Dodaj do ulubionych

Muzyka na 102

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 22:23
www.enter.net.pl/www/bardzinski/czerwony/olsztyn-kocham.html

Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Muzyka na 102 Niemen IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 22:38

[ ' ] [ ' ] [ ' ]

schlesien.nwgw.de/Dziwny_jest_ten_swiat.mp3
      schlesien.nwgw.de/Moje_Miasto.mp3
      • Gość: rita Re: Muzyka na 102 góralska muzyka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 22:42
        schlesien.nwgw.de/wioonzanka_goralsko.mp3
        • Gość: rita Re: Muzyka na 102 tango IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 22:47
          dla koneserów
          schlesien.nwgw.de/Milonga_Is_Coming.mp3

• Gość: rita Re: Muzyka na 102 tango Piazzola IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 22:50
            schlesien.nwgw.de/Piazzola_Lauras_Dream.mp3
            schlesien.nwgw.de/Piazzola_Little_Italy.mp3
            schlesien.nwgw.de/Piazzola_Vibraphonissimo.mp3
            • Gość: rita Re: Muzyka na 102 tanga wszystkie i Budki też IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 22:51
              schlesien.nwgw.de/tango/
              • Gość: rita Re: Muzyka na 102 100lat IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 23:04
                schlesien.nwgw.de/Sto_lat.mp3 dla wszystkich
                • thor_tr Re: Muzyka na 102 100lat Fan klub Stinga 07.02.04, 12:12
                  www.pronet.lublin.pl/~peppers/intro.html
                  • Gość: rita Re: Muzyka na 102 Kapitańskie Tango IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 22:58
                    schlesien.nwgw.de/tango/Wiazanka_tango.mp3
                    • thor_tr Re: Muzyka na 102 Mietek Folk 09.02.04, 21:47
                      www.mietekfolk.itnet.pl
                      • narozny Re: Muzyka na 102 Mietek Folk 10.02.04, 20:19
                        thor, dzięki to rzeczywiście ten adres.
                        • narozny Re: Muzyka na 102 Mietek Folk 13.02.04, 23:58
                          Pod tym adresem sa do ściagnięcia wszytskie nasze trzy płyty, koncert i kawałek
                          filmu. Pozdrawiam.
                          • Gość: rita Re: Muzyka na 102 dla samotnych i zmęczonych IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 21:13
                            schlesien.nwgw.de/Recuerdos_de_la_Alhambra.mp3
                            lubię tą melodię, ciekawe czy ktoś jeszcze to lubi ?
                            • Gość: rita Re: Muzyka na 102 przeboje IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 23:06

www.ewa.bicom.pl/karaoke/k68.htm
                              • Gość: rita Re: Muzyka na 102 przeboje IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:56
                                bpkw - post wyżej - wspaniała muzyczna strona
                                • Gość: rita Re: Muzyka na 102 Karel Gott IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 21:42
                                  www.samorzad.pw.edu.pl/~pttk/mesicna_reka.mp3
                                  • Gość: rita Re: Muzyka na 102 Karel Gott IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:21
                                    czas na słuchanie muzyczki :)
                                    • oso1 Re: Muzyka na 102 Karel Gott 30.07.04, 21:05
                                      A ja sobie powspominałem ostatnio Yellow River - Christie
                                      • Gość: rita Re: Muzyka na 102 Karel Gott IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:19
                                        piękna to była pieśń w wykonaniu Karelka :)
                                        • giga5 Re: Muzyka na 102 Karel Gott 31.07.04, 21:47
                                          Jurna przyspiewka

Chcialo sie Zosi jagodek C G
                                          Kupic ich za co nie miala. C
                                          Jas ich mial pelen ogrodek a G
                                          Ale go prosic nie smiala.

Ładne?
                                          • Gość: rita Re: Muzyka na 102 Karel Gott IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:55
                                            ja znam taką

BASIA, basia, Basia
                                            Basia, basia , ba ...
                                            • oso1 Re: Muzyka na 102 Karel Gott 01.08.04, 12:46
                                              Giga to już podaje z akordami na gitarę, chyba trzeba się przygotować
                                              :)
                                              • oso1 Re: Muzyka na 102 Karel Gott 01.08.04, 20:54
                                                Włączcie
                                                radioranking.wmi.pl/out.php?ID=1082900007.5182
                                                należy kliknąć po środeczku w Winamp mp3PRO
                                                jak ktoś lubi to...hm, świetne kawałeczki
                                                • rita100 Re: Muzyka na 102 Hahary 08.08.04, 23:04
                                                  schlesien.nwgw.de/Polsko_Biesiada/a/Achachary_zyja.mp3
                                                  • rita100 Re: Muzyka na 102 pokochamy 08.08.04, 23:12
                                                    schlesien.nwgw.de/Polsko_Biesiada/a/Czerwone_i_bure.mp3
                                                  • rita100 Re: Muzyka na 102 tanczacy piesek 14.08.04, 20:08
                                                    media.ebaumsworld.com/smartdog.wmv
                                                  • oso1 Re: Muzyka na 102 tanczacy piesek 20.08.04, 20:18
                                                    Leci Sopot i Niemen, a lubię to a co.
                                                  • rita100 Re: Muzyka na 102 tanczacy piesek 20.08.04, 21:02
                                                    tak, tylko jednak nikt nie zastąpi glosu samego Niemena
                                                    ale jest to wspaniałe

powinna powstać strona Niemena z piosenkami takie mp-3 z obrazkami
                                                  • rita100 Re: Muzyka na 102 portugalskie 20.08.04, 21:21
                                                    www.bethynha.com.br/floresca.htm
                                                  • oso1 Re: Muzyka na 102 portugalskie 20.08.04, 21:50
                                                    Świetny był młody Cugowski, wróżę mu szybką karierę
                                                  • rita100 Re: Muzyka na 102 portugalskie 20.08.04, 22:05
                                                    mnie sie też wydaje, ze lada moment wypłynie młody Cugowski, ma klasę, to sie
                                                    czuje
                                                  • yuman Re: Muzyka na 102 portugalskie 23.08.04, 09:02
                                                    Chyba on Piotruś Cugowski
                            • Gość: head1 Re: Muzyka na 102 dla samotnych i zmęczonych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 10:30
                              Sądzę że KenyG ze swym saxem jest dużo lepszy....słuchałaś .jeśli nie to
                              polecam wierz mi warto przy tym mozna naprawdę wypocząć.....
                              • rita100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 16.09.04, 21:13
                                słuchałam, słuchałam - muzyka dla mnie to dusza człowieka, to głaskanie kota,
                                to wyobrażnia i marzenia
                                kto nie kocha muzyki nic nie kocha

Serduszko Puka w Rytmie Cza Cza
                                Słowa: J. Odrowąż, Muzyka: R. Żyliński

Jak to nigdy, jak to nigdy nie wiadomo
                                Czego trzeba by niemądry przemóc wstyd
                                Czasem słowik albo księżyc komuś pomógł
                                Albo pomógł ten gorący rytm

Refren 1:
                                Serduszko puka w rytmie cza cza
                                Miłości szuka w rytmie cza cza
                                Wiruje wszystko w rytmie cza cza
                                Gdy jesteś blisko i gdy patrzę w oczy twe
                                Migoce płomień w rytmie cza cza
                                Pulsują skronie w rytmie cza cza
                                Pocałuj miły w rytmie cza cza
                                Już nie mam siły przed kochaniem bronić się

Księżyc nie pomógł wcale
                                Słowik tak samo nie
                                Nagle tu na tej sali
                                Ta jedna cza cza cza cza cza cza cza cza odmieniła mnie

Refren 2:
                                Serduszko puka w rytmie cza cza
                                Miłości szuka w rytmie cza cza
                                Pocałuj miły w rytmie cza cza
                                Już nie mam siły przed kochaniem bronić się

Jak to nigdy, jak to nigdy...

Refren 1:
                                Serduszko puka....

Księżyc nie pomógł...

Refren 2:
                                Serduszko puka....

mam nadzieje , ze pamiętasz melodię
                                • Gość: head Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 16:06
                                • Gość: head1 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 16:17
                                  witam zaskoczyłas mnie tą znajomoscią tekstu przyznam że nie pamietam słów ale
                                  muzyke i owszem jednak przyznam ci sie że nie przepadam za tą piosenka ...
                                  wole raczej cos o co pozwala wspominac ... akurat z tym utworem nie wiążę
                                  wspomnień ani z łych ani dobrych..poprostu......jest taka piosenka ....i tyle..
                                  proponuje ci jeszcze raz posłuchaj Cohena on pozwala znaleźć droge pomimo
                                  mgły....i przeciwności losu............a najbardziej wtedy kiedy brak drugiej
                                  osoby tak bardzo sie odczuwa....... pozdrawiam .widzę że powinienem częściej tu
                                  zaglądać....
                                  • rk100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 20.09.04, 19:59
                                    Gość portalu: head1 napisał(a):

> witam zaskoczyłas mnie tą znajomoscią tekstu przyznam że nie pamietam słów
                                    ale
                                    >dokładnie nic dodac nic ująć pozdrawiam
                                    > proponuje ci jeszcze raz posłuchaj Cohena on pozwala znaleźć droge pomimo
                                    > mgły....i przeciwności losu............a najbardziej wtedy kiedy brak drugiej
                                    > osoby tak bardzo sie odczuwa....... pozdrawiam .widzę że powinienem częściej
                                    tu
                                    >
                                    > zaglądać....
                                    • rk100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 20.09.04, 20:02
                                      uwaga poprawiam swój wpis! dokładnie to samo odczuwam słuchając Cohena...mając
                                      te same problemy pozdrawiam
                                      • rita100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 20.09.04, 21:32
                                        mnie sie wydaje, ze nie ważne czy kto wolny czy zajęty, bo nikomu sie
                                        niedogodzi, muzyka na wszystkich wplywa jednakowo - nikt nie ma serca z
                                        kamienia, czy to Cohen , czy może ta - psluchajcie

www.bethynha.com.br/chagas.htm
                                        wpływa jednakowo na czlowieka, wszystko zalezy od nastroju, czy masz nastrój
                                        marzeń , czy wspomnień, czy radości, czy samotności, bo samotnym mżna sie czuć
                                        wszędzie nawet w towarzystwie - roznie to bywa, ale kończę, bo atrament sie
                                        kończy w kalamarzy
                                        pozdrawiam
                                        musi być do muzyki odpowiedni klimat
                                        • rk100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 21.09.04, 06:38
                                          syty glodnego nigdy nie zrozumie :)
                                          • giga5 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 21.09.04, 18:11
                                            rk, to prawda, pozdrawiam:)
                                            • rita100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 21.09.04, 20:33
                                              oooooo dziewczyny, nie wiedziałam , ze muzyka ma coś wspólnego z sytymi i
                                              głodnymi, muzyka, która jest bez granic i barier.
                                              Najważniejsze jest niewidoczne.
                                              To co gra jest wewnątrz i bez względu czy się jest sytym czy glodnym. Prawdziwy
                                              koneser muzyki słucha muzyki w samotności, jest to sfera duchowości i
                                              wyobrażni. I to właśnie jest w muzyce najpiekniejsze, odcinasz się od świata
                                              rzeczywistego bez względu jaki on jest i wkraczasz w swój świat.
                                              Tak, tak jest i tu mogę powiedzieć jestem glodna muzyki, posunę sie dalej -
                                              kocham muzyke i co tu można rozumieć , tu trzeba czuć.

pozdrawiam wszystkich
                                              jesli znajdę jakis wdzięczny kawałek muzyki podzielę się nim z wami, tak więc
                                              puście wodze fantazji i wczujcie się, jeśli chcecie przezyć ucztę duchową.
                                              zaraz Wam coś znajdę, jak tylko będę miała czas, bo teraz jestem zajęta
                                              trzęsieniem ziemi, czyli sprawami przyziemnymi, które dotyczą równo wszystkich.
                                              • bpkw Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 21.09.04, 21:02
                                                Rita. Dzieki za "Karuzele". To piosenka moich Rodzicow. Bardzo ja lubili. Teraz
                                                mi rowniez pasuje. Pewnie do niektorych utworow trzeba po prostu "dorosnac".
                                                Ritka. Kiedys przesylam Ci "Olsztyn kocham" . Czy to w koncu dotarlo do
                                                Ciebie ?. Wiem, ze mialas jakies problemy z piojemnoscia Twojej skrzynki...
                                                • rita100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 21.09.04, 21:14
                                                  bpkw - okazuje się , ze Olsztyn kocham nie zmieścił sie w skrzynce, ale Olsztyn
                                                  kocham mam na plytce - zaraz sobie ją puszczę, by Was wspierać duchowo.
                                                  Przejdz na Olsztyn piękny i powiedz jak przeżyłes trzęsienie ziemi ?
                                                  • rk100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 22.09.04, 07:10
                                                    rita100 napisała:

> bpkw - okazuje się , ze Olsztyn kocham nie zmieścił sie w skrzynce, ale
                                                    Olsztyn
                                                    >
                                                    > kocham mam na plytce - zaraz sobie ją puszczę, by Was wspierać duchowo.
                                                    > Przejdz na Olsztyn piękny i powiedz jak przeżyłes trzęsienie ziemi ?
                                                    ritko droga to nie chodzilo o MUZYKE ja tez ja kocham....
                                                  • rk100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 22.09.04, 07:11
                                                    sory mialo byc bez cytatu
                                                  • rita100 Re: Muzyka na 102 dla rozmarzonych 22.09.04, 21:42
                                                    pieśni jak wiatr unosza duszę, zobaczcie na slowa tej piosenki :)

"Plecie się życie"

Plecie się życie nieprosto
                                                    Trudno powiedzieć żeby było życie
                                                    Sprawą wyłącznie radosną

A mimo to jest coś w tym zyciu
                                                    Co każe żyć raczej niż nie żyć
                                                    I każe się w życiu upomieć,
                                                    O coś co by można uwierzyć.

Plecie się życie nieprosto......

Jakkolwiek się na to odpowie
                                                    I w jakikolwiek sposób
                                                    Nie będzie to pewnie odpowiedż
                                                    Na raz dla zbyt wielu osób

Plecie się życie nieprosto.....

Lecz to że żyć życiem choć nienajciekawsze
                                                    Nie znaczy to samo dla wszystkich i zawsze
                                                    Nie znaczy , że można się wyżyć na życiu
                                                    Fizycznie w psychicznym ukryciu.

Plecie się życie nieprosto.....

z utworów śpiewanych Agnieszki Chrzanowskiej

"mysli takie dziwne
                                                    nikt tu nie jest winien
                                                    myślę, że nie stalo się nic"

a jakiej fajnej piosenki pochodza te slowa ?- ha, ha
                                                  • rita100 Re: Muzyka na 102 do sluchania i oglądania 23.09.04, 22:36
                                                    www.riversongs.com/Flas/lovely.html
                                                  • rita100 Re:przylatuje z kwiatami i z piesnią 24.09.04, 22:43
                                                    www.bethynha.com.br/pareca.htm
                                                  • rita100 Re:przylatuje z kwiatami i z piesnią 02.10.04, 22:33
                                                    Dziś mam wolny wieczów
                                                    pierwszy od miesiąca
                                                    siedze w domu sama
                                                    na ulicach też pusto
                                                    przeciez jest sobota
                                                    każdy gdzies sie bawi
                                                    nie ma sensu siedzieć tak
                                                    co dziś robić mam
                                                    - świetna piosenka
                                                  • oso1 Re:przylatuje z kwiatami i z piesnią 03.10.04, 14:55
                                                    A ja dzisiaj po raz e-nty wróciłem do Niemena.
                                                  • Gość: ? Re:przylatuje z kwiatami i z piesnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 17:50
                                                    hej!
                                                  • rita100 Re:pieśn Borasci 18.06.05, 21:43
                                                    schlesien.nwgw.de/07_kolysanka11.mp3
                                                    dziekuję Hanys_hanysowi za nagranie

• rita100 Re:pieśn Borasci 21.06.05, 21:53
                                                    borasca0107
                                                    Autor: hanys_hans

schlesien.nwgw.de/borasca0107/
                                                    schlesien.nwgw.de/borasca0107/01_noc_czerwcowa1.mp3
                                                    schlesien.nwgw.de/borasca0107/07_kolysanka11.mp3

• rita100 Re:Wolna Grupa Bukowina 21.06.05, 21:56
                                                    www.wgb.eps.gda.pl/
                                                    stronka od suda - czekajcie , bo długo sie ładuje
                                                  • Gość: rita Re:piosenka Borasci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 21:19

schlesien.nwgw.de/borasca/15_o%20Boze,%20nie%20daj%20mi%20zwariowac2.mp3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka