Dodaj do ulubionych

Studio Dekoracji Ornament

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.05.12, 17:17
Studio Dekoracji Ornament - Czy ktoś zna taką firmę?
Mają co prawda stronę internetową, ale poza tym trudno o jakiekolwiek informacje. Jedyna znaleziona opinia na ich temat nie zachęca do współpracy. Byłam pod adresem ul. Lubelska 3 i nikt tam o takiej firmie nie słyszał, znajduje się firma Kolster ( portier twierdzi ze taka firma jak Studio Dekoracji Ornament nie mieści się pod tym adresem). Telefon podany na stronie nie odpowiada. Może zna ktoś właściciela firmy?
Sprawdzałam też KRS - też nic? I nie brali udziału w żadnych targach ślubnych, a twierdzą że od lat zajmują się dekoracją sal weselnych. Coś mi tu brzydko pachnie....

A oto link z opinia na temat tej firmy:
ww.slubolsztyn.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=29&sobi2Id=163&Itemid=64
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Studio Dekoracji Ornament IP: *.olsztyn.mm.pl 24.06.14, 18:45
      Nie radzę korzystać z ich usług. Tylko na początku jest miło, później jest straszenie, grożenie i różne nieprzyjemne historie. Zupełnie niepotrzebny stres przed tym wielkim dniem.
      • Gość: gość Re: Studio Dekoracji Ornament IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.05.15, 10:41
        Szanowna konkurencjo, dziękujemy za prowokowanie dyskusji na nasz temat :) Mamy się dobrze a klienci są zadowoleni, pozdrawiamy.
        • Gość: ulaa Re: Studio Dekoracji Ornament IP: *.play-internet.pl 09.06.15, 18:30
          szkoda tylko że klienci tego nie mówią...eh mam wątpliwości , ciekawe dlaczego nigdzie nie ma pozytywnych opinii
          • Gość: Niezadowoleni Re: Studio Dekoracji Ornament IP: *.centertel.pl 14.08.15, 08:19
            Z obecnym mężem potrzebowaliśmy ściany dekoracyjnej na salę weselną. Tą "profesjonalną" firmę znaleźliśmy w internecie. Po rozmowie telefonicznej okazało się, że Państwo nie mają siedziby. Późniejsze dyskusje byly prowadzone drogą mailową. Wraz z mężem wymieniliśmy czego oczekujemy, a ponieważ żadna z prac Ornamentu na ich stronie nie wydała nam się atrakcyjna, wysłaliśmy zdjecie innej firmy. Pani właścicielka stwierdziła, ze bez problemu wykonają identyczną. Na spotkanie w kawiarni przyszła zupełnie nieprzygotowana, "zapomniała" xero upiecia ktore miala nam zaproponować jako odzwierciedlenie pracy ze zdjęcia, umowe podpisaliśmy wkładem od dlugopisu. By nie kupować przysłowiowego kota w worku umówiliśmy się dzien przed weselem na godzinę 19.00 bym była przy tej robocie. Gdy pojawiłam sie na sali (ok. godz. 17.00) ściana była zrobiona ( wg pracowników hotelu juz od godz. 11.00). Ściana niedopracowana, kazdy z materiałów jak psu z gardła wyjęty, dekoracyjne główki czerwonych róż nieumiejetnie zastąpione głowami zielonych róż wielkości męskiej pięści. Kierownik kuchni żartobliwie stwierdził, ze te "glowy kapusty" przydadzą mu sie na kuchni. A PO FIRMIE ANI ŚLADU. W umowie czarno na białym ustalona byla godzina spotkania. Udało mi się zwerbować właścicielkę do hotelu. Było ciężko, mówiła ze nie ma czasu i żebym pieniądze zostawiła u recepcji!!! Chyba świadoma chały do obrony wzięła męża. Tłumaczyłam, że wraz ze świadkową, siostrą, matką chrzestną spędziliśmy godzinę zmieniając wyglad ściany i to właśnie dziewczynom powinnam zapłacić za kawał dobrej roboty. Wlascicielka chyba nie rozumiała zbyt wiele, zero dyskusji, zabrała 300zł i odjechała.gdyby wykazała choć gram godności, chociaz obniżyłaby cenę. To jedyna rzecz, która byla do dupy przed tym pięknym dniem.Nerwy, stres, i kontrola dorosłych niby osób. NIE POLECAM, odradzam i obecnie radzę kupic kilka szmat typu organza i zrobić samemu, ponieważ współpracując z tą firmą i tak jesteś skazany sam na siebie.WYBACZCIE Państwo Ornament za opinie, ale zasluzyliscie. Tak to jest jak nie slucha się oczekiwań, nie pilnuje godzin i terminów i robi wszystko dla kasy, a nie dla zadowolenia klienta. Pozdrawiam, dobry biznes.
    • gosia-sk Re: Dekoracja światłem 14.08.15, 23:11
      Dobrze, że ktoś wspomniał o takim własnie rodzaju wystrojenia sali weselnej. Jakoś nie przepadam za sztucznymi kwiatami, wstążkami itp. Najważniejsze jest stylowe oświetlenie. Dlatego na swoim slubie skorzystałam z usług firmy oferującej dekoracje światłem Rzeszów i efekt był dużo lepszy od oczekiwanego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka