Dodaj do ulubionych

Poszukiwani do call centre

IP: *.ec.pl / *.ec.pl 01.02.04, 22:52
Ludzie - ostrzegam Was przed firma TRANSCOM!!! Nie wiem jaki interes ma Greg
piszac kolejny raz o tej firmie, ale to banda zlodziei! Pracowalam tam przez
3 miesiace! Nie wierzcie w 1000 pln netto. Ja mialam 500 pln netto i nikomu
wiecej nie daja, mimo strasznie wysokich wymagan. W zamian chca
dyspozycyjnosci i pracy ponad 30 godzin tygodniowo. Dodaje ze firma ta
pracuje 7 dni w tygodniu, wiec i niedziele zajete. Ostatnio nawet w wigilie
pracowalismy do 22.00! I wszystko za 500 pln netto. Tylko ktos naiwny i glupi
moze zostac tam na wiecej niz 3 miesiace. Praca strasznie stresujaca, przez
kilkanascie godzin trzeba wysluchiwac podirytowanych klientow TELE2 ktorzy
maja uzasadnione pretensje do tej firmy, bo nie ma co ukrywac TELE2 to jedna
wielka amatorka! Kilkanascie razy dziennie ktos grozi smiercia, wyzywa od
k.... i zlodziei. Dodatkowo szefostwo strasznie psuje atmosfere pracy.
Jeszcze raz ostrzegam - nie wierzcie w nic co mowia na rozmowie
kwalifikacyjnej! Nic nie dostaniecie poza 500 pln!!! Pamietajcie i omijajcie
takiego pracodawce z daleka! O wiele wiecej dostaniecie w McDonaldsie i
PizzyHUT, nie mowiac juz o hipermarketach.
Jesli macie jakies pytania piszcie do mnie. Moze wkrotce zrobimy jakas strone
ludzi oszukanych przez te firme... sandra232@wp.pl
Obserwuj wątek
    • ol4 Re: Poszukiwani do call centre 02.02.04, 10:24
      Juz ty tu nie sciemniaj!
      Kazda praca lepsza od dlugotrwalego bezrobocia po studiach.
      Chocby po to zeby nie wpasc w apatie
      • Gość: Bien Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ols.vectranet.pl 02.02.04, 13:08
        Nie rozumiem co ma tu sciemnianie do rzeczy.
        Lepiej podddac sie wyzyskowi za marne grosze niz szukac pracy gdzie indziej?
        Lepiej sam tam idz pracowac, skoro to ma byc taka rewelacyjna praca.

• Gość: ahooj Re: Poszukiwani do call centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 14:20
          ol4 piszesz jakbys nigdy nie mial okazji zaznac co to jest prawdziwa ciezka
          praca. Pracuje odkad pamietam i takie oferty jak ta omijam zawsze z daleka. Z
          wypowiedzi pracownicy mozna latwo wywnioskowac, ze oferta przedstawian przez ta
          firme to zwykle klamstwo, a jak klamia jeszcze zanim kogos zatrudnia to
          swiadczy o nich niezbyt dobrze. Po takim wstepie nie mozna sie spodziwac
          przyzwoitego pracownika. Mysle, ze jakby powiedzieli szczerze czego wymagaja i
          ile za to placo to i tak znalezliby pracownikow bo bezrobocie jest i na kazda
          prace znajda sie chetni. A stawianie pracownikow w takiej sytuacji, ze musza
          pracowac na innych warunkach niz oferowane jest zwyklym chamstwem i oby takich
          swietnych firm z perspektywami bylo jak najmniej. Kazda praca ma swoja wartosc.
          Popracuj troche ol4 to moze ta wartosc docenisz.
    • Gość: LEON Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ec.pl 02.02.04, 20:54
      Ludzie ja pracuje w Transcomie juz prawie 4 miesiace i jestem naprawde
      zadowolony!!!Takiej ekipy jaka tam pracuje nigdzie nie znajdziecie!!Szefostwo
      jak szefostwo jednemu pasuje jednemu nie!!!Pojecie wzgledne ale ja osobiscie
      nie mam zastrzezen.Mam ambicje nie jestem "naiwny i glupi" i nie uwazam ze
      jestem jakos zniewolony przez przelozonych.To nie jest moja pierwsza praca i
      wiem ze czasami jest naprawde lipa!Sandra ma takie odczucia chyba dlatego ze
      jest kobieta a w TR pracuje prawie 80% kobiet i moze dlatego tak narzeka bo
      nie byla zauwazana???Wiadomo 600zl na reke na poczatek to stawka glodowa ale
      od czegos trzeba zaczac!!!To jest naprawde szkola jakich malo aby nauczyc sie
      walki ze stresem, a w dzisiejszych czasach ta umiejetnosc jest konieczna!!!W
      kazdej pracy sa minusy i plusy dla mnie duzym plusem firmy TR jest zespol
      ktory tworzy niepowtarzalna atmosfere-pieniadze to nie wszystko (bez tego zyc
      sie nie da!!a jak ktos jest dobry moze zarabiac wiecej!!!!)Pozdrawiam was
      wszystkich a szczegolnie grupe antichurn!!!!!
      • kamila77 Re: Poszukiwani do call centre 03.02.04, 11:07
        Czy ja moglabym poprosic o namiary na firme? Chcialabym zlozyc tam podanie w
        sprawie pracy, a nie moge nigdzie znalezc adresu. (jestem spoza Olsztyna)
    • Gość: Bezstronny Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 02.02.04, 21:24
      Sandra232@wp.pl mysle, ze masz niska samoocene, ale niewazne...
      A po drugie jest tam 600zl na reke, ale za 3/4 etatu czyli 30 godz. tygodniowo.
      Tyle samo dostaniesz gdziekolwiek w Olsztynie (jezeli masz znajomosci i ktos
      Cie zatrudni bo inaczej to mozesz szukac wiatru w polu)... i 6 stowek na reke
      dostaniesz na dzien dobry, ale za caly etat paniusiu czyli 40 godz. tygodniowo.
      Co masz jeszcze cos do powiedzenia... Czekam na Twoje argumenty bez pokrycia.
      Takie sa REALIA! Wolisz choddzic bez nadzieji co m-c do urzedu pracy po kilka
      slow... przykro mi, brak ofert? To chodz sobie dalej... ale dzieciom nie
      powiesz, ze do garnka nie masz co wlozyc bo chcesz wiecej zarabiac i (unioslas
      sie ambicja) sie zwolnilas... hehe. Duma Polaka-woli biedowac niz godnie
      pracowac i miec swoje minimum + niezla premia... Sandra moja rada- zacznij
      pracowac.. nad soba, bo ktoregos dnia obudzisz sie 'z reka w nocniku'
      Pozdrawiam
      • Gość: SANDRA Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ec.pl 02.02.04, 22:52
        Bezstronny, w pewnym sensie nawet masz racje. Z jedna roznica; ta praca nadaje
        sie dla ludzi niewyksztalconych, malo kreatywnych i z gruba skora. Nie po to
        konczylam studia, zdobywalam inne umiejetnosci zeby sluzyc tele2 za worek do
        bicia! Przez niekompetencje tele2 musialam wysluchiwac ze jestem ku...,
        nieukiem, bezmozgowcem itp... Na dodatek kazdy wycieral sie moim nazwiskiem i
        straszyl, ze bedzie ono potrzebne przy podawaniu tele2 do sadu. Jako
        ciekawostke moge powiedziec, ze ludzie zwani d2d (door to door), chodzacy po
        domach ludzi i podpisujacy umowy w imieniu tej firmy, robili rzeczy
        niedopuszczalne! Np zmusili niewidoma kobiete do podpisania dokumentu podobno
        przyslanego z tpsa a nie tele2. Umowy podpisywane sa rowniez z dziecmi,
        staruszkami, bez wyjasnienia na czym polegaja swiadczone uslugi, ani jak bedzie
        mozna z nich zrezygnowac! Dlugo mozna opowiadac, ale dopoki ktos sam nie bedzie
        mial stycznosci z firma tele2 lub transcomem, to nie uwierzy jakie to
        przyjemne!
        Wracajac do warunkow pracy, to nie wiem jak sobie wyobrazasz Bezstronny
        pracowac cale zycie na takich warunkach? Bez mozliwosci awansu, rozwijania sie
        itd... Te opowiadania o karierze, awansach, to B Z D U R A!!! Moze byc tylko
        jeden country menager, a ok 300 operatorow infolinii. Kazdy moze robic co chce,
        ale tam nie zrobi kariery. To tylko moja dobra rada, a orzeczenie wyroczni!
        Pozdrawiam wszystkich ktorzy znaja swoja wartosc, a takze tych, ktorzy sie do
        lepszej pracy nie nadaja!
        • Gość: * Re: Poszukiwani do call centre IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 17:29
          Gość portalu: SANDRA napisał(a):

> Bezstronny, w pewnym sensie nawet masz racje. Z jedna roznica; ta praca
          > nadaje sie dla ludzi niewyksztalconych, malo kreatywnych i z gruba skora.
          > Nie po to konczylam studia, zdobywalam inne umiejetnosci zeby sluzyc tele2
          > za worek do bicia!
          A więc Ci pracujący ludzie w tele2 są nie wykształconymi, mało kreatywnymi i z
          grubą skórą dla tego, że potrafią sobie zorganizować pracę. Natomiast Ty,
          delikatnoskóra, po studiach teoretycznie przygotowana do kreatywności i ze
          zdobytymi innymi umiejętnościami i przymiotami wrodzonymi oczekiwałaś wyskokiej
          pensji za same ambicje. Obawiam się, że z taką kreatywnością zatrudniak ma nie
          wielkie szanse na zejście z Twoich horyzontów poszukiwania pracy. Przyczyna
          jest prozaiczna. Takich "głupoli" nie poznających się na ambicjach i kupujących
          tylko pracę a nie czyjeś miraże jest znacznie więcej.
          Nie zdziwił bym sie, gdybyś ze strony tej firmy spotkała się z oskarżeniem o
          zniesławienie.
          Nie chcę bronić tej firmy i jej systemu funkcjonowania. Być może coś w tym
          jest. Zestawiając jednak te Twoje "gorzkie żale", u mnie prawdopodobnie nie
          popracowałabyś nawet tych trzech miesięcy.
          Życzę Ci powodzenia. Ale uprzedź je najpierw rzetelną analizą swych
          umiejętności i tego, co właściwie chcesz robić dla realizacji swych ambitnych
          marzeń.
    • Gość: zxz Re: Poszukiwani do call centre IP: 217.31.67.* 03.02.04, 10:28
      myślę, że sandra jest niedopieszczoną panienką, której tatuś (zaznaczam, że
      wszyscy wiemy kim jest w cezalu) zawsze wszystko "załatwi" i pomoże kochanej
      córeczce. myślę że nie mylę z kim mamy do czynienia a jeśli się mylę to......
      trudno. najważniejsze, że sandra nie ma zielonego pojęcia a tym co pisze a do
      tego, jeśli ktoś naprawdę się stara i zależy mu to tak jak ja może otrzymać
      aw3ans po trzech miesiącach pracy. zaznaczam, że nie dostawałam 500 na początek
      tylko prawie 800. to dowodzi tego, że sandra piep.... głupoty!!! Pozdrawiam!
      • Gość: ol4 Re: Poszukiwani do call centre IP: 213.76.128.* 03.02.04, 15:38
        Tez mi sie tak wydaje. ludzie czy wy liczycie na gruszki na wierzbie?
        Lepiej nic nie robic niz malo zarabiac?
        Dobrze wam mowic tylko ze ja place podatki na te wasze zasilki
      • Gość: ciekawski Re: Poszukiwani do call centre IP: 62.29.248.* 03.02.04, 17:01
        A ja nie wiem kim jest w cezalu tatuś naszej bohaterki. Kim jest???
        ;)
      • Gość: Sandra Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ec.pl 03.02.04, 21:10
        Zeby cos pisac, trzeba najpierw cos wiedziec. I przede wszystkim umiec spojrzec
        komus w twarz a nie chowac sie za trzema literkami? A moze trzeba bylo podpisac
        sie xxx? (tytul naukowy, imie i nazwisko) Chyba ze to za duzo?
    • Gość: Postronny Re: Poszukiwani do call centre IP: 217.31.67.* 03.02.04, 15:35
      Uwazam, ze osoby precujace w transcomie za bardzo objechaly Sandre. Widac kto w
      tej firmie jest lizusem...Kazdy ma prawo do wlasnego zdania, a jezeli Sandra
      uwaza, ze w tej firmie jest beznadziejnie to raczej wie co mowi. Lizusy, zeby
      to sie przeciwko wam nie obrocilo!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Poszukiwani do call centre IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.04, 17:25
        Uważam, że rozpływanie się nad szczodrością w/w firmy jest mało śmieszne. Każda
        z wymienionych kwot, 600, 800, 1000 zł jest śmieszną kwotą w stosunku do tego,
        co trzeba opłacać miesięcznie w Polsce, aby móc jako tako żyć. Jasne, że lepiej
        mieć pracę i zarabiać "pieniądze" niż nie mieć nic. Ale w/w pensje są dla osób
        samotnych, mieszkających kątem u kogoś, albo jako uzupełnienie pensji
        współmałżonka. Bo rodzina z dziećmi za taką jedną pensję by nie wyżyła (głupie
        przedszkole na jedno dziecko kosztuje ponad 200 zł). Chociaż ludzie "żyją" i za
        mniejsze pieniądze.
        I wcale nie uważam, że jest to łatwa praca. Ciągły hałas, stres są to warunki
        szkodliwe dla zdrowia.
        A awanse są iluzoryczne. Bo kim można potem w takiej firmie zostać?
        Kierownikiem/Kierowniczką sali telefonistek? Szefem oddziału telecentrum? A
        dalej?

Ale dobrze, że nie jest (i chyba nie będzie) tak jak opisano to w niniejszym
        odnośniku
        news.di.com.pl/?lp=5475
    • being28 Re: Poszukiwani do call centre 03.02.04, 19:52
      Nie ma co sie dziwic tej firmie. Podobnie zrobila TPsa, przeniosla biura z
      Wawy do Ciechanowa. Na prowincji ludzie mniej zarabiaja (na innym forum laska
      ze stolicy wyliczyla, ze potrzebuje na zycie 5500zl miesiecznie i jeszcze nie
      zyczy sobie wiesniakow i burakow z wiosek). Do tego w Olsztynie nie ma
      przemyslu, duze bezrobocie i moga sobie robic co chca z pracownikami.
      Winne sa wladze, bo nic nie potrafia z tym zrobic, pozwalaja na budowe
      marketow, pseudo centrow handlowych ze szmatami ze stadiou X-cio lecia.
      • Gość: Maurycy Re: Poszukiwani do call centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:48
        ależ macie problem ? sandra pyskata paniusia która nie sprawdziła się w
        pracy ??? hehe, nie każdy do wszytskiego się nadaje i nie zawsze od razu
        dyrektorem zostaje. w dzisiajszych czasach jest okropna konkurencja i to że
        sandra dostała szansę i się nie wykazała lub nie potrafiła, teraz żale wylewa
        na cały świat, a studia nie świadczą o tym że ktoś coś umie robić, bo pełno
        jest tłukówmagistrów. w naszymregionie każda praca winna być traktowana jako
        doświadczenie, a co z firmami przekrętami gdzie wogóle nikomu nie płacą ??
        • Gość: MACZO_23 Re: Poszukiwani do call centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:51
          a ja tam wolę stukać wąsate BABY !!!!!!!!! a jak w transkomie jest 80 % babek
          to chętnie się tam za darmochę zatrudnie !
        • Gość: Sandra Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ec.pl 03.02.04, 21:06
          Kazdy ma szanse, rowniez Ty, wiec dopoki sie nie wykarzesz, to nie mamy o czy
          rozmawiac! Pozdrawiam wszystkich pracownikow wypowaidajacych sie na forum
          (adresy od 217 :)
          • Gość: MACZO_23 Re: Poszukiwani do call centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:21
            to kiedy mogę Ci udowodnić moje parytety ???
            pozdrawiam wszystkie seksowne babeczki z transcom`u w słuchawkach :)

p.s. a sandry - nie, bo po co ?
            niech siedzi w domu i głupotami się zajmuje, bo tata się jej wstydzi do pracy
            posłać !!!!
            • Gość: Sandra Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ec.pl 03.02.04, 21:39
              Jestes kolega mojego Taty? Moze ci sie zwierza, bo skad takie dokladne
              informacje????????
              • Gość: MACHO_23 Re: Poszukiwani do call centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:55
                No wiesz, wystarczy poczytać posty by wiedzieć kim jesteś, poza tym nie Ty
                byłas adresatem moich wiadomości, tylko seksowne babeczki, a nie jakaś
                użalająca się nad sobą pannica o wygórowanych ambicjach... zacznij myśleć to
                nie boli , idź już spać bo dzień chyba był dla Ciebie za ciężki.

Babeczki ........ jestem ready and hot :))))))))
                • Gość: Sandra Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ec.pl 03.02.04, 22:09
                  Tam pracuje wiele mezatek i mam. Nie bardzo wiec by pewnie mialy ochote na
                  takiego internetowego macho :)
              • Gość: Leon!!!! Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ec.pl 03.02.04, 22:00
                Tak patrze i czytam i dochodze do wniosku ze w olsztynie to ludzie naprawde
                nie doceniaja co maja - ludzie typu sandra!!Oczywiscie nie ingerujac w twoje
                zycie prywatne ( kontakty twojego TATY sandra - pele szacunek!!)Ludzie prace
                trzeba szanowac nie dziewcie sie sandrze - ma zal bo wyleciala jest wkur....!
                Ma zal do TR!!!! Ale jak widac nie ma zalu do ludzi mktorzy tam pracuja bo
                napewno wie ze sa ok!!!Ja sam siebie musze utrzymac i jest ciezko ale jak to
                ktos juz napisal i ja to popieram "nie warto siedziec i biadolic" to nic nie
                da. Ja siedzialem bez pracy rok czasu i dostawalem szału!!!Teraz cos robie -
                nie jest to szczyt moich marzen - ale robie cokolwiek a w Olsztynie to
                naprawde jest ewenement i ciesze sie z tego!!!Sandra Pozdo dla ciebie
                serdeczne i mysle ze co jak co ale ludzi ktorzy tak jak ty ciezko pracowali
                nie powinnas wyzywac od naiwniakow i glupkow bo naprawde ja cie szanowalem i
                wiem ze glupkiem i naiwniakiem nie jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Sandra Re: Poszukiwani do call centre IP: *.ec.pl 03.02.04, 22:17
                  Chcialabym podkreslic, ze nie mysle zle o ludziach ktorzy pracuja na swoje
                  utzrmanie! Chcialam tylko wyrazic swoja opinie na temat firmy (wiadomej) i
                  warunkach ktore proponuje. Poznalam tam wiele sympatycznych osob i zycze im
                  sukcesow w zyciu zawodowym! Natomisat moje zdanie o tr jest niezmienne, dlatego
                  prosze aby szanowni rozmowcy dali spokoj temu czy jestem rozpieszczona czy nie,
                  a takze zeby zostawic mojego rzekomego Tate! Tr jest jaki jest, wiedza to
                  wszyscy. Nie mam zalu, nie wylecialam tylko zlozylam wypowiedzenie. Nie ja
                  jedna stamtad ucieklam, wiec o czyms to swiadczy! Zdania o firmie nie zmienie,
                  a wszystkich pracownikow ktorzy poczuli sie dotknieci moja wypowiedzia
                  przepraszam i pozdrawiam!
                • Gość: MACHO_23 Re: Poszukiwani do call centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 22:20
                  a kto powiedział, że jestem netowym rozbójnikiem ? wreszcie nieco humoru się
                  pokazało u Ciebie, a mężątki i mamy wielce zadowolone i iście kontente byłyby
                  ze znajomości z takim nie lada facetem jak ja (heh niech zyje skromność), a
                  Leon co się tam tak oburzasz ???? kobiety są kwiatem naszego życia :)
                  • Gość: MACH_23 Re: Poszukiwani do call centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:37
                    iiiii co widzę, że forum tego tematu upada, a szkoda Szanowni czytelnicy,
                    zbyt szybko odkryta została tajemnica :( a babeczki nic a nic się nie odzywają
                    do mnie... a ja taki stęskniony ....... do pracy w TR :)

- widzicie ponadto olsztyn jest mały narzekać na cokolwiek trzeba umieć by
                    szpiega nie odkryto :))) Ejże babeczki blondyneczki i bruneteczki i inne
                    farbowane , buziakiiii ślę !
    • Gość: kasia Re: Poszukiwani do call centre IP: 217.31.67.* 05.02.04, 14:38
      Najbardziej wkurzajace jest to,ze stawka jaka proponuje firma podczas pierwszej
      rozmowy zasadniczo rozni sie od tej,ktora jest pozniej w umowie.1000zl netto,to
      bardzo optymistyczna wersja:)???!!!
    • Gość: Nomad Re: Poszukiwani do call centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:29
      Nie wiem jaki interes ma Greg
      > piszac kolejny raz o tej firmie, ale to banda zlodziei! Pracowalam tam przez
      > 3 miesiace! Nie wierzcie w 1000 pln netto. Ja mialam 500 pln netto i nikomu
      > wiecej nie daja, mimo strasznie wysokich wymagan

Greg padlo pytanie czekamy na odpowiedz ......
      \... dziennikarz wart jest tyle ile jego artykuły ...\
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka