Gość: :) IP: 89.231.148.* 29.07.09, 00:47 gdzie w chełmni lub okolicach dorobia mi szklo do lusterka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: gdzie robia szkla do lusterek IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.09, 10:12 Na Placu Wolności obok punktu gdzie dorabiają klucze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: gdzie robia szkla do lusterek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:26 Tak na Placu Wolności obok TAXI i na przeciwko Komisu z telefonami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fast Re: gdzie robia szkla do lusterek IP: *.chelmno.mm.pl 29.07.09, 11:02 Dokładnie plac wolności,i wymienią Ci też na miejscu. Ogólnie dużo taniej szło by to zrobić samemu,poprostu zamówić szkiełko na allegro -a reszta,czyli wymiana jest dziecinnie prosta,przekonałem się gdy mi wymieniali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaj Re: gdzie robia szkla do lusterek IP: 89.231.148.* 29.07.09, 23:31 dzieki bardzo za podpowiedzia le dopiero teraz przeczytalem a lusterko juz zrobilem i zrobili mi to na ,,rycerskie'' albo ,,rybackiej'' ta ulica na rogu poczty gdzie kiedys byl pab (lunar) na przeciwko w bramie lusterko bylo do motoru dosyc male i zaplacilem 10zl z wklejeniem wiec nie oplaca sie bawic w allegro nawet sam od motoru odkrecil a ja tylko przykrecilem bo byl swiezy klej i robil mi 10 min to Odpowiedz Link Zgłoś