Gość: zzzziuuuu Re: Chcą nam przenieść Urzad Marszałkowski do elb IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.11, 14:19 No i słusznie. Na miejscu marszałka też bym się wstydził mieć siedzibę w TAKIM "śródmieściu": obok Alfy, murów więziennych, katafalku, jakichś domów poowijanych w brudne szmaty, obciachowych ekranów jak z wiejskiej dyskoteki i na dodatek jeszcze Dezorplatzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Działdowo 100% OKS Re: Chcą nam przenieść Urzad Marszałkowski do elb IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.11, 14:34 Hahaha ach te wiejskie marzenia ;D. Nie zapominajcie ,że Tusk wasz rozwój upodobnił do wsi ;). Tylko dzięki układom waszego prezydenta z PO , dała wam nadzieje na miasto. Ja mieszkaniec Działdowa mam jechać aż do Elbląga ?! Tam taka bieda ,że aż szok. Basen już macie ;)? Powiem tak , byłem w Egu i Olsztynie. Ale to są niestety dwa światy , Olsztyn pompuje pieniądze ,rozwija się a Ebląg stoi w miejscu a nawet cofa się w dół. Ta pojebana wieś za dużo sobie pozwala. Won od władzy wieśniaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddie Re: Chcą nam przenieść Urzad Marszałkowski do elb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 19:03 Spadaj z tym swoim okaesem trollu. Liczy się tylko Jagiellonia. Mazury do Podlasia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Chcą nam przenieść Urzad Marszałkowski do elb IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.11, 21:13 pierdzielisz bzdury jestem ciekawy w co Olsztyn pompuje pieniądze,zobacz czy twoje Działdowo się rozwija,wiocha zabita dechami i gdzie te Twoje Działdowo leży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Re: Chcą nam przenieść Urzad Marszałkowski do elb IP: *.internetdsl.tpnet.pl.A.115.19.83.in-addr.arpa 08.07.11, 14:39 Niech przenoszą! wyniesie się ta gminna zbieranina z tego urzędu - same pociotki i powójki, które rozwalają Olsztyn swoimi małomiasteczkowymi kompleksami. Od 10 lat rozwalają wszytko co najcenniejsze w tym mieście - drzewa, lasy, jeziora, architektura - to są barbarzyńcy w ogrodzie, wolę żeby miasto straciło status polityczny niż swoją duszę! Wynocha z miasta mordercy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Niech przeniosą sobie Protasa IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 14:55 forum.gazeta.pl/forum/w,64,92383902,100732077,Re_Urzad_Marszalkowski_nepotyzm_Protasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: Niech przeniosą sobie Protasa IP: *.olsztyn.mm.pl 08.07.11, 15:07 Gość portalu: edmund napisał(a): > Od 10 lat rozwalają wszytko co najcenniejsze w tym mieście - drzewa, lasy, jeziora, architektura - to są barbarzyńcy w ogrodzie, wolę żeby miasto straciło status polityczny niż swoją duszę! Wynocha z miasta mordercy! Nie doczytałeś, kiciuś. To nie ratusz się przenosi, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Niech przeniosą sobie Protasa 10.07.11, 17:57 Przenieść Urzad Marszałkowski do Elblaga,naszego hanzeatyckiego miasta,a wiochę olsztyn zaorac i zasadzic buraki. Odpowiedz Link Zgłoś