku na rok coraz gorzej nie moge sobie wyobrazic co to bedzie za rok! Jak ktos pisze ze fajna szkola to chyba mu chodzi o wspomnienia zwiazane z wyglupami z kolegami/kolezankami z klasy! Bo nauczyciele (po za niektorymi) bardzo nie mili. Prosze mi uwierzyc nei warto marnowac sobie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: zs-grubno IP: 89.231.148.* 14.04.09, 21:34 Pewnie ze nie warto! Chlansko i ćpansko jest fajniejsze! Co za duren szkole wymyslil, nie? I jeszcze Ci nauczyciele ktorzy zupelnie nie wiedza jak nas kretynskich uczniow uczyc... Łajzy normalnie! Grubno - lipa Za to inne szkoly w naszym miescie to 'normalnie miodzio'! A najlepsza to 'Chrzan' bo piwko tanie i mnostwo mądrych ludzi tam mozna spotkac. Normalnie żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do joł Re: zs-grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 22:11 chyba pomylilas/es tematy... kazdy ma prawo pisac co uwaza na dany temat, wiec uspokoj sie na drugi raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do joł od joł Re: zs-grubno IP: 89.231.148.* 14.04.09, 22:19 Jasne ze ma prawo bo w chorym kraju żyjemy. Idiotom nie powinni klawiatur sprzedawac o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zs-grubno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 23:03 sygerujesz, ze to ja jestem idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_jol Re: zs-grubno IP: 83.238.66.* 14.04.09, 23:41 Mam wrażenie, że myślenie obecnej młodzieży (oczywiście nie całej) pokrywa się w większości z tym co napisałeś. Życie Lekkie łatwe i przyjemne a od szkoły to najlepiej z daleka bo kto zawracał by sobie głowę takimi głupotami jak nauka. A potem wszyscy się dziwią, że tak ciężko jest zdać maturę na której trzeba zebrać tylko 30 % tego co wymagają bo nawet coś takiego jak czytanie i rozumienie tego co się czyta sprawia wielką trudność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_ciastko Re: zs-grubno IP: 83.238.66.* 14.04.09, 23:33 Szczerze to chyba się inaczej pisze niż to światu obwieściłeś ;) Potem się okazuje, że szkoły nie polecają Ci, którzy do nauki jakoś nie bardzo się garneli. Odpowiedz Link Zgłoś