yadol 17.08.10, 23:31 forum.gazeta.pl/forum/w,64,107002646,107002646,oslepnac_w_Olsztynie.html nie jest dobrze podobno także w onkologii piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fansld Re: olsztyński NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 17:54 Czego sie czepiasz lekarzy? Co oni winni ze mamy w kraju bandycki system "darmowego" leczenia ktory kosztuje coraz wiecej a daje coraz mniej. Jak sie wierzy w bajeczki w "darmowosc" i glosuje na bandytow to sa tego efekty. Poza tym kogo to interesuje. Wazniejsze sa dwie dechy w stolicy Kaczor, PiS, PO i inne takie duperele dla motlochu. O kasie nikt nie mysli dopoki sie nie zawali. Na razie jakos to jest, coprawda zadluzenie to juz wiecej niz 700 mld zl. ale bedzie kwik dopiero jak bedzie po balu . Narazie mozemy dalej sie pasjonowac krzyzem w stolicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: olsztyński NFZ 18.08.10, 18:19 nfz to nie są lekarze, wprost przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fansld Re: olsztyński NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 18:35 Yadol winni sa wyborcy. Jak ktos wybiera zlodzieja to znaczy ze chce byc okradany i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: olsztyński NFZ 18.08.10, 21:30 nie wiedziałem , że jesteśmy aż tak skuteczni :) olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,8267912,Szpitale_maja_dostac_wiecej_pieniedzy_na_leczenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: olsztyński NFZ IP: 212.244.201.* 31.08.10, 13:52 Mam duże zastrzeżenia do pracy opieki paliatywnej w Bartoszycach pielęgniarki są opieszałe, ich praca skupia się głównie na zbieraniu podpisów pod wizytami domowymi nawet jeżeli samemu przychodzi się do nich do gabinetu po recepty bo przecież do domu nigdy nie mają czasu przyjechać, nie wspominając już że po każdą receptę trzeba przychodzić trzy razy bo jest źle wypisana. Wszystkie zarzuty nie ją jedynie moją opinią ale potwierdzają się u każdego kto miał z paliatywem. Stąd moje pytanie gdzie można zgłosić takie uchybienia kiedy skargi do Pani Dyrektor z Bartoszyc nie przynoszą rezultatu..? PS. Poinformowałem już inspekcję pracy... Odpowiedz Link Zgłoś