Dodaj do ulubionych

olsztyński NFZ

17.08.10, 23:31
forum.gazeta.pl/forum/w,64,107002646,107002646,oslepnac_w_Olsztynie.html
nie jest dobrze podobno także w onkologii
piszcie
Obserwuj wątek
    • yadol Re: olsztyński NFZ 18.08.10, 17:37
      jak dobrze , ze wszyscy są zadowoleni
      • Gość: fansld Re: olsztyński NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 17:54
        Czego sie czepiasz lekarzy? Co oni winni ze mamy w kraju bandycki system
        "darmowego" leczenia ktory kosztuje coraz wiecej a daje coraz mniej. Jak sie
        wierzy w bajeczki w "darmowosc" i glosuje na bandytow to sa tego efekty. Poza
        tym kogo to interesuje. Wazniejsze sa dwie dechy w stolicy Kaczor, PiS, PO i
        inne takie duperele dla motlochu. O kasie nikt nie mysli dopoki sie nie zawali.
        Na razie jakos to jest, coprawda zadluzenie to juz wiecej niz 700 mld zl. ale
        bedzie kwik dopiero jak bedzie po balu . Narazie mozemy dalej sie pasjonowac
        krzyzem w stolicy....
        • yadol Re: olsztyński NFZ 18.08.10, 18:18
          nfz to są lekarze, wprost przeciwnie
          • yadol Re: olsztyński NFZ 18.08.10, 18:19
            nfz to nie są lekarze, wprost przeciwnie
            • Gość: fansld Re: olsztyński NFZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 18:35
              Yadol winni sa wyborcy. Jak ktos wybiera zlodzieja to znaczy ze chce byc
              okradany i tyle w tym temacie.
    • yadol Re: olsztyński NFZ 18.08.10, 21:30
      nie wiedziałem , że jesteśmy aż tak skuteczni :)

olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,8267912,Szpitale_maja_dostac_wiecej_pieniedzy_na_leczenie.html
    • Gość: oburzony Re: olsztyński NFZ IP: 212.244.201.* 31.08.10, 13:52
      Mam duże zastrzeżenia do pracy opieki paliatywnej w Bartoszycach pielęgniarki są
      opieszałe, ich praca skupia się głównie na zbieraniu podpisów pod wizytami
      domowymi nawet jeżeli samemu przychodzi się do nich do gabinetu po recepty bo
      przecież do domu nigdy nie mają czasu przyjechać, nie wspominając już że po
      każdą receptę trzeba przychodzić trzy razy bo jest źle wypisana. Wszystkie
      zarzuty nie ją jedynie moją opinią ale potwierdzają się u każdego kto miał z
      paliatywem. Stąd moje pytanie gdzie można zgłosić takie uchybienia kiedy skargi
      do Pani Dyrektor z Bartoszyc nie przynoszą rezultatu..? PS. Poinformowałem już
      inspekcję pracy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka