Dodaj do ulubionych

Nowatorska operacja. Justyna będzie normalnie o...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 19:55
Powodzenia!!! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kamalaska Nowatorska operacja. Justyna będzie normalnie o... IP: *.matcom.com.pl 17.10.11, 23:06
      trzymam kciuki, mam nadzieję, że napiszesz nam Justyna o tym sama go GW już po operacji.
      oby pomogła ci wrócić do normalnego życia, takiego jakie wiedzie każdy z nas.
    • Gość: gość Nowatorska operacja. Justyna będzie normalnie o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 13:59
      Wielkie uznanie i szacunek dla całego zespołu operacyjnego.To wspaniałe,że w olsztyńskim szpitalu mamy najwyższy ,światowy poziom.Gratulacje i powodzenia.
    • Gość: nn Nowatorska operacja. Justyna będzie normalnie o... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 18.10.11, 17:04
      Nie wiem jak jest w tym przypadku, ale często i chyba nawet w Olsztynie podawane są do publicznej wiadomości informacje o niby pierwszych operacjach w kraju czy nawet na świecie, które są już dawno opisane w literaturze. Dlatego dziennikarzy uczulam na tego typu przypadki.
      • Gość: pacjent Re: Nowatorska operacja. Justyna będzie normalnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.11, 10:30
        Opisanie operacji w literaturze medycznej a wykonanie jej po raz pierwszy w kraju zasługuje na pochwałę. ja osobiście chylę czoło. Pozdrawiam lekarzy szpitala miejskiego w olsztynie. Więcej takich nowatorskich operacji życzyłby sobie każdy pacjent. Powodzenia Justynko, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka