Gość: autor IP: 89.231.150.* 10.08.09, 22:09 co sądzicie o barmankach z okraglaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dolczekabana Re: okrąglak IP: *.chelmno.mm.pl 13.08.09, 13:56 Fajne fajne mam na nie chrapke kucharki nsą najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: okrąglak IP: 80.51.140.* 13.08.09, 16:15 ee, to w okrąglaku są barmanki? jak tam byłem ostatnio przez tydzień, to zupę w blaszanym talerzu podawał mi facet w takiej śmiesznej czapce i pałką przy pasku, chyba muzyk jakiś, bo "klawisz" go przezywali ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onomatopeja Re: okrąglak IP: *.chelmno.mm.pl 14.08.09, 16:39 jedna jest okropna i bezczelna a ta z kolczykiem nalala ma piwo w szklance ze szminką ......co do lodów ciagle plywają ludzi trują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: okrąglak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.09, 18:51 Do onomatopeja [żal] Jestem święcie przekonany ,że to jest tylko zazdrość ze strony jakiejś koleżanki .Jestem stałym bywalcem i jeszcze nigdy nikt mi nie podał piwka w brudnej szklanie ,a co do tej dziewczyny że jest okropna wstyd człowieku że ty tak piszesz ciekawe jak byś się zachowywał gdy by było kilka osób a tu jeszcze stolik do posprzątania sami widzicie że tyklo jedna osoba jest do wszystkiego .WYROZUMIAŁOSCI LUDZIE >POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY RÓBCIE TAK DALEJ NIEPRZEJMUJCIE SIĘ TO TYlKO ZAZDROŚNICE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tambylec Re: okrąglak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 22:39 jeżeli chodzi o barmanki to pozdrawiam Wiolę tą pyskatą czarnuchę--- PTASZNIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: okrąglak IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.08.09, 23:27 sory barmamy czy barmanki mie nie interesujom ale ze dzieci za kulke loda sprzotajom stoliki to nie fer a co do toalet to szkoda pisac lepiej pod drzewo sie zalatwic papieru brak a spodnie zagoc bo nagawki mokre w sobote po obiedzie zaprosilem gosci na piwo do okroglaka a tu nie spodzianka stolik sie rozkraczyl i 5 piw spadlo na posadzke a barmanka wielce obuzona bo musiala sprzotnoc a moje straty//////wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: okrąglak IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 11:49 Turystko jak sie nie nauczysz pisać poprawnie to lepiej nie wypowiadaj sie na forum bo wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: okrąglak IP: *.chelmno.mm.pl 18.08.09, 13:59 barmanka posprzątala tak jak zawsze, a pieniadze za piwa oddala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eiko Re: okrąglak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.09, 18:54 sory pisze się SORRY i wiele więcej błędów do turystki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejsi Re: okrąglak IP: 89.231.150.* 21.08.09, 21:12 viola to sympatyczna bardzo w porządku dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =) Re: okrÄ?glak IP: 212.2.96.* 25.08.09, 08:13 Pozdrowienia dla Gremlinka od Muminka!=) Odpowiedz Link Zgłoś