Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.5

13.04.04, 22:07
Kulki w rządku albo / albo \ albo | albo -
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Czas relaksu v.5 13.04.04, 22:07
      co najmniej 5 szt razem
      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:09
        a po co są kolory ???? kulek
        • oso1 Re: Czas relaksu v.5 13.04.04, 22:14
          No bo to musi być pięć kulek w tym samym kolorze
          :)
          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:20
            teraz już wiem :)
            słabo idzie gazeta, pewnie coś znów remontują
        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:15
          www.kulki.net/ o te kulki chodzi :)
          • oso1 Re: Czas relaksu v.5 13.04.04, 22:18
            A no - jak to mówią Czesi
            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:27
              Czesi mówią: to se newrati :)
              • oso1 Re: Czas relaksu v.5 13.04.04, 22:36
                Albo "Szpital na peryferiach"
                ;)
                • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:40
                  jeszcze szpital ????
                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 20:17
                    Od piątku zaczynam czynny czas relaksu
                    - piątek - mecz AZS - ale sobie pokrzyczę
                    - sobota - zawody w trafianiu do celu
                    - niedziela spacer po zawodach, a jak mi się uda zrobić sprzęt jeździecki to
                    wiśta na rower.
                    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 20:54
                      czyli piatek krzykliwy
                      sobota trafiona
                      a niedziela, niedziela będzie dla Olsztyna pięknego i kibicowanie oraz walka o
                      Puchar Rowerowy dla maszego Olsztyna Pieknego ;))))))))))))
                      będę kibicować Lustereczkowi - może dla nas zdobedzie ?

jeśli będzie pogoda ,a też sobie zrobię rowerek :)
                      • oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 21:29
                        I oto w tym wszystkim chodzi.
                        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:33
                          no co teraz słuchasz ????????
                          Dziś mam wolny wieczór - słucham
                          a wczoraj byłam na Twojej stronie z piosenkami - którą wybierasz do słuchania,
                          Karuzela też mi sie znudziła
                          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:51
                            może giga wskoczy do rajdu, jakieś tabletki dopingujące by sie przydały , a
                            reszczie przeczyszczające ;))))))))
                          • oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 21:52
                            Dzisiaj Steve Vai - tak szybką gitarę trudno usłyszeć u kogoś innego
                            szczególnie interpretując Paganiniego, przeslę Ci pliczek bo jest malutki, ale
                            mi się w głowie nie mieści jak ten facet to robi
                            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:54
                              prześlij jak najszybciej - wysłucham
                              wyślij tego gołabka ;))))))))))
                            • bpkw Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 21:54
                              Oso. O jakiej stronie pisze Rita ???.
                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:55
                                bpkw - spójrz do klubu i zobacz wątek muzyka na 102 w ostatnim poście jest
                                strona
                                • oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 21:59
                                  O jednej z wielu ;)
                                  Dzisiaj wzięło mnie na Paganiniego w różnych wykonaniach gitarowych. Cuś
                                  pięknego.
                                  Bpkw - podaj mi z łaski swojej jeszcze raz swój adresik neostradowy, bo mi
                                  gdzieś wymazało a nie pamiętam w którym wątku go zameszczałeś. Dzięki
                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 22:00
                                    Ritka odbierz pocztę i posłuchaj tego cudu.
                                    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:01
                                      już sie robi :)
                                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:04
                                        frunie gołąbek, da głos jak przyfrunie :)
                                        jeszcze pokoik nr8 sobie wysłucham :)
                                        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:07
                                          jest - ale szybkośc palców :)
                                          teraz słucham,
                                          nadaje sie to do dzwieku telefonu :)
                                          w szybkim tempie ludzie będą odbierać :)

takie mam skojarzenia
                                      • bpkw Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 22:05
                                        Oso. Adres jest prosty, jak wlos Chinczyka : bpkw@neostrada.pl
                                        • oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 22:08
                                          Bpkw - właśnie wyleciała do Ciebie muzyczka
                                          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:10
                                            przerwa
                                            • oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 22:36
                                              Lekcja
                                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:54
                                                musiałam cos załatwić
                                                teraz wracam do gitary nie nadługo ale wracam
                                                wędrówka kończy się powrotem
                                                • oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 20:42
                                                  Dzięki Bpkw za muzyczkę, ja Ci również przesyłam co nie co.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 20:52
                                                    czas relaksu, podam męzowi saltkę i wracam
                                                    też dostałam muzyczkę
                                                    czego dziś sluchamy ???
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 21:04
                                                    Grzechotki - Grechutki
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:14
                                                    frunie już gołąbek z Grechutą ?
                                                    Presley i Love tende

a jak papierosek, chociaż jeden był ?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:20
                                                    jutro meczyk :)
                                                    o co grają ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 21:29
                                                    No coś Ty, ja powiedziałem, że rzuciłem palenie a nie że próbuję rzucić. Sprawa
                                                    papierosków została już zapomniana - chociaż po tym 1 miesiącu jest ciężko, ale
                                                    już nie ma odwrotu.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:45
                                                    mam klientkę , która kupuje sobie landrynki , już 1.5 miesiąca nie pali, ale
                                                    była na jakiś bioprądach

a jak myślisz, studia grafiki komputerowej będzie po tym praca ?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 22:18
                                                    faktycznie relaksująca muzyka i słowa
                                                    a jutro mecz - bierzesz chłopaków na to ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 22:47
                                                    A jakże, biorę Budrysów - od 6.30 w kolejce by dostać bilety (co prawda stał
                                                    kumpel, wiszę mu dobre piwo).
                                                    Do grafiki komputerowej nie potrzebna jest szkoła, ona daje narzędzia i
                                                    technikę, to tak jakbyś dla klienta dała blejtram, farby i pędzel, ale nie musi
                                                    z tego powstać Mona Lisa. Kończąc polonistykę nie musisz zaraz być literatem
                                                    chyba, że "literatką" ;)
                                                    Jeżeli ktoś ma w sobie cuś to będzie dobry.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 22:59
                                                    dobryś, masz swoich budrysów, uczą się grzecznie, a pózniej co - wyrzucisz z
                                                    domu i powiesz: no idż syneczku z domu za chlebem :)))))
                                                    a drugiego wżenisz i starość radość :)))
                                                    a dziewczynki trzeba prowadzic za rączkę i znależć taką pracę by przyszła do
                                                    niej i to jeszcze taką by w czasie pracy mogła grać w jakąs tam grę - cały
                                                    dzień siedzi - co to sie dzieje z młodzieżą :)
                                                    mam propozycję : kupić blokersom komputery i po sprawie , będa grzecznie
                                                    siedzieć w fotelach ;))))))))))))))
                                                    oso - trzeba iść spać i dalej rozmyślać :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 23:09
                                                    Najlepszym zawodem dla dziewcząt jest żona bogatego męża
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 23:13
                                                    toś całą nagą prawdę powiedział :)
                                                    dobranoc oso

a co będzie z Twoimi budryskami, masz receptę ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 23:15
                                                    Spoko, jeden stolarz drugi hydraulik
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 21:06
                                                    brakuje elektryka do kolekcji :))))))))

jak tam gardełko po owacjach :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 21:57
                                                    O gardełko można spytać Gigę - też była na meczu. A elektryka, elektronika i
                                                    automatyka to nie brakuje, to jeden z moich byłych wyuczonych i przez szereg
                                                    lat (chociaż minęło trochę czasu) wykonywanych zawodów.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:09
                                                    tak jest, zawód wyuczony nie ma nic wspólnego z zawodem wykonywanym :)
                                                    a giga była grzeczna na meczu ?
                                                    bardzo skakała ?
                                                    a sola też była i miała na rękach takie coś co sie wymachuje, takie kolorowe
                                                    szmatki ;)))))))))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 22:10
                                                    Obydwie mini, miotełki w rękach i kankana
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:14
                                                    świetne to bylo jak Olsztyn piękny jest świetny - ma strasznie szybkie
                                                    przyspieszenie
                                                    oso - czy to nie Ty powinieneś zostać trenerem wszystkiego, rehabilitantem
                                                    wszystkiego ;))))))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 22:16
                                                    Trenerem może nie, chociaż są pewne dyscypliny, ale przy nich nie doznaje się
                                                    urazów, wręcz przeciwnie
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:20
                                                    Pan Tadeusz będzie czytany , masz coś przeciwko temu ?????????
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 22:59
                                                    Pan Tadzio jest książeczką bez wieku i wieka, nie zamyka się tej książki na
                                                    cztery spusty a odnawia się co jakiś czas, lubię też film, bo tam pokazano to
                                                    co jest piękne - bociana
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 23:01
                                                    A bocian to Żywkowo - czyli nasze tereny Warmia i Mazury.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 17:04
                                                    Las Miejski zaliczony, ze Zbychem spotkałem się w realu w Realu. Wieczorem
                                                    podsumowanie wyników turnieju, zespołowo zajęliśmy 6 miejsce na 13 drużyn, ale
                                                    byliśmy gospodarzami i nie wypadało gości ogrywać ;)
                                                    Imprezka udana.
                                                    Zobaczymy jak podsumowanie.
                                                  • Gość: giga Re: Czas relaksu v.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 17:25
                                                    Gratulacje:)
                                                    Też byłam w lesie, tyle że w podmiejskim,
                                                    wędrowałam ok.20 km
                                                    Opowiem innym razem,
                                                    teraz czas na relaks:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 17:53
                                                    nawet nie mówcie - ja myję okna , sprzatam, gram głośną muzyczkę i obserwuję
                                                    nowych sasiadów, oni sobie pala wszystkie rupiecie, a ja wącham - nie mam
                                                    wyboru, przeciez nie wezwę starży pożarnej ani miejskiej ani policji - ucze się
                                                    zycia w społeczeństwie dlatego muzyka full, a tygrysek maskotka wygląda przez
                                                    okno

no to do wieczora
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 21:27
                                                    No i podsumowanie przeszło do historii.
                                                    Generalnie piwko, chociaż nie powiem, całkiem poważnie była i kawa - nie kumam
                                                    Ogólnie razgawor, jak w załączonych piosnkach do Rity i Bpkw i o to w tym
                                                    wszystkim chodzi.
                                                    Czas relaksu
                                                    Kabanosy z dzika (całkiem dobre), aby nie było kryptoreklamy nie powiem, że
                                                    mają w sobie coś z Sokołów (przecież napisałem, że są z dzika) lub Sokołowa (to
                                                    bardziej odpowiednie)
                                                    Wódeczka marki Krupnik litewsk z piercem (przepis był podany)
                                                    Muzyka - Tiomnaja nocz (nocz czytana "cz" z miękkim znakiem) - plik nie do
                                                    przesłania zawiera ponad 4,6 MB
                                                    Czas relaksu - rozpoczynamy
                                                    Niektórzy kończą
                                                    ;)
                                                    Odkryłem świetny kawałek, chociaż trzeba go wysłuchać
                                                    A u nas pogoda
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:34
                                                    haha - ciekawe czy sie do mnie teraz odezwiesz, ja reklamuję dobry towar do UE -
                                                    nie ma lepszego :)

menu sobotnie doskonałe , to co lubią wszystkie misie , nie tylko Puchatek
                                                    czy mam rozumieć , ze bylo też spotkanie w eNce ??????????
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 21:45
                                                    Tam niestety nie dotarłem - a szkoda (moja)
                                                    Odebrała pocztę?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:57
                                                    ja mam kłopoty obok mojego domu pali się duże ognisko, jest to na podwórku wiec
                                                    bloki nie widzą, a wiem , ze im nie wolno tego robic, wymyte okna brudzi mi
                                                    czarny dym - są to młodzi ludzie , którzy przeleli w spadku mały domek i robią
                                                    porządki. Siedmiu mlodych blokersów, cieszą się i musze im na to pozwolić, ale
                                                    co chwilę zaglądam przez okno - jest już 22.00 ale niech sprzątają -
                                                    przygotowują grunt pod balangi - ale mi sie trafiło :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:58
                                                    i wiem co powiesz - spokojniutko :)
                                                    teraz lecę na pocztę :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:58
                                                    a co z iskrami co lecą mi do okien ?
                                                    też spokojniutko
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:02
                                                    Skierki i iskierki to odruch życia
                                                    Ciesz się Ritko, gdy masz coś do picia (chłe, chłe)
                                                    No to zdrowko!
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:04
                                                    pewnie , ze mam, tylko nie wiem czy coś w tym dymie zobacze , ale masz rację
                                                    ruszę sie do barku - tam wisnióweczka stoi za pustą butelką szampana z napisem
                                                    2000 - to jest rok :)
                                                    gołąbek leci
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:07
                                                    Odbierz pocztę - Lecą Striełki i odsłuchaj słowa -wszystko co śpiewają
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:12
                                                    odbieram i wykazuje mi błąd
                                                    musi się sama naprawić
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:13
                                                    czekasz na walkę Gołoty ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:18
                                                    No własnie pytałem Koobry o której?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:22
                                                    jabym Ci powiedziała - dobrym doradcą jestem
                                                    oso- jesli zacznę bajdurzyć napisz T - czyli czas kończyć temat , a po
                                                    sportowemu to wiesz co oznacza ten gest wykonany rękami - wiesz ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:25
                                                    No właśnie zawsze się zastanawiałem, która jest z gory lewa czy prawa?!
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:29
                                                    jeżeli jesteś leworęczny to dłoń lewa jest na górze, a jak praworęczny to prawa
                                                    na górze

a ja nie wiem czy nie doczekam gołoty, pilnuję sąsiadom ogniska

Co robiłes w lesie - sam byłes czy z rodzinką ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:30
                                                    A teraz jest po ptokach
                                                    Wodka słodka z papryką i zjedzony banan - hę
                                                    Czy widział ktoś małpę pijącą wodkę z papryką?
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:36
                                                    nikt nie widział i nie zobaczy na szczęście - nawet w zoo ;)))))))))
                                                    przerwa
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:38
                                                    I znowu idziesz siku robić?
                                                    I to w Krakowie?
                                                    Hę?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:38
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:40
                                                    oso - coś mnie niepokoi u Ciebie ????????
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:41
                                                    Przecież napisałeś, że "PRZERWA"
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:42
                                                    Kiedyś tak pisałem jak szedlem zapalić, ale nie palę!!!!
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:44
                                                    A u nas charoszaja pogoda!!!1
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:50
                                                    doszła muzyczka - energiczna :)
                                                    przerwa czasmi musi być by ochlonąć :)
                                                    bo z Tobą nigdy nic nie wiadomo jak z pszczołami :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:53
                                                    Kurde, słowa są znaczne!!!
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:55
                                                    a siatkarze Jędrzejowa zostali przyjęci w domu jak Mistrzowie z owacjami -
                                                    spójrz w tv

a u nas charoszaja pagoda :)

nawet jak będziesz wariowal to nie zmienię zdania :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:57
                                                    a giga ze strachu pewnie nie wejdzie :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:00
                                                    Ooooooooooooooo, i o to mi chodziło
                                                    A u nas choroszaja pogoda
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:03
                                                    a u mnie ogromny ogień aż iskry lecą i ciągle dokładają

ale wiesz , te Strelki kiedyś leciały bardzo glośno z okna bloku - nawet w
                                                    powietrzu dobrze to szło :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:07
                                                    Bo była choroszaja pogoda - a ja to dopiero dzisiaj odkryłem
                                                    :))))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:08
                                                    oso , a czy wiesz , ze Rokita był agentem :))))))))))
                                                    to diabeł ;)))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:11
                                                    "Oj nie ta...." - to następny kawałek, który jest świetny
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:17
                                                    oso - nie musisz czasmi baleczki opowiadać synom ?- przepytaj ich z Kubusia
                                                    Puchatka :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:19
                                                    Oni nie tylko Kubusia znają na pamięć - oni już znają real - więc po co im
                                                    bajki?!
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:21
                                                    I to jest świetny kawałek
                                                    "dawaj za żizń" - bo to jest najprawdziwszy real - niestety
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:28
                                                    I wymiękają Scotch Whisky
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:32
                                                    no może Jasiu Wędrowniczek pogodzi
                                                    gołąbek już wyfrunął ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:35
                                                    Ritka, powiem Ci szczerze, że siedzę przed koputerkiem, okulary na nasie i ten
                                                    czas relaksu gdyby jeszcze powtórzyć w realu - to byłby chyba lepszy - co ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:38
                                                    choroszaja pogoda
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:39
                                                    oso - Ty mnie nie podbieraj :)
                                                    bardzo się dziś napracowałeś nad zmiana swojego wizerunku, ale niestety nie
                                                    zmienię zdanie :)
                                                    real zostawa w spokoju , wstań rano i powiedz w domu dzień dobry z uśmiechem :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:45
                                                    awanturka u sąsiadów - musze zobaczyć
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:50
                                                    oj, będa klopoty, jeszcze im sie upiekło
                                                    zostawiamy czas relaksu do jutra ?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:56
                                                    może poczekamy na gigę ?
                                                    a teraz greckie wino
                                                    Eleni
                                                    ~ Greckie wino ~

Pamiętam małe białe miasto w ostrym świetle dnia
                                                    Popołudnie puste wypalonej słońcem aż do dna .
                                                    Leniwy czas w uliczkę tę prowadził nas.
                                                    Kafejka i chłodne wino, które krąży z rąk do rąk.
                                                    W kwadracie cienia, w cichym natchnieniu trwał taneczny krąg.
                                                    Południa czas połączył nas ostatni raz.
                                                    REF: Zorba i ty wszystko w pustkę odpłynęło,
                                                    Wino i ty, to co było już minęło.
                                                    Zorba i ty, to się wszystko zamieniło
                                                    Na wspomnienia pył.
                                                    Zorba i ty, jeszcze w sercu rytm południa.
                                                    Wino i ty, znikła gdzieś nadzieja złudna.
                                                    Zorba i ty, to już nasze pożegnanie,
                                                    Czas żegnaj mi.
                                                    Za oknem piach mazowiecki, sosna krzywa, smutny świerk.
                                                    Powoli dnia już ubywa, już niedługo pierwszy śnieg.
                                                    Zwyczajny czas, nie pierwszy raz odmienił nas.
                                                    W powodzi zdarzeń odpływa coraz dalej tamten dzień.
                                                    Wśród nowych zdarzeń pozostał jednak twojej twarzy cień.
                                                    By raz po raz, choć płynie czas, mógł łączyć nas.
                                                  • angela-rt Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:57
                                                    ja za chwile zrelaksuje sie w łóżeczku
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:55
                                                    sąsiadów mam wspaniałych - bardzo często wyjeżdżają - i to co będzie się
                                                    działo to jest real (życzę powodzenia - KOMENDANT STRAŻY MIEJSKIEJ ANDRZEJ
                                                    BOHDANOWICZ - ktory nie kuma czym jest artykuł kkw!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Egzamin!!!!!!!!!!
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:58
                                                    Strzelaj Ritka 100
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 00:01
                                                    ale Angela narobiła smaku tym łózkiem - nie wiem czy też sie nie wybiorę ;))
                                                  • angela-rt Re: Czas relaksu v.5 18.04.04, 00:02
                                                    Zapraszam moje jest duze(2/2),zmieścimy sie Rita;-)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 00:06
                                                    Angela - nie ta płeć, odstąpię Koobrze ;)))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.5 18.04.04, 00:07
                                                    A mogę służyć jako wycieraczka?
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 00:10
                                                    a nie lepiej jako ręcznik i mydełko ;))))))))))))

u mnie spokój, wszystko sie rozeszło i pewnie ja też musze konczyć, czekam
                                                    tylko na dalsza częśc bajeczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka