oso1 13.04.04, 22:07 Kulki w rządku albo / albo \ albo | albo - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:09 a po co są kolory ???? kulek Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 13.04.04, 22:14 No bo to musi być pięć kulek w tym samym kolorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:20 teraz już wiem :) słabo idzie gazeta, pewnie coś znów remontują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:15 www.kulki.net/ o te kulki chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:27 Czesi mówią: to se newrati :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.04, 22:40 jeszcze szpital ???? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 20:17 Od piątku zaczynam czynny czas relaksu - piątek - mecz AZS - ale sobie pokrzyczę - sobota - zawody w trafianiu do celu - niedziela spacer po zawodach, a jak mi się uda zrobić sprzęt jeździecki to wiśta na rower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 20:54 czyli piatek krzykliwy sobota trafiona a niedziela, niedziela będzie dla Olsztyna pięknego i kibicowanie oraz walka o Puchar Rowerowy dla maszego Olsztyna Pieknego ;)))))))))))) będę kibicować Lustereczkowi - może dla nas zdobedzie ? jeśli będzie pogoda ,a też sobie zrobię rowerek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:33 no co teraz słuchasz ???????? Dziś mam wolny wieczór - słucham a wczoraj byłam na Twojej stronie z piosenkami - którą wybierasz do słuchania, Karuzela też mi sie znudziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:51 może giga wskoczy do rajdu, jakieś tabletki dopingujące by sie przydały , a reszczie przeczyszczające ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 21:52 Dzisiaj Steve Vai - tak szybką gitarę trudno usłyszeć u kogoś innego szczególnie interpretując Paganiniego, przeslę Ci pliczek bo jest malutki, ale mi się w głowie nie mieści jak ten facet to robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:54 prześlij jak najszybciej - wysłucham wyślij tego gołabka ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 21:55 bpkw - spójrz do klubu i zobacz wątek muzyka na 102 w ostatnim poście jest strona Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 21:59 O jednej z wielu ;) Dzisiaj wzięło mnie na Paganiniego w różnych wykonaniach gitarowych. Cuś pięknego. Bpkw - podaj mi z łaski swojej jeszcze raz swój adresik neostradowy, bo mi gdzieś wymazało a nie pamiętam w którym wątku go zameszczałeś. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 22:00 Ritka odbierz pocztę i posłuchaj tego cudu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:01 już sie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:04 frunie gołąbek, da głos jak przyfrunie :) jeszcze pokoik nr8 sobie wysłucham :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:07 jest - ale szybkośc palców :) teraz słucham, nadaje sie to do dzwieku telefonu :) w szybkim tempie ludzie będą odbierać :) takie mam skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 22:05 Oso. Adres jest prosty, jak wlos Chinczyka : bpkw@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 14.04.04, 22:08 Bpkw - właśnie wyleciała do Ciebie muzyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:10 przerwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 22:54 musiałam cos załatwić teraz wracam do gitary nie nadługo ale wracam wędrówka kończy się powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 20:42 Dzięki Bpkw za muzyczkę, ja Ci również przesyłam co nie co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 20:52 czas relaksu, podam męzowi saltkę i wracam też dostałam muzyczkę czego dziś sluchamy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:14 frunie już gołąbek z Grechutą ? Presley i Love tende a jak papierosek, chociaż jeden był ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:20 jutro meczyk :) o co grają ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 21:29 No coś Ty, ja powiedziałem, że rzuciłem palenie a nie że próbuję rzucić. Sprawa papierosków została już zapomniana - chociaż po tym 1 miesiącu jest ciężko, ale już nie ma odwrotu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:45 mam klientkę , która kupuje sobie landrynki , już 1.5 miesiąca nie pali, ale była na jakiś bioprądach a jak myślisz, studia grafiki komputerowej będzie po tym praca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 22:18 faktycznie relaksująca muzyka i słowa a jutro mecz - bierzesz chłopaków na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 22:47 A jakże, biorę Budrysów - od 6.30 w kolejce by dostać bilety (co prawda stał kumpel, wiszę mu dobre piwo). Do grafiki komputerowej nie potrzebna jest szkoła, ona daje narzędzia i technikę, to tak jakbyś dla klienta dała blejtram, farby i pędzel, ale nie musi z tego powstać Mona Lisa. Kończąc polonistykę nie musisz zaraz być literatem chyba, że "literatką" ;) Jeżeli ktoś ma w sobie cuś to będzie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 22:59 dobryś, masz swoich budrysów, uczą się grzecznie, a pózniej co - wyrzucisz z domu i powiesz: no idż syneczku z domu za chlebem :))))) a drugiego wżenisz i starość radość :))) a dziewczynki trzeba prowadzic za rączkę i znależć taką pracę by przyszła do niej i to jeszcze taką by w czasie pracy mogła grać w jakąs tam grę - cały dzień siedzi - co to sie dzieje z młodzieżą :) mam propozycję : kupić blokersom komputery i po sprawie , będa grzecznie siedzieć w fotelach ;)))))))))))))) oso - trzeba iść spać i dalej rozmyślać :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 23:09 Najlepszym zawodem dla dziewcząt jest żona bogatego męża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 23:13 toś całą nagą prawdę powiedział :) dobranoc oso a co będzie z Twoimi budryskami, masz receptę ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 15.04.04, 23:15 Spoko, jeden stolarz drugi hydraulik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 21:06 brakuje elektryka do kolekcji :)))))))) jak tam gardełko po owacjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 21:57 O gardełko można spytać Gigę - też była na meczu. A elektryka, elektronika i automatyka to nie brakuje, to jeden z moich byłych wyuczonych i przez szereg lat (chociaż minęło trochę czasu) wykonywanych zawodów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:09 tak jest, zawód wyuczony nie ma nic wspólnego z zawodem wykonywanym :) a giga była grzeczna na meczu ? bardzo skakała ? a sola też była i miała na rękach takie coś co sie wymachuje, takie kolorowe szmatki ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 22:10 Obydwie mini, miotełki w rękach i kankana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:14 świetne to bylo jak Olsztyn piękny jest świetny - ma strasznie szybkie przyspieszenie oso - czy to nie Ty powinieneś zostać trenerem wszystkiego, rehabilitantem wszystkiego ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 22:16 Trenerem może nie, chociaż są pewne dyscypliny, ale przy nich nie doznaje się urazów, wręcz przeciwnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 22:20 Pan Tadeusz będzie czytany , masz coś przeciwko temu ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 22:59 Pan Tadzio jest książeczką bez wieku i wieka, nie zamyka się tej książki na cztery spusty a odnawia się co jakiś czas, lubię też film, bo tam pokazano to co jest piękne - bociana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 16.04.04, 23:01 A bocian to Żywkowo - czyli nasze tereny Warmia i Mazury. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 17:04 Las Miejski zaliczony, ze Zbychem spotkałem się w realu w Realu. Wieczorem podsumowanie wyników turnieju, zespołowo zajęliśmy 6 miejsce na 13 drużyn, ale byliśmy gospodarzami i nie wypadało gości ogrywać ;) Imprezka udana. Zobaczymy jak podsumowanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Czas relaksu v.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 17:25 Gratulacje:) Też byłam w lesie, tyle że w podmiejskim, wędrowałam ok.20 km Opowiem innym razem, teraz czas na relaks:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 17:53 nawet nie mówcie - ja myję okna , sprzatam, gram głośną muzyczkę i obserwuję nowych sasiadów, oni sobie pala wszystkie rupiecie, a ja wącham - nie mam wyboru, przeciez nie wezwę starży pożarnej ani miejskiej ani policji - ucze się zycia w społeczeństwie dlatego muzyka full, a tygrysek maskotka wygląda przez okno no to do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 21:27 No i podsumowanie przeszło do historii. Generalnie piwko, chociaż nie powiem, całkiem poważnie była i kawa - nie kumam Ogólnie razgawor, jak w załączonych piosnkach do Rity i Bpkw i o to w tym wszystkim chodzi. Czas relaksu Kabanosy z dzika (całkiem dobre), aby nie było kryptoreklamy nie powiem, że mają w sobie coś z Sokołów (przecież napisałem, że są z dzika) lub Sokołowa (to bardziej odpowiednie) Wódeczka marki Krupnik litewsk z piercem (przepis był podany) Muzyka - Tiomnaja nocz (nocz czytana "cz" z miękkim znakiem) - plik nie do przesłania zawiera ponad 4,6 MB Czas relaksu - rozpoczynamy Niektórzy kończą ;) Odkryłem świetny kawałek, chociaż trzeba go wysłuchać A u nas pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:34 haha - ciekawe czy sie do mnie teraz odezwiesz, ja reklamuję dobry towar do UE - nie ma lepszego :) menu sobotnie doskonałe , to co lubią wszystkie misie , nie tylko Puchatek czy mam rozumieć , ze bylo też spotkanie w eNce ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 21:45 Tam niestety nie dotarłem - a szkoda (moja) Odebrała pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:57 ja mam kłopoty obok mojego domu pali się duże ognisko, jest to na podwórku wiec bloki nie widzą, a wiem , ze im nie wolno tego robic, wymyte okna brudzi mi czarny dym - są to młodzi ludzie , którzy przeleli w spadku mały domek i robią porządki. Siedmiu mlodych blokersów, cieszą się i musze im na to pozwolić, ale co chwilę zaglądam przez okno - jest już 22.00 ale niech sprzątają - przygotowują grunt pod balangi - ale mi sie trafiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:58 i wiem co powiesz - spokojniutko :) teraz lecę na pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:58 a co z iskrami co lecą mi do okien ? też spokojniutko Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:02 Skierki i iskierki to odruch życia Ciesz się Ritko, gdy masz coś do picia (chłe, chłe) No to zdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:04 pewnie , ze mam, tylko nie wiem czy coś w tym dymie zobacze , ale masz rację ruszę sie do barku - tam wisnióweczka stoi za pustą butelką szampana z napisem 2000 - to jest rok :) gołąbek leci Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:07 Odbierz pocztę - Lecą Striełki i odsłuchaj słowa -wszystko co śpiewają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:12 odbieram i wykazuje mi błąd musi się sama naprawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:13 czekasz na walkę Gołoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:22 jabym Ci powiedziała - dobrym doradcą jestem oso- jesli zacznę bajdurzyć napisz T - czyli czas kończyć temat , a po sportowemu to wiesz co oznacza ten gest wykonany rękami - wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:25 No właśnie zawsze się zastanawiałem, która jest z gory lewa czy prawa?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:29 jeżeli jesteś leworęczny to dłoń lewa jest na górze, a jak praworęczny to prawa na górze a ja nie wiem czy nie doczekam gołoty, pilnuję sąsiadom ogniska Co robiłes w lesie - sam byłes czy z rodzinką ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:30 A teraz jest po ptokach Wodka słodka z papryką i zjedzony banan - hę Czy widział ktoś małpę pijącą wodkę z papryką? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:36 nikt nie widział i nie zobaczy na szczęście - nawet w zoo ;))))))))) przerwa Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:38 I znowu idziesz siku robić? I to w Krakowie? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:40 oso - coś mnie niepokoi u Ciebie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 22:42 Kiedyś tak pisałem jak szedlem zapalić, ale nie palę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:50 doszła muzyczka - energiczna :) przerwa czasmi musi być by ochlonąć :) bo z Tobą nigdy nic nie wiadomo jak z pszczołami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:55 a siatkarze Jędrzejowa zostali przyjęci w domu jak Mistrzowie z owacjami - spójrz w tv a u nas charoszaja pagoda :) nawet jak będziesz wariowal to nie zmienię zdania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 22:57 a giga ze strachu pewnie nie wejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:00 Ooooooooooooooo, i o to mi chodziło A u nas choroszaja pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:03 a u mnie ogromny ogień aż iskry lecą i ciągle dokładają ale wiesz , te Strelki kiedyś leciały bardzo glośno z okna bloku - nawet w powietrzu dobrze to szło :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:07 Bo była choroszaja pogoda - a ja to dopiero dzisiaj odkryłem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:08 oso , a czy wiesz , ze Rokita był agentem :)))))))))) to diabeł ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:11 "Oj nie ta...." - to następny kawałek, który jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:17 oso - nie musisz czasmi baleczki opowiadać synom ?- przepytaj ich z Kubusia Puchatka :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:19 Oni nie tylko Kubusia znają na pamięć - oni już znają real - więc po co im bajki?! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:21 I to jest świetny kawałek "dawaj za żizń" - bo to jest najprawdziwszy real - niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:32 no może Jasiu Wędrowniczek pogodzi gołąbek już wyfrunął ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:35 Ritka, powiem Ci szczerze, że siedzę przed koputerkiem, okulary na nasie i ten czas relaksu gdyby jeszcze powtórzyć w realu - to byłby chyba lepszy - co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:39 oso - Ty mnie nie podbieraj :) bardzo się dziś napracowałeś nad zmiana swojego wizerunku, ale niestety nie zmienię zdanie :) real zostawa w spokoju , wstań rano i powiedz w domu dzień dobry z uśmiechem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:45 awanturka u sąsiadów - musze zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:50 oj, będa klopoty, jeszcze im sie upiekło zostawiamy czas relaksu do jutra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 23:56 może poczekamy na gigę ? a teraz greckie wino Eleni ~ Greckie wino ~ Pamiętam małe białe miasto w ostrym świetle dnia Popołudnie puste wypalonej słońcem aż do dna . Leniwy czas w uliczkę tę prowadził nas. Kafejka i chłodne wino, które krąży z rąk do rąk. W kwadracie cienia, w cichym natchnieniu trwał taneczny krąg. Południa czas połączył nas ostatni raz. REF: Zorba i ty wszystko w pustkę odpłynęło, Wino i ty, to co było już minęło. Zorba i ty, to się wszystko zamieniło Na wspomnienia pył. Zorba i ty, jeszcze w sercu rytm południa. Wino i ty, znikła gdzieś nadzieja złudna. Zorba i ty, to już nasze pożegnanie, Czas żegnaj mi. Za oknem piach mazowiecki, sosna krzywa, smutny świerk. Powoli dnia już ubywa, już niedługo pierwszy śnieg. Zwyczajny czas, nie pierwszy raz odmienił nas. W powodzi zdarzeń odpływa coraz dalej tamten dzień. Wśród nowych zdarzeń pozostał jednak twojej twarzy cień. By raz po raz, choć płynie czas, mógł łączyć nas. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:57 ja za chwile zrelaksuje sie w łóżeczku Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Czas relaksu v.5 17.04.04, 23:55 sąsiadów mam wspaniałych - bardzo często wyjeżdżają - i to co będzie się działo to jest real (życzę powodzenia - KOMENDANT STRAŻY MIEJSKIEJ ANDRZEJ BOHDANOWICZ - ktory nie kuma czym jest artykuł kkw!!!!!!!!!!!!!! Egzamin!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 00:01 ale Angela narobiła smaku tym łózkiem - nie wiem czy też sie nie wybiorę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Czas relaksu v.5 18.04.04, 00:02 Zapraszam moje jest duze(2/2),zmieścimy sie Rita;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 00:06 Angela - nie ta płeć, odstąpię Koobrze ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Czas relaksu v.5 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 00:10 a nie lepiej jako ręcznik i mydełko ;)))))))))))) u mnie spokój, wszystko sie rozeszło i pewnie ja też musze konczyć, czekam tylko na dalsza częśc bajeczki Odpowiedz Link Zgłoś