Dodaj do ulubionych

Sebastian Florek - sonda

IP: *.pil.olsztyn.sint.pl 09.04.04, 18:43
chiałbym przeprowadzić sondę wśród internautów forum.
Czy uwazacie ze Sebastian Florek nadaje się do Parlamentu Europejskiego, czy
ma szanse się taam dostać oraz czy na niego zagłosujecie ewentualnie na kogo.
Proszę o merytoryczne wypowiedzi a nie jakieś bluzgi lub czcze zachwyty.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Sebastian Florek - sonda IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 19:04
      w/g mnie się nie nadaje, ale teraz gotuję jajeczka, póżniej się zastanowię nad
      umotywowaniem
      z jakiej partii on startuje ? - SLD
      • Gość: olo Re: Sebastian Florek - sonda IP: *.pil.olsztyn.sint.pl 09.04.04, 19:37
        tajk z sld, ale akurat pratie polskie nie istnieja w Parlamencie UE, na miejscu
        trzeba się zapisać do konkretnego ugrupowania np. prawica lewica centrum
        zieloni itd.
        • Gość: halina Rembicka Re: Sebastian Florek - sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 19:49
          Florek owszem nadaje się ale razem z takimi kuriozami polskiej rzeczywistości
          jak prałat jankowski, ojciec Rydzyk, profesor Bender, posłanka Begier / ta co
          lubi owies/,poseł Ojczenaszek Stryjkowski i Zdrowaśka Sobecka. Jestem za i na
          nich głosuję. Trzeba exportować za granicę wartościowy towar.
          • Gość: Tomek Olsztyn przeprasza za Florka IP: *.net 10.04.04, 23:50
            Ten facio to intelektualny pustak,reprezentujac nasz region przynosi tylko
            wstyd,niestety.
            • Gość: olo Re: Olsztyn przeprasza za Florka IP: *.pil.olsztyn.sint.pl 11.04.04, 01:08
              cóż za merytoryczne wypowiedzi czytelników wyborczej, nic tylko żal się na usta
              cisnie
              • Gość: Klakson Re: Olsztyn przeprasza za Florka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 01:19
                Florek to ten poseł co wystąpił raz w sprawie ogłoszenia przerwy w debatach?
              • Gość: Tomek Re: Olsztyn przeprasza za Florka IP: *.net 11.04.04, 01:23
                Odpowiadasz na :
                Gość portalu: olo napisał(a):

> cóż za merytoryczne wypowiedzi czytelników wyborczej, nic tylko żal się na
                usta
                >
                > cisnie

Jakiego kandydata wystawiles,takie masz i uzasadnienia.Co bys chcial,zeby
                napisac o Florku,skoro facio ani be ani me nie potrafi wydusic na konkretnie
                zadane pytanie.A po jego wystepie "U Wojewodzkiego" to ja na jego miejscu
                zapadl bym sie pod ziemie,dno,bo nic innego mi nie przychodzi do glowy.

• Gość: olo Re: Olsztyn przeprasza za Florka IP: *.pil.olsztyn.sint.pl 11.04.04, 05:13
                  pytanie rozsądne ale odpowiedz głupia
                  • Gość: Tomek Re: Olsztyn przeprasza za Florka IP: *.net 11.04.04, 09:49
                    Gość portalu: olo napisał(a):

> pytanie rozsądne ale odpowiedz głupia
                    W takim razie ty tez jeste glupi jak but albo gorzej,jak Florek,ktorego
                    probujesz tu lansowac.
    • Gość: JOLA Z DYWIT PIP SHOP OBJAZDOWY NASTĘPNYM KROKIEM DO KARIERY IP: *.dywity.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 12:13
      PANA FLORKA WYLANSOWANEGO PRZEZ TVN,SZAMOWNI WYBORCY CZY TYLKO TYLE TRZEBA
      BY ZOSTAĆ PARLAMENTARZYSTĄ EUROPEJSKIM? PRZECIEŻ JASNO WIDAĆ CHOĆBY PO CENNACH
      I OBIETNICACH OTWARCIA RYNKU PRACY I EDUKACJI DLA MŁODZIEŻY ŻE UNIA NAS OSZUKAŁA
      A RACHUNEK EKONOMICZNY JEST JESZCZE DO ZAPŁATY I TO CHORENDALNY CO NIEWĄTPLIWIE
      PRZEŁOŻY SIĘ NA POGŁĘBIENIE KRYZYSU FINNANSÓW PAŃSTWA I CO ZRZUTUJE DALSZYM
      SPADKIEM POZIOMU ŻYCIA SPOŁECZEŃSTWA.A TERAZ ZADAJMY PYTANIE KTO JEST
      ODPOWIEDZIALNY ZA TE NEGOCJACJE KTO JE SYGNOWAŁ SWOIM NAZWISKIEM JAKIE TO
      UGRUPOWANIA ZAFUNDUJĄ NAM TEN SCENARIUSZ RODEM Z AMERYKI POŁUDNIOWEJ VEL
      ARGENTYNA?,TO JEST SLD UGRUPOWANIE PANA FLORKA,SCHOWMEN WZIERNIKOWY NIE WYDAJE
      MI SIĘ NAJLEPSZYM KANDYDATEM.MIAŁEM ZA TO SPOSOBNOŚĆ ZAPOZNAĆ SIĘ Z
      PRZEMÓWIENIEM LEPPERA W KOPENHADZE,KTÓRE TO ZOSTAŁO OCENZUROWANE
      PRZEZ"NIEZALEŻNE" OD ROZUMU MEDIA. I WIECIE CO PRZYKUŁO MOJĄ UWAGĘ PO W/W
      WYSTĄPIENIU:PRZEDSTAWICIELE INNYCH KRAJÓW BILI BRAWO LEPPEROWI!
      REASUMUJĄC PROSTY CZŁOWIEK LEPIEJ W BRUKSELI BĘDZIE REPREZENTOWAŁ MÓJ INTERES
      NIŻ CI CO DE FACTO ZDRADZILI NARÓD,ERGO GŁOSUJĘ NA BEGER BO ONA MÓWI PRAWDĘ
      CHOĆBY WZGLĘDEM OWSA,A INNI NIGDY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka