Dodaj do ulubionych

Olsztyn -figę tam ładny

IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 16.03.04, 14:16
Jest zaniedbany , brudny i beznadziejny.
Obserwuj wątek
    • zbyszek07 Re: Olsztyn -figę tam ładny 16.03.04, 14:39
      To zalezy od punktu widzenia.
      Mi sie podoba bo duzo mnie z nim laczy...
      bo widze zmiany na lepsze...
      a brud, smieci i beznadziejne budownictwo sa wszedzie.
      Moze dlatego mi sie podoba ze w nim zyje,
      a nie tylko go oceniam...
      :-)
      • Gość: mamut Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.norampac.com 16.03.04, 16:22
        Te figa... a ty z kad jestes?
        • Gość: samsob Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 16:35
          Gość portalu: mamut napisał(a):

> Te figa... a ty z kad jestes?<
          >
          Pytanie właściwe dla pewnych kręgów i stąd wniosek, iż metryka chrztu z
          pewnością będzie potrzebna.:)))
          pzdr.
          • Gość: Figa z Olsztyna Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 16.03.04, 17:34
            Z Olsztyna jestem łobuzy!
            I też tu mieszkam i to tak dawno,że zapomniałam już od kiedy, ale ze starości
            jeszcze mi się na oczy nie rzuciło.Pozdawiam zadowolonych ze wszystkiego zapewne
            łouzów olsztyńskich ;))))
            • zbyszek07 Re: Olsztyn -figę tam ładny 17.03.04, 07:01
              Ja lobuz????

Jak juz wielokrornie pisalem
              ocena zalezy od punktu widzenia.
              Mi w moim Olsztynie jest dobrze,
              wiec chwale moje miasto.
              Ktos kogo tu nic dobrego nie spotyka,
              narzeka na nie...
              Jestem z natury optymista,
              widze wiec pozytywy,
              (co nie oznacza ze negatywow nie ma)

Tego pozytywnego widzenia i Tobie zycze!
              :-)
    • Gość: ja Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: 195.205.47.* 17.03.04, 10:58
      Jest taki jak większość miast w Polsce. Takim jakim tworzą go ludzie. Jeżeli
      ludzie dbają tylko o to co ma się w mieszkaniu, a to co na zewnątrz traktują
      się jakby nie trzeba się było o to troszczyć, to jest jak jest. Śmieci nie w
      koszu, gówno na trawniku, itp.
      • Gość: Figa Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 17.03.04, 13:00
        Fakt,ze na wszystko patrzy się przez pryzmat swoich doświadczen,ale wydaje mi
        się,ze jeśli jesteśmy z kimś(czymś)związani jesteśmy też wobec tego bardziej
        krytyczni.Ja staram się być realistką, choć nie twierdzę,że jakimś ponurakiem
        i z bólem stwierdzam,że Olsztyn nie jest 7 cudem świata-to miasto podobne do
        innych.
        Pozdrawaim swoich redyskutantów-trzymajcie sie ciepło chłopaki, bo zimnowato
        dziś jakby;)))
        Figa-fago
        • Gość: Pysiola Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: 80.51.193.* 17.03.04, 13:42
          Oj Figa,ty to chyba jesteś pesymistką do kwadratu,nie dość ,że nie potrafisz
          dostrzec ile piękna się kryje w naszym miasteczku to nawet piszesz ze jest
          zimno!! Jest cieplutko,pięknie i niech ta wiosna już przyjdzie :D :P bez urazy
          of course :)
          • Gość: Całusy od Figi!!! Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 17.03.04, 13:46
            • Gość: całusy-replay Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 17.03.04, 13:51
              Ojej, jakoś tak za szybko mi się wysłało, a miałam wam smutasy powiedziec,że
              nie znacie kobitek,czy co???Une tak zawsze lubieją ponarzekac,żeby się
              dowiedzieć tego o czym i tak dobrze wiedzą!
              Niech wam już będzie-czasem to ten Olsztynek ujdzie!
              Całkiem często czasem!
              Zwłaszcza w taKI PIWNY DZIEŃ jak dziś!
              Wasza Figo-Fago;))))
              • Gość: sud Re: Olsztyn -figę tam ładny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 19:40
                Może Ci się trochę spodoba
                www.moje-fotografie.olsztyn.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka