Dodaj do ulubionych

Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysował...

IP: *.aster.pl 24.01.12, 15:32
Nie ma lepszej metody , albo w puzon albo porysować samochód . Są ludzie ,którzy w nosie mają przepisy i choćby zatarasowali cały chodnik tłumaczą się to gdzie miałem zaparkować .To nieedukowalni egoiści ,którym przepisy wiszą do kostek i mają je wnosie bo widzą tylko czubek własnego nosa . Wprawdzie nie ma się czymś chwalić ale dałem gościowi w puzon za to ,że zaparkował na wjeździe do garażu na ponad 40 min. On miał w d....,że ktoś chce wjechać do garażu i blokuje ulicę a on w tym czasie załatwiał interesy (wyszedł z plikiem faktur ). Na takich nie ma innej rady ,teraz zanim zrobi coś podobnego przypomni sobie ,że ktoś inny też mu wpieprzy .
Obserwuj wątek
    • Gość: leszek1960 Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysował... IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 15:49
      Mnie też nieraz tak nosi ,że z chęcią też przyłożyłbym w puzon. To co niektórzy wyprawiają z tym parkowaniem woła o pomstę do nieba. Ale to jeszcze nic, zwróć takiemu uwagę to dopiero mordę rozdziawia. I jak tu nie dać w puzon....
      • Gość: Hahaha Re: Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysow IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.01.12, 19:42
        No napewno dałeś .... mu ale nosem w du..ę , aż ci się dzury zakleiły haha
    • Gość: Czytelnik Re: Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysow IP: *.uwm.edu.pl 24.01.12, 15:53
      Szkoda, że Pan Komediant Straszy Miejskiej nie wspomniał, ile otrzymał zgłoszeń o tym, że parkowanie przed Filharmonią odbywa się z naruszeniem przepisów i co zrobił z tymi zgłoszeniami?? Totalna olewka!!
      • Gość: Czytelnik Re: Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysow IP: *.uwm.edu.pl 24.01.12, 15:55
        A to wszystko dzieje się jakieś 200 metrów od siedziby Straszy Miejskiej!! Może czas na decyzje w sprawie obsady ciepłych posadek za nasze pieniądze?
        • Gość: GMO Re: Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 16:30
          Jestem kierowcą w tym mieście nieprzyjaznym ani pieszym ani zmotoryzowanym. Przysięgam, że czasami jest mi wstyd jak właściciele czterech kółek zapominają o pieszych. Może to dziwne, ale popieram takie akcje. Sam mam czasami ochotę przykleić karnego 'k..a' dla tych co nie mogą podejść 200 metrów z powodu inwalidztwa umysłowego.
    • Gość: piękny Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysował... IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 16:26
      Wieśniaków (NOS, NLI, NOL, NNI, itp.) trzeba tępić to źródło bałaganu na drogach. Wieśniaki WON !!!
      • Gość: NO Re: Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 16:31
        Trochę generalizujesz, ale w gruncie rzeczy masz rację. Porzucają te wieśauta jak u siebie na polu!
      • Gość: wx_driver N jak nędza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 17:19
        Słusznie, u nas w Warszawie tępimy samochody z rejestracją NO, zresztą skąd te tępaki mają umieć jeździć, skoro w tym całym olsztynowie nie ma nawet jednego wielopoziomowego skrzyżowania.
        • Gość: kapelmistrz w trąbę frajera IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 17:43
          no to tego cwaniaka ze stolycy w puzon
          • mmascarpone Re: w trąbę frajera 24.01.12, 17:53
            Mnie również szlag trafia na widok niektórych artystów,ich sposobu parkowania.Ale ludzie! jak można komuś zniszczyć jego własność? Poza tym dawanie komuś po gębie, rysowanie mu samochodu to zwykłe chamstwo.
            • Gość: staff1703 Re: w trąbę frajera IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.01.12, 19:59
              mmascarpone napisała:

> Mnie również szlag trafia na widok niektórych artystów,ich sposobu parkowania.
              > Ale ludzie! jak można komuś zniszczyć jego własność?

Jak się zastawia czyjąś własność wbrew jego woli (a tak należy interpretować stawanie na zakazie) nie należy liczyć na poszanowanie ze strony innych. Dlatego dziwi mnie brak solidarności społecznej u Ciebie. To nie Pan z kluczykiem jest be - pan z kluczykiem jest cacy, porysowana toyota jest be a straż miejska to debile, bo powinni za szybą toyoty wrzucić świstek na 200zł Panu z kluczykiem pogrozić paluszkiem i pominąć jego obecność w raporcie...
              • mmascarpone Re: w trąbę frajera 24.01.12, 21:41

• Gość: re mmascarpon Re: w trąbę frajera IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 21:50
                  Z tymi Nolami masz rację. Ale z tą trąbą rację ma kapelmistrz .
                  • mmascarpone Re: w trąbę frajera 25.01.12, 08:32
                    JA tępuę chamów rozjeżdzających trawniki,rzucających pety z samochodu,nie sprzątających kup swoich pupili,ale robię to słowem! Ostrym,ale tylko słowem.Lub wykonuję telefon do straży - i nie uwierzycie!!przyjeżdząja! Może ja znam jakieś magiczne slowa? Nie przyszło mi do głowy, żeby komuś porysować samochód albo skręcić kark pieskowi. Dziwię się, że nikt poza mną tego nie potępia.
        • Gość: abc Re: N jak nędza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 19:13
          ROTFL Odezwał się warszawiak, pewnie z Targówka lub Pragi z kredytem na 35lat, którego tatuś i mamusia mają czteroliterową rejestrację na N i pakują synusiowi buraczki i ogórki kiszone do słoików po świętach.

No chyba, że wx-furman logicznie uzasadnisz po co zaglądasz na regionalne forum i dlaczego się tak uniosłeś. Moim zdaniem jedyny impuls to kompleks niższości :-)))

a teraz misiu raczkiem, raczkiem :-)
    • Gość: kapelistrz Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysował... IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 16:34
      A ja mówię : najlepiej w puzon, albo w trąbę !!!
      • Gość: RON Re: Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 18:55
        Albo porysować. Jest przecież normalne jeśli parkujący uważają za normalne , że parkować można wszędzie.
        • olsztynski.blogspot.com Re: Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysow 24.01.12, 20:06
          Pytanie czy można porysować samochód, którego nie miało tam być? Może ten pan ma słaby wzrok i machał sobie kluczami?:)

A poza tym co robić jeśli Straż Miejska nie reaguje na złe parkowanie jak twierdzi rzecznik MZDiM
          www.olsztynski.blogspot.com/2012/01/pieszy-po-jarmarku-sie-nie-liczy.html
      • Gość: pyta Re: Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysow IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.12, 09:12
        a nie lepiej we fleta lub dzwonki???
    • Gość: wieśniak z NOLem Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysował... IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 20:19
      rysowanie jest słabe bo może się skończyć jak w tym przypadku, ale już spuszczenie powietrza z koła jest jak najbardziej cacy. Najlepiej spuścić z dwóch - będzie musiał się nakombinować żeby swoim wieśwagenem czy inną skodą odjechać. a tak patrząc na to z mojej strony ( kierowcy) to w Olsztynie nie ma gdzie parkować.
      • Gość: leszek1960 Re: Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysow IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 20:36
        Z tymi kołami to dobry pomysł, tylko jest jeden problem- wtedy ten (z tym puzonem do bicia) jeszcze dłużej będzie blokował miejsce.
        Najlepiej to coś mu na szybie dobrym klejem przykleić, albo zrobić to co proponuje kapelmistrz- w puzon, albo w trąbę.
    • Gość: rowerzysta do redakcji IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.01.12, 22:03
      Redakcja ma krótką pamięć. Komediant również. Jeszcze nie tak dawno pisaliście, że strasz uważa, że tam nie ma chodników, bo nie ma krawężników. Jak się ta sprawa skończyła? A pan komediant straszy to niech lepiej się nie ośmiesza. 50 mandatów w tydzień? W promieniu 300 m od siedziby straszy, można tyle jednego dnia wystawić. Banda leniwych nierobów.
      • Gość: kapelmistrz kapelmistrz do rowerzysty IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 22:53
        A nie mówiłem: zdjąć mu łańcuch z rowera i w puzon frajera.
        • Gość: ! Re: kapelmistrz do rowerzysty IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 23:30
          .... łańcuch z rowera i pompką w puzon frajera.
    • Gość: olsztynianka Miał dość samochodów pod filharmonią. Porysował... IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.12, 23:48
      Może należy wreszcie powiedzieć głośno jaki to geniusz zaprojektował chodniki i jezdnie przed budynkiem Filharmonii. Ciekawa jestem, czy ten genialny projektant poda swoje nazwisko do publicznej wiadomości. Jak znam życie to nie. A poczynając od materiału użytego do zbudowania tzw.chodników /bo chodnikami trudno to nazwać/, po oznakowanie miejsc parkingowych, jest to żałosne. Najlepiej wyszedł na tym producent kostki granitowej. Następny problem, to kultura i umiejętności naszych wspaniałych kierowców. Czy ci "wspaniali mężczyżni w swoich wspaniałych maszynach" jeszcze myślą, czy uważają,że ich "wóz" świadczy o ich intelekcie? Najczęściej trzeba przeciskać się pomiędzy tymi żałosnymi limuzynami, żeby wejść do Filharmonii. Boli mnie to, bo jestem częstym gościem Filharmonii i nie podobają mi się postawione ostatnio pachołki przed schodami! Kiedy wreszcie w moim kraju i w moim mieście zapanuje szacunek do przepisów i zasad obowiązujących w cywilizowanym świecie? Kiedy wreszcie łamiący te prawa będą dotkliwie karani?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka