oso1 28.03.04, 19:08 Witam w dobrej wierze. A co Ty Ritka tak Gigę na spytki wzięłaś, wystarczy mnie spytać a udzielę każdej odpowiedzi :) A i dalej nie palę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 20:38 oso - nie mozesz mieć pretensji do rozmów kobiecych - widomo od dawna , ze plotkują, więc pozwoliliśmy sobie na plotkowanie ciekawe o czym Wy w eNce plotkowaliście ? a jeszcze mnie przekonałeś - łatwo jet niepalić przy niepalących :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:18 A co słychać w dobrej wierze? Jak ja jutro wstanę????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:50 Koniec relaksu:) w dobrej wierze żegnam Giga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 21:05 z poniedzialku dobra wiara na tydzień sie przyda - hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:03 jak się wstawało do pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:07 jutro będzie lepiej - minie kac ;)))) zacznie sie nastepny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:13 giga juz uciekła czy szuka stronki :) ? może coś na poranną pobutkę - jakaś flaszeczka pod łózeczkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:20 najgorsze to to , ze jak slyszę grozi Wam poranna kawa bez cukru :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 29.03.04, 22:24 od co najmniej 20 lat codziennie, ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:26 gorące mleczko z płatkami jak dzieciaczek może dlatego te kosteczki są kruche ;))))) i czesto w gipsie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 29.03.04, 22:29 Kurde raz i w tamtym roku jak grałem w piłkę nożną i miałem starcie z czołgiem, ja zaś lekki transportowiec - byłem bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:32 może kości jak z wapnia - za dużo mleczka ;) proponują bardziej czekoladę i dużżżo magnezu w niej Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 29.03.04, 22:32 I tak przyciągam, strzelaj 1400 na klubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 22:33 dobra ciągniemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:46 czy dzisiaj też jest jakaś seteczka do zaliczenie ? trzeba by dobrze rozglądnąć po forum ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 30.03.04, 21:52 setka to krótki dystans, a my to już długodystansowce, maratończycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:55 tam cięzko sie wchodzi, ale dyżur mozesz objąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 22:09 chodzi Ci o główny licznik - on stoi, zauważ jest na 90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 21:39 dobra wiara, ze oso bedzie zadowolony z wyniku Polska - USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 22:43 wierzę, że wszyscy w Olsztynie są szczęśliwi w dobrej wierze :) i cięzko zapracowani przed świętami Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 03.04.04, 20:45 W dobrej wierze poszedłem na mecz - i na tym się skończyło :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 20:50 ale była adrenalina i w tym rzecz - teraz spokojnie trzeba przeżywać i trawić porażkę trzeba umieć przegrywać w dobrej wierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 20:59 oso - długo tak bedziesz woził żonę na manowce niedzielne ? dlaczego ją tak szkolisz ? dziś mam wolny wieczór pierwszy od miesiąca siedze w domu sama na ulicach już pusto dzisiaj jest sobota każdy gdzieś sie bawi nie ma sensu siedzieć tak co dziś robić mam ach - te Czerwone Gitary ten jedyny wieczór dzisiaj mam dla siebie nie ma sensu siedzieć tak tylko trace czas prawie caly miesiąc miałam po za domem codzień inny koncert .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:03 Ty sie cieszysz , bo masz wolne i spiewasz - dzisiaj jest niedziela , a niedziela , niedziela będzie dla nas .............. zaliczysz eNkę ? giga jak zwykle pracuje teraz widze , że fajne stronki dała ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 03.04.04, 22:10 Jakie wolne, gdzieś tam muszę jechać, coś tam muszę przywieźć, i sam sobie nałożyć obiad, wstawić naczynia do zmywarki, zrobić sobie kawę, przełożyć się na drugi bok oglądając miliony programów w telewizji, wyjrzeć przez okno, spojrzeć na termometr, zaś wieczorem pojechać po Siwą. Po takiej ciężkiej harówie z przyjemnością idzie się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:27 aż nie chce mi sie wierzyć , że jesteś typem pantoflarza ;))))))))))))) najcięzsza praca to pewnie nalożenie sobie jedzenia na talerz :) może spróbuj wszstko zjeść teraz i jutro tej pracy już nie będzie :) zgodnie z hasłem - co masz zrobić jutro zrób dziś a Aleksandra Fredrę znasz ? o to on : Miłość! miłość kobiety ma wszystko nagrodzić? Miłoby to nam było tym snem się uwodzić, Gdyby nie przebudzenie, za bliskie niestety! Wierzysz, biedny, kobietom? nie znasz co kobiety! Kocha cię, mowisz, kocha? przysięgać ci będzie, Życie swoje narazi w szalonym obłędzie, Puszcza, byleby z tobą, powabem ją znęci, Spokoj... imie... majątek... wszystko ci poświęci. Wtedy tylu dowodom wnet zaufasz przecie, Uwierzysz, że nad ciebie nic już nie ma w świecie, Pomyslisz, że i cnota chcąc się jeszcze szczycić, Musi, jak powoj drzewa, ciebie się uchwycić; Ale nie! Sama nie wie, mniej czuła, niż płocha, Czy jutro kochać będzie tego, co dziś kocha; Ginie, kona dla ciebie... i nie zna po chwili. Wtenczas niech się twoj umysł wstrzymać jej nie sili; Twoje prawa są niczem, twoj gniew nic nie znaczy, Z twoich wyrzutów się śmieje, cieszy się z rozpaczy. O ten, co swoje szczęście połączył z kobietą, Chwycił gałąź bluszczową nad przepaścia skrytą. Urywa ją i pada, ginie wśrod kamieni, A na górze bluszcz bluszczem znowu się zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:36 przerwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:45 koniec przerwy - trzeba się przygotowywać do nocki w dobej wierze budziki nastawione ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:50 Budziki?? Jutro niedziela:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:51 nie dla wszystkich - oso wstaje o 5.00 może zamówić komputerwe budzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:54 Wrażliwy jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 23:00 ha, ha, ha to ci heca :) żeby się nie pomyliła, bo uszkodzi ;))))))))))) i nie zbytnio energicznie ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 21:12 a co ? - jak wyglądało budzenie, a moze odwrotnie to Ty budziłeś żonę ???????? niech mi życie lekkim bedzie = mycie okien z przeszkodami oso - przydałaby ci sie córeczka do mycia talerzy po jedzeniu popracuj troszeczkę a bedziesz miał wolną chwileczkę córusia popracuje gdy ojciec leniuchuje :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 04.04.04, 22:09 mam zmywarkę A Ty nie bądź taka mądra ;) Sama se spraw synusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 04.04.04, 22:10 Kłopotu na stare lata i nocy nie przespabych - a kysz maro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 22:24 wiesz co, ja to z chęcią wynieniłabym sie dziećmi - weż moje dziewczyny naucz je pracować, a ja przez ten czas odpocznę i Twoje chłopaki popracują za mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 22:25 a czasmi nie orgabizujecie obozu przetrwania dla ludzi nie pracujących ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 04.04.04, 23:20 A nie daj Boże żeby popracowali u Ciebie - szczególnie w sklepie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 05.04.04, 21:57 a obóz przetrwania - można pomyśleć, chociaż taki obóz niektórzy mają na codzień, i teraz dla niepracujących czy nie pracujących bo nie muszą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 22:04 wiesz jak w życiu jest - wszystkiego można sie nauczyć, ale natrydniej nauczyć własne dzieci myslę , że mężowie sie tym zajmą tak jakoś jest, ze robotni rodzice mają leniwe dzieci a leniwi rodzice mają robotne dzieci i pewnie Ty i giga jesteście leniami ;))))) prawda to ??????? ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 05.04.04, 22:07 A nie daj Boże, bez pracy można zgnuśnieć, nie jest to tak zwany (i niektórzy uważają, że modny - idioci) pracoholizm. Mam taką działeczkę do robotki, że jak ją wykonuję to się uczę a to lubię (nadrabiam braki z dzieciństwa) a i przy tym staram się pomagać i to też lubię, i tak się kręci, ale jest jeszcze niestety "bicz" z którym trzeba stać nad karkiem Budrysów - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 22:14 cos Ty - bicz ! jacy Twoi budrysi są biedni, nie tak jak moje - krolewny, a ja sługa :) a na tą działeczkę bierzesz łopatkę i wiaderko ? zwariuję z tym ładowaniem postów, dobra nauka cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 05.04.04, 22:19 Ta działeczka - to komputerek i biblioteczka obok. Tak, ostatnio byłem w sklepie i spotkałem kumpla, a że to było przed meczem AZS i Skry, to zajechałem z Budrysami po colunię i popcorn, przywitałem się z kolegą a on przestraszył się Budrysów, bo Ci podeszli i powiedzieli dzień dobry, dwa Budrysy - łyse pały - jeden już 185 drugi 180 (ale tatuś 187 - hi, hi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 22:46 a ile waży teraz tatuś kiedy ubyło dymu papierosowego ? giga - czy mam rację z blokersami ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.9 05.04.04, 23:03 Tatuś waży dalej swoje - jako wypełniacz pochłaniam owoce i ważywa, więc spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.9 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 23:09 dobranoc więc :) własnie gasze monitorek Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Warzywa i owoce... 06.04.04, 03:05 ...to najlepszy sposob na utrzymanie normalnej wagi po rozstaniu sie z nikotyna. No i duza ilosc ruchu. Osobiscie rozbrat z nikotyna kosztowal mnie 10 kg nadwagi, ale juz jest OK. Zbijanie wagi wymagalo jednak wiekszej samodyscypliny niz przy rzucaniu petow. Trzymaj sie Oso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Warzywa i owoce... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 20:37 dziękuję oso ! gratuluję zwycięstwa również z papierosem w święta proponuję same sałatki Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Warzywa i owoce... 06.04.04, 22:32 Odliczanie i 23 dni, chociaż z jednej strony to nie opłaca się odliczać, bo zamknąłem jeden okres a otworzyłem drugi, klucz zaś od starego wyrzuciłem za siebie hen. I nie palę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Warzywa i owoce... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:15 twardziuszek z Ciebie :) Czy już oddychasz pełną piersią ? Nie wiem w którą stronę wyrzuciłes klucz, może poszukam u siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Warzywa i owoce... 07.04.04, 21:20 Pełną piersią to odetchneli już niektórzy, kiedy doszedłem do wniosku, że koniec z rozdrażnieniem nałogowo-nikotynowym, bo to ja mam cierpieć a nie inni. A nie cierpię cierpieć. Doszedłem więc do drugiego wniosku po cóż cierpieć jak można nie cierpieć i nie cierpię samo w sobie. Wiara, która czyni cuda może cierpienie zamienić w coś przyjemnego, ale to już będzie masochizm, więc ze skrajności (2 paczek dziennie) w drugą skrajność? - ni cholery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Warzywa i owoce... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:38 zamist pieprzu użyli ziemi żyznej ja ,jak znajdę kluczyk, to go wyrzucę, a nie trzeba było ten kluczyk wręczyć gidze , by odrzuciła ? kryzys przeszedł, był jakiś taki podwójny ;))))))))) cierpienie ustąpiło :) co teraz będzie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 To już jest koniec 09.04.04, 22:34 OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE WIARA ZAMIENIA SIĘ W CZYN, CZYN KTÓRY JEST NICZYM INNYM JAK POZYTYWNYM SPĘDZANIEM WOLNEGO CZASU - CZAS RELAKSU. NIECH PRZYŚWIECA DOBRA WIARA, ŻE CZAS RELAKSU JEST NAJLEPSZYM CZASEM. Dziękuję za uczestnictwo w tym jakże płodnym wątku - okolo 1000 sztuk postów, ale nie tylko dobrą wiarą człowiek żyje. Zapraszam więc Wszystkich chętnych do obcowania z czasem relaksu, bo to tu właśnie podczas odpoczynku możemy pogadać sobie na forum i nie tylko. Zatem jeszcze raz - zamykam Dobrą wiarę z myślą przewodnią na ustach: Czas relaksu w dobrej wierze sprawia, że ja jego jużnie mierzę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: To już jest koniec IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 20:26 Ślicznie dziękuję za zabawę - fajnie było :) oso - coś dla Ciebie :) wiara i milość staneły na podium oklaski szmer na widowni podziw Ty - jesteś bez medalu obok mistrzem .... Koniec Watku, dobra wiara pozostaje w sercach. Dziekuję za założenie go i prowadzenie. Odpowiedz Link Zgłoś