Gość: Basia IP: *.xdsl.centertel.pl 15.08.09, 21:15 witam,jestem w 35 tygodniu ciazy i sie zastanawiam czy rodzic w Chełmnie czy jechac gdzies dalej. prosze o rade. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiaskowyNygr Re: porodówka w Chełmnie IP: 67.159.44.* 15.08.09, 21:41 Naprawdę masz zamiar sugerować się opiniami z tego forum, w tak ważnej kwestii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz.mama Re: porodówka w Chełmnie IP: *.xdsl.centertel.pl 16.08.09, 11:15 zależy na jaki personel trafisz... większość położnych jest sympatyczna i po prostu z powołania:), ale są też jednostki których nie pochwale. Radze nie sugerować się jedną opinią w tak ważnej sprawie. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: porodówka w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:05 Wybierz szpital w Chełmży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIĘŻARNA Re: porodówka w Chełmnie IP: 80.51.140.* 17.09.09, 12:04 ja też słyszałam że w Chełmży jest nawet lepiej niż w Toruniu,tylko nie wiem czy tam dają znieczulenie zewnątrz oponowe i nie wie ile to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coman Re: porodówka w Chełmnie IP: 80.51.140.* 17.09.09, 12:18 zastanów się czy w ogóle rodzić, jest opcja że urodzisz jako pasażerka lub na ulicy .... ludzie opanujcie się !!! współczuję temu dziecku takiej mamy , życzę mu zdrowia , mamie peeeełne piersi mleka ,miłości !!! mam nadzieję że dobrze się odżywiasz !!! nie pijesz alkoholu i nie palisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coo? Re: porodówka w Chełmnie IP: 80.51.140.* 17.09.09, 14:44 masz coś z głową,czy jak?widać,że nic nie wiesz na temat porodów.Kto normalny jedzie na ostatnią chwilę?jasne-piję,palę,jaram zioło i niucham amfę.Ale przygłup....hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: porodówka w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 12:30 ja rodxzilam w lipcu w chelmnie 2 dziecko trafilam na fajny personel i prawie nikogo nie bylo z rodzacych ---polecam ale jak rodzilam 1 dziecko 1,5 roku temu bylo gorzej.Wiec w sumiepolecam tu zalezy od personelu wszystko.napewno nie polecam Torunia bo tam jest duzo rodzacych i nikt sie toba nie bedzie zajmowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: porodówka w Chełmnie IP: 80.51.140.* 17.09.09, 15:29 Ja urodziłam 2 dzieci w Chełmnie i jestem zadowolona z obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baran Re: porodówka w Chełmnie IP: 89.231.148.* 18.09.09, 20:11 Moja Żona rodziła w Chełmnie około 2 lata temu i oboje byliśmy zadowoleni. Ja jako przyszły ojciec mogłem siedzieć i czekać na rozwiązanie (które co prawda zakończyło się cesarką i tam już mnie nie wpuścili). Wszystkie Panie obecne na porodówce (pielęgniarki i położne) były bardzo miłe i troskliwie opiekowały się moją żoną, a jak trzeba było to i maluszkiem. Słyszałem różne opinie o szpitalu w Chełmnie, ale ja nie mam się o co przyczepić. jeśli trafi się kolejne dziecko to na pewno wybiorę Chełmno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: porodówka w Chełmnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.09, 10:19 Porodówkę oceniam bardzo dobrze,gorzej panią oddziałową z noworodków bardzo nieprzyjemna minę i odzywki ma jakby wszystkie rozumy zjadła,jeżeli dziecko płacze to jedyna jej rada to prztstawiać do piersi.Znajoma urodziła 3 dziecko i mówi że maluszek ma rżnięcia brzuszka to zamiast ulżyć maluszkowi to ta sama śpiewka o przystawianiu do piersi.Jeżeli się nie mylę to pani k. sama nie ma dzieci i dlatego taka zgorzkniała i nie przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś