Dodaj do ulubionych

papu i zrzutka na zjazd

11.05.04, 09:23
Ja mogę zrobić mini kotleciki mielone, jak na I zjeździe, szybko znikły, więc
nie śmiem wątpić, że były niedobre :)
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: papu i zrzutka na zjazd 11.05.04, 11:08
      Co do papu to jeszcze nie wiem,a co do zrzutki-mozna ją określić gdy będziemy
      znali liczbę uczestników II zjazdu.
      • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 22:37
        słuchajcie, zobaczymy ile osób sie zglosi, bo może Angela wystarczy nam to samo
        miejsce co na I Zjeżdzie i nie trzeba będzie zamykać lokalu

proponuję studenci 10 zł
        a my po 30 zł
        wnioskuję o zwolnienie opłat Redakcji i osób organizujących na miejscu to
        spotkanie
        teraz jak Wy myślicie ?????????
        to tylko debata

A kotleciki mielone napewno Lusterko byłyby wskazane :)tradycja
        szampanik nalezy do mnie :)tradycja
        grzybki zbyszkowe również :) tradycja
        występ oso musowe :) tradycja
        itd i itd
        • angela-rt Re: papu i zrzutka na zjazd 12.05.04, 10:28
          Tradycja-Zbyszek i wiśniówka:-)
          • zbyszek07 Re: papu i zrzutka na zjazd 12.05.04, 11:38
            Na wisniowke to moze byc ostatnia szansa....
            nie ma tej wisni,
            nie ma tych wisienek...
            Wisniowka jeszcze sie znajdzie
            :-)
            • inka28 Re: papu i zrzutka na zjazd 13.05.04, 15:05
              popieram pomysł zniżek studenckich:)
              a tak na serio, to i tak wiadomo, ze kazdy przyniesie co może i będzie bardzo
              fajnie, nikt nie będzie miał problemów i to jest bardzo piękne:) takie
              olsztyńskie chciałoby sie rzec:)))
    • being28 Re: papu i zrzutka na zjazd 19.05.04, 19:49
      Ja moge sledzie tanio kupic. Znam fajny sklep z takim asortymentem. Kupie tym
      razem 2 wiaderka bo pewnie i tak czesc zjem:)
      • bpkw Re: papu i zrzutka na zjazd 19.05.04, 22:40
        being28 napisał:

> Ja moge sledzie tanio kupic. Znam fajny sklep z takim asortymentem. Kupie tym
        > razem 2 wiaderka bo pewnie i tak czesc zjem:)

O Boze. Z Beinga zrobil sie prawdziwy kibol ARKI Gdynia. Tak uwielbia sledzie...
        • being28 Re: papu i zrzutka na zjazd 19.05.04, 23:24
          Kumpel z Suwalk po kilku latach w Poznaniu juz sie na Lecha przerzucil, ja bede
          mial pewnie do wyboru Crakowie lub Wiselke:) Jutro Tesco, w piatek Auchan taki
          mam plan na najblizsze dni. Moze bedzie fajna promocja na sledzie? Moze
          paszteciki przywioze na zjazd?
          • zbyszek07 Re: papu i zrzutka na zjazd 20.05.04, 07:32
            Rozmawialem z Angela o zjezdzie,
            wydaje mi sie ze wystarczy zrzutka po 20,-
            i po 10,- studenci (uczniowie).
            Powinno wystarczyc gdyz i tak kazdy przyniesie co lubi i moze.
            Jesli ktos nie ma kasy to tez nie powinno byc problemem,
            najwazniejsze zebysmy sie spotkali w milym gronie,
            i przyjemnie spedzili czas.
          • lustroo Re: papu i zrzutka na zjazd 20.05.04, 10:46
            being28 napisał:

> Kumpel z Suwalk po kilku latach w Poznaniu juz sie na Lecha przerzucil, ja
            bede
            >
            > mial pewnie do wyboru Crakowie lub Wiselke:) (...)

A ja tylko Czarny Specjal, może też bym sie przerzuciła na Lecha :)

• thor_tr Re: papu i zrzutka na zjazd 20.05.04, 19:28
              No to ja też coś przyniosę.
              10 czy 20 zł może być:)
              • ol4 Re: papu i zrzutka na zjazd 22.05.04, 15:55
                moze by GW cos zasponsorzyła?
                • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 21:15
                  pewnie będą nagrody ;)))))))))

• koobra Re: papu i zrzutka na zjazd 22.05.04, 23:45
                    gazeta to ogólnie chyba ma jakieś problemy ważniejsze ,pewnie, już nawet forum
                    nie czytają
                    • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:03
                      Angela - proponuję , byś dała już wątek na głównym o zaproszeniu na Zjazd
                      wszystkich :)
                      Jesteś osobą bezstronna i właścicielem naszego gniazda, Tobie najbardziej
                      pasuje, będe Cie wspierać , jak i inni .
                      • oso1 Re: papu i zrzutka na zjazd 12.06.04, 20:11
                        No i ja się dorzucam
                        Wystarczy powiedzieć co trza
    • andulka7 Re: papu i zrzutka na zjazd 12.06.04, 21:14
      Moge nawet nic nie jeść, ale stanowczo protestuję przeciw temu, żeby Zbyszek
      tracił część imprezy robiąc za szeroko rozumianego dobrego ducha opiekuńczego.
      Zrzuta i pizza na zamówienie czy inne chickeny przywiezione przez firmę. Żadne
      lokalne grille tylko full serwis z zewnątrz, bo państwo się mają dobrze bawić.
      No !!
      :)))))))))))))
      • oso1 Re: papu i zrzutka na zjazd 12.06.04, 22:27
        To nie jest takie proste - a kto polewa!
        :)
        • andulka7 Re: papu i zrzutka na zjazd 12.06.04, 22:57
          wszyscy !!!
          • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 15:36
            zamówimy szwedzki stół -to chyba będzie najlepsze wyjście
            • zbyszek07 Re: papu i zrzutka na zjazd 14.06.04, 12:23
              te szwedy to pewnie moga wypic!
              • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:04
                nikt nie dyskutuje na ten temat, ale ja się zobowiązuję pojechać do marketu i
                porobić zakupy na szwedzki stół - może być ????????
                • oso1 Re: papu i zrzutka na zjazd 15.06.04, 22:40
                  Rzodkiewkę!!!!!
                  • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:26
                    sałatkami na stół juz sie zajełam - do wyboru do koloru, powinien być cały
                    asortymeny
                    • Gość: giga Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:08
                      Co znaczą te załatwione sałatki??
                      możesz jaśniej?
                      :)
                      • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:18
                        sałatki będą zaakupione w markecie - podjeła się tego Inka , oraz talerze i
                        sztućce

może giga masz jeszcze inną propozycję , trzeba porozmawaić , szczególnie
                        kobietki są kulinarne

jeszcze mozemy zatrzymać Inkę
                        Nikt się nie wypowiada, więc zaczełam działać :)
                        Jedno jest pewne, nie mozemy rozliczać się na zjeżdzie , nie mozemy też
                        zamawiać nie wiedząc ile naprawdę nas będzie - więc szwedzki stół będzie
                        najlepszy.
                        • Gość: giga Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:23
                          talerze i sztućce- ok
                          a sałatki niech się forumowicze wypowiedzą,
                          potem zadziałamy:)
                          • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:35
                            giga - powiem Ci szczerze nikt się nie wypowie. Musimy decydować, a to
                            dlatego, że wiem i czuję , że powinnam zadecydować, jeszcze Andulka i Lustro
                            oraz Inka, a Angela i tak będzie zajęta - więc moja propozycja brzmi - jak
                            kupuję sałatki, ktoś zamówi tort , a Lustro chyba kotleciki ......... no jak ,
                            bo smam nie wiem ;)
                            • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:48
                              może ja zmówię tort - tak będzie najlepiej
                              a na resztę umówimy sie w markecie i wybierzemy rzeczy, tylko ,żeby sie nie
                              powtarzać to co Wy bedziecie mogli zrobić ?
                            • oso1 Re: papu i zrzutka na zjazd 16.06.04, 22:49
                              I zasmażka
                              ;)
                              • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:52
                                oso - przynieść pieprz i sól i wanilię - może się przydać
                                serwetki też :)
                                • oso1 Re: papu i zrzutka na zjazd 16.06.04, 22:53
                                  I lody?
                                  • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 23:01
                                    nie bądż aż tak wymagający, o deserze nie mówimy ;))))))))))
                                    do lodów musza być łyżeczki, a my planujemy tylko widelce ;))))
                                    • zbyszek07 Re: papu i zrzutka na zjazd 17.06.04, 07:29
                                      Mamy sie spotkac tylko po to zeby sie najesc?
                                      Myslalem ze spotkanie to bardziej cos dla ducha niz ciala!
                                      Zgadzam sie na wszystko,
                                      skoro taka jest potrzeba.
                                      Na zjezdzie bede po 21,00 tak jak napisalem.
                                      Bardziej niepokoi mnie ze nikt sie do zjazdu nie dopisuje.
                                      Przeciez jest forumowiczow wiecej...

Tort???
                                      litosci!
                                      • lustroo Re: papu i zrzutka na zjazd 17.06.04, 07:56
                                        Szampan zagryziemy mielonymi, a tort zapijemy piwem ;)
                                        Żartowałam :)
                                        • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:28
                                          Oczywiście, że musza być potrawy, tym my się już zajmiemy, Lustro licze na te
                                          kotleciki, ja chyba z tortu nie zrezygnuję, dam satysfakcję dla tych co pewnie
                                          mają mnie już dość i będzie nógł wedle tradycji rzuć nim. Licze , że będzie
                                          odważny przeciwnik Olsztyna Pięknego i sam to okaże , tort będzie miał do
                                          dyspozycji. ;)))))))))))))))))

Inka - zdecydowałam - zamów tort czekoladowy 2.5 kg, oblany ciemną czekoladą z
                                          białym napisem Olsztyn Piękny.

giga, zdecydowałas się na jakąś zakąskę :)?
                                          • Gość: giga Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:34
                                            jeszcze nie, ale napewno coś przygotuję:)
                                            • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:42
                                              ja myślę, ze będzie dobrze, zobaczysz, przy jedzeniu milej czas leci

każdy kto przyjdzie będzie miłym gościem i nie ma co narzekać,że ze malo nas
                                              będzie, najwazniejsze , ze są chętni i doceniać co się ma, cieszyć się choćby
                                              sobą nawzajem
                                              • inka28 Re: papu i zrzutka na zjazd 17.06.04, 21:46
                                                Ok, Rita to ja zamawiam tort, czekoladowy z napisem, a jak się dowiem ile
                                                zostanie kasy to kupię jakąś wykwintną zastawę w markecie:) Będę Ci meldować:)
                                                A kasę na razie przekazałam beingowi, bo silniejszy i nie okradną. A o mówi, że
                                                je zaiwestuje w ruble transferowe:)
                                                • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd Inka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 22:13
                                                  Inka, tylko tortu nie kupuj w markecie, choc tani, zamów w cukierni i podaj na
                                                  zamówieniu jako nazwisko Gazeta Wyborcza , a wtenczas dostaniemy tort
                                                  świeżuteńki , bo wszyscy sie boją mediów, może nawet dodadzą do masy więcej
                                                  alkoholu ;))))))))
                                                  • oso1 Re: papu i zrzutka na zjazd Inka 17.06.04, 22:38
                                                    A chleb ze smalcem?
                                                    ;)
                                                  • angela-rt Re: papu i zrzutka na zjazd Inka 17.06.04, 22:47
                                                    Oszalałyście??????? dziewczyny!!!!!!TORT?!Wesele sie szykuje;-)
                                                  • angela-rt Re: papu i zrzutka na zjazd Inka 17.06.04, 22:53
                                                    Zrzutka była ustalona,za to myslałam ze kupie beke piwa i cos do pochrupania
                                                    typu paluszki,chipsiki,orzeszki,ciasteczka,owoce.Jesli macie ochote bawić sie w
                                                    sałatki i takie tam to prosze bardzo,ale czy jest taka potrzeba,mysle ze jak
                                                    przyniesiemy co łaska w koszyczku:jeden pomidorki innyu kotleciki bedzie
                                                    dobrze.Pozdrawiam Was dziewczynki,a Oso pomysle o chlebie ze smalcem dla Ciebie-
                                                    speszyl.
                                                  • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd Inka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 23:03
                                                    pomyśl Angela o smalcu dla oso, każdemu musimy dogodzić

to co zrobimy bedzie dodatkowe, nie przejmuj się, będzie dobrze

Angela , myślę , że nie musisz robić zamkniętego spotkania, mnie jest obojętnie
                                                    i Twoich gości ugościmy ;))))))))))))))))
                                                  • angela-rt Re: papu i zrzutka na zjazd Inka 18.06.04, 08:47
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

>
                                                    > to co zrobimy bedzie dodatkowe, nie przejmuj się, będzie dobrze

Ritko ja sie nie przejmuje,tylko myśle o Was po jakiego grzyba tak sobie głowe
                                                    tym zawracacie,Ty z daleka przyjedziesz masz sie relaksować i cieszyc ze
                                                    spotkania z nami a nie robic sałatki,to tylko w trosce o Ciebie.Nic juz nie
                                                    mowie,widze ze Tobie sprawia to przyjemność więc zajme sie smalcem ,piwem i
                                                    czyms do pochrupania,przygotuje sale i muzyke a reszta niech koszyczki
                                                    przynosi,inka tort załatwia itd.hihihi
                                                  • inka28 Re: papu i zrzutka na zjazd Inka 18.06.04, 12:23
                                                    Angela, nie bój żaby, przyjadę na konsultacje od początku lipca i załatwimy
                                                    sprawę. Ja jestem tylko posłannikiem:)
                                                    A poza tym takie przygotowania maja swój smaczek. Smaczek smalcu i sałatek.
                                                  • andulka7 Re: papu i zrzutka na zjazd Inka 18.06.04, 12:51
                                                    Smalec - świetny podkład, dłużej trzęźwi będziemy. Na dobrą sprawę chleb ze
                                                    smalcem i jakieś mięso na zimno, ketchup i musztarda, by sprawę załatwiły. Oraz
                                                    paluszki, chipsy (prywatnie - fuj !) orzeszki i takie tam... Sałatki z marketu
                                                    w lecie - ryzyko. Lepiej już pizzę zamówić na ciepło alno inne chickeny z
                                                    frytkami. No i soki, mineralna. Ale co z preparatami?? Piwo będzie na miejscu a
                                                    inne?? Każdy przynosi co chce?? To może ja znowu jakiś bukłaczek winka ??
                                                  • angela-rt Re: papu i zrzutka na zjazd Inka 18.06.04, 13:39
                                                    Tak Andulka bukłaczek,Zbys wiśniowka,Rita szampanskoje.Jak wymieniasz te
                                                    wszystkie potrawy to juz widze jak sie w brzuszku mieszają razem z tymi
                                                    napitkami,ojej juz mi słabo.Słuchajcie ja mam pania od kateringu,ktora niedrogo
                                                    robiła mi jedzonko na urodziny eNki jak chcecie to moge załatwic i bedzie z
                                                    bani,a sałatki nie beda z supermarketu tylko robione w dniu zjazdu,jakies
                                                    kanapeczki,koreczki,doniesiemy smalczyk owoce itp i moze byc git to jak
                                                    uwazacie,ja musze wiedziec wcześniej.
                                                  • andulka7 Re: papu i zrzutka na zjazd Inka 18.06.04, 15:51
                                                    Penie że tak, catering, skoro żyjesz po nim to i my przeżyjemy :-D. Przysłać
                                                    przelew ??
                                                  • thor_tr Re: papu i zrzutka na zjazd Inka 18.06.04, 18:51
                                                    Mmmmm...Smalec...Schudłem przez tą sesję,będzie okazja sie poprawić;)

A tak serio,to pieniążki przyniosę,resztę też,co tylko będzie trzeba:)
                                                  • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd Inka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 21:40
                                                    ja myślę, że resztę zorganizujemy na miejscu, ja przywiozę kartki na
                                                    mięso ;))))))))))
                                                  • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd Inka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 22:09
                                                    czyli wszystko mamy dograne - fajnie :)
                                                  • Gość: rita Re: papu i zrzutka na zjazd Inka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:57
                                                    tort sie piecze inka ?
    • andulka7 Angie!!! 05.07.04, 09:29
      Teraz na poważnie: zbiórka kasy będzie jak myślę już na miejscu ale mogę
      przesłać przelew jeśli wolisz.
      Co do wkładu własnego - rezygnuję z przyniesienia bukłaczka wina bo i tak
      prawie nikt tego nie pije, a jeśli zawalczę z tym sama to nie przeżyję -
      podobnie jak rok temu (zmartchwychwstawałam prawie całą niedzielę, lustroo,
      being i rita świadkami, chi, chi). Wobec tego przyniosę gozałecke i sok z
      grejpfruta w ilościach.... takich, żeby nie zabrakło.
      Mogę zrobić michę tzatziki - będziemy jechali czosnkiem, ale to jest naprawdę
      pycha.
      A tak właściwie, czy mogłabyś podać szczegóły techniczne właśnie?
      tzn. rozumiem, że ktoś (pewnie TY) zakłada na razie pieniądze na główne
      wydatki, a zbiórka będzie na zjeździe.
      Kto zapewnia plastyczaną zastawę, serwetki, kto jakie żarcie przynosi, kto
      przynosi alkohol, ile i jaki. I inne takie informacj proszę :))))
      • Gość: rita Re: Angie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:24
        Andulka, nic na poważnie, wieziemy radość do Olsztyna, a jedzonko będzie
        przystawką, zaufaj Angeli. W czwartek wystarczy jak dostarczymy kasę :)
        • Gość: rita Re: Angie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:33
          będzie dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka