Gość: Figa IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 16.03.04, 14:16 Jest zaniedbany , brudny i beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszek07 Re: Olsztyn -figę tam ładny 16.03.04, 14:39 To zalezy od punktu widzenia. Mi sie podoba bo duzo mnie z nim laczy... bo widze zmiany na lepsze... a brud, smieci i beznadziejne budownictwo sa wszedzie. Moze dlatego mi sie podoba ze w nim zyje, a nie tylko go oceniam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.norampac.com 16.03.04, 16:22 Te figa... a ty z kad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 16:35 Gość portalu: mamut napisał(a): > Te figa... a ty z kad jestes?< > Pytanie właściwe dla pewnych kręgów i stąd wniosek, iż metryka chrztu z pewnością będzie potrzebna.:))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figa z Olsztyna Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 16.03.04, 17:34 Z Olsztyna jestem łobuzy! I też tu mieszkam i to tak dawno,że zapomniałam już od kiedy, ale ze starości jeszcze mi się na oczy nie rzuciło.Pozdawiam zadowolonych ze wszystkiego zapewne łouzów olsztyńskich ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Olsztyn -figę tam ładny 17.03.04, 07:01 Ja lobuz???? Jak juz wielokrornie pisalem ocena zalezy od punktu widzenia. Mi w moim Olsztynie jest dobrze, wiec chwale moje miasto. Ktos kogo tu nic dobrego nie spotyka, narzeka na nie... Jestem z natury optymista, widze wiec pozytywy, (co nie oznacza ze negatywow nie ma) Tego pozytywnego widzenia i Tobie zycze! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: 195.205.47.* 17.03.04, 10:58 Jest taki jak większość miast w Polsce. Takim jakim tworzą go ludzie. Jeżeli ludzie dbają tylko o to co ma się w mieszkaniu, a to co na zewnątrz traktują się jakby nie trzeba się było o to troszczyć, to jest jak jest. Śmieci nie w koszu, gówno na trawniku, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figa Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 17.03.04, 13:00 Fakt,ze na wszystko patrzy się przez pryzmat swoich doświadczen,ale wydaje mi się,ze jeśli jesteśmy z kimś(czymś)związani jesteśmy też wobec tego bardziej krytyczni.Ja staram się być realistką, choć nie twierdzę,że jakimś ponurakiem i z bólem stwierdzam,że Olsztyn nie jest 7 cudem świata-to miasto podobne do innych. Pozdrawaim swoich redyskutantów-trzymajcie sie ciepło chłopaki, bo zimnowato dziś jakby;))) Figa-fago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysiola Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: 80.51.193.* 17.03.04, 13:42 Oj Figa,ty to chyba jesteś pesymistką do kwadratu,nie dość ,że nie potrafisz dostrzec ile piękna się kryje w naszym miasteczku to nawet piszesz ze jest zimno!! Jest cieplutko,pięknie i niech ta wiosna już przyjdzie :D :P bez urazy of course :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Całusy od Figi!!! Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 17.03.04, 13:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całusy-replay Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 17.03.04, 13:51 Ojej, jakoś tak za szybko mi się wysłało, a miałam wam smutasy powiedziec,że nie znacie kobitek,czy co???Une tak zawsze lubieją ponarzekac,żeby się dowiedzieć tego o czym i tak dobrze wiedzą! Niech wam już będzie-czasem to ten Olsztynek ujdzie! Całkiem często czasem! Zwłaszcza w taKI PIWNY DZIEŃ jak dziś! Wasza Figo-Fago;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 19:40 Może Ci się trochę spodoba www.moje-fotografie.olsztyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś