Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.17

04.08.04, 21:20
za następną "stefkę" czas relaksu będzie pełnoletni
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: r.k Re: Czas relaksu v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:21
      no widzisz jak ladnie poszlo...
      • oso1 Re: Czas relaksu v.17 04.08.04, 21:25
        Do Gigi
        A palce kto Ci oblizał (u rąk)
        ;)
        • giga5 Re: Czas relaksu v.17 04.08.04, 21:27
          Wiadomo :))))))
          • oso1 Re: Czas relaksu v.17 04.08.04, 21:29
            Ty to masz dobrze
            Ja to czasami po łapach dostaję
            ;)
            • oso1 Re: Czas relaksu v.17 04.08.04, 21:42
              A w meczu 3:0 dla Wisły
              • oso1 Re: Czas relaksu v.17 05.08.04, 18:34
                A chyba i tylko jeden dzień do urlopu.
                • oso1 Re: Czas relaksu v.17 05.08.04, 21:18
                  A w sobotę wyjazd nad jeziorko z rodzinką.
                  :)))))))
                  • Gość: micha Re: Czas relaksu v.17 IP: 212.183.13.* 06.08.04, 07:54
                  • sola28 Re: Czas relaksu v.17 06.08.04, 16:54
                    oso1 napisał:

> A w sobotę wyjazd nad jeziorko z rodzinką.
                    > :)))))))

Miłego opalanka :)
                    • oso1 Re: Czas relaksu v.17 06.08.04, 18:03
                      Nie będzie opalanka!!!!
                      :(
                      • sola28 Re: Czas relaksu v.17 06.08.04, 18:04
                        poczta
                        • sola28 Re: Czas relaksu v.17 06.08.04, 18:08
                          .
                          • giga5 Re: Czas relaksu v.17 06.08.04, 22:36
                            Witaj Rita!
                            Ale miałaś długi relaks:)
                            • rita100 Re: Czas relaksu v.17 06.08.04, 22:45
                              tak, niestety znów klopoty z komputerem i wcale nie jestem pewna czy juz koniec.
                              Poczta nie działa i fachowiec też stracił cierpliwość do mojego komputera.
                              Powiedział, ze przyjedzie w przyszłym tygodniu.
                              A co u Ciebie ?
                              • giga5 Re: Czas relaksu v.17 06.08.04, 22:48
                                Pierwszy tydzień urlopu za mną
                                (porządki, prania itd- taki relaks:)
                                w niedzielę (prawdopodobnie)
                                wyjeżdżam do rodzinki w mazowieckie
                                Tęskniliśmy za Tobą
                                • Gość: rita Re: Czas relaksu v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:06
                                  muszę zaskoczyć w kierat
                                  ale jutro robię gruntowne porzadki
                                  nie będe więc odpoczywała
                                  miłej soboty :)
                                  klopot tylko z tym logowaniem, musze się przyzwyczaić
                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 07.08.04, 13:44
                                    No i pogoda się utrzymuje (wiadać to było po kupujących warzywa na rynku) tzn.
                                    nie po opaleniźnie a po braku kupujących. I to jest chyba czas relaksu.
                                    • oso1 Re: Czas relaksu v.17 07.08.04, 14:28
                                      No to jak czas relaksu to na zrazicho.
                                      • rita100 Re: Czas relaksu v.17 07.08.04, 19:50
                                        jeszcze zostało wieszanie czystych firanek w czytych oknach - tak wygląda mój
                                        czas relaksu
                                        praca fizyczna jest największyn relaksem :)
                                        • giga5 Re: Czas relaksu v.17 07.08.04, 20:25
                                          Też trochę popracowałam,
                                          potem pieszo do Reala,
                                          zakupy i serniczek na zimno,
                                          pyszota
                                          • rita100 Re: Czas relaksu v.17 07.08.04, 21:07
                                            już skończyłam prace , jutro mam wolne więc z samego rana zabiorę sie do
                                            gotowania
                                            jestem zmęczona od tego skakania na oknie
                                            inni siedza w ogródkach, labuja a ja praca :)
                                            • oso1 Re: Czas relaksu v.17 07.08.04, 21:53
                                              A ja "Balaś" z colą - hm
                                              to lubię
                                              • oso1 Re: Czas relaksu v.17 07.08.04, 23:09
                                                A jutro wypuszczam się nad jeziora - Gim lub Tomaszkowo i tylko z uwagi na małe
                                                ilości osób.
                                                Cisza, cisza i cisza.
                                                • bella_33 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 03:12
                                                  Ja juz po jestem po relaksujacym urlopie,takze bez zazdraszczania zycze
                                                  udanej "laby":))
                                                • sola28 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 12:11
                                                  oso1 napisał:

> A jutro wypuszczam się nad jeziora - Gim lub Tomaszkowo i tylko z uwagi na
                                                  małe
                                                  >
                                                  > ilości osób.
                                                  > Cisza, cisza i cisza.
                                                  > :)

To przy takiej pogodzie są jeszcze miejsca nad jeziorami z małą ilością
                                                  plażowiczów?
                                                  ;)
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 12:13
                                                    Oso - jak będziesz w okoliach Tomaszkowa to skoczcie do Stelli na obiadek :)
                                                    (chyba zbyt późno wrzuciłam ten wątek - pewnie już się smażycie na słońcu :) )
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 12:39
                                                    Aha, widziałam dziś Zbyszka. Chyba rusza na podbój do Krainy Wielkich Jezior
                                                    Mazurskich. Kajaki załadowane i przed siebie... :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 13:58
                                                    Nie ma wypuszczania się nad jeziora - jak zwykle konflikt zdań, wszyscy wybyli
                                                    a ja jak na załączonym obrazku wegetuję, lecząc rany po zwiększonych
                                                    nasłonecznieniach.
                                                    Stary i głupi - ech!
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 14:00
                                                    Przecież można było w cieniu posiedzieć :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 14:02
                                                    Lecz nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
                                                    Już roczna śliwowica wymaga rozlania - he, he.
                                                    Cóżci za kolor, aromat i smak!
                                                    Najlepiej się mieni w kielszkach kryształowych (archaiczne, ale takie też
                                                    istnieją).
                                                    Więc robię rozlewanie po butelczynach.
                                                    Potem naklejki i odstawienie - chyba, że nie, ale jestem w posiadaniu już
                                                    kilkuletnich nalewek. Jak smakują? Nie wiem, czekam na śluby swoich Budrysów a
                                                    i być może na chrzciny wnuków.
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 14:03
                                                    Widzę, że już wszystko zaplanowane :)
                                                    A mój tata nie robił nalewek i jest jak jest ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 14:27
                                                    A dobre są - jakby śmiechoterapia
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 14:55
                                                    Czas na obiad, ok.18 - kierunek Stare Miasto, ok.19 Amfiteatr co by się trochę
                                                    pośmiać i nie tylko :)
                                                    Pa
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 15:04
                                                    Pozdrówka
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 21:21
                                                    następna niedziela za mną,
                                                    niedziela z kotem
                                                    głaskanie, glaskanie, głaskanie :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 23:01
                                                    dla gigi na poniedziałek , wstań czas na gimnastykę

schlesien.nwgw.de/Polsko_Biesiada/a/Achachary_zyja.mp3
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 08.08.04, 23:11
                                                    giga - a to jakie świetne
                                                    schlesien.nwgw.de/Polsko_Biesiada/a/Czerwone_i_bure.mp3
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 09.08.04, 08:22
                                                    I to było świetne, czas relaksu z przyjaciółmi
                                                    :))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 09.08.04, 08:28
                                                    Czas relaksu - idę spać
                                                    :)))))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 09.08.04, 21:14
                                                    a ja dzisiaj byłam w szoku, ktoś wołał giga, giga, ja sie odwracam a to piesek
                                                    suczka tak ma na imie i leci przed siebie. Mam więc w okolicy gigę ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 09.08.04, 21:22
                                                    A ja mam pomysł dla forumowiczów.
                                                    he, he
                                                    Pomysł mój to rzecz cudowna, kurde dobry pomysł.
                                                    O szczegółach w Olsztynie pięknym.
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.17 09.08.04, 22:53
                                                    Ale relaks,
                                                    Wyprowadza sie sasiad z którym mieszkałam 20 lat w jednej klatce schodowej.
                                                    Dziś odbyło się uroczyste pożegnanie.
                                                    Dopisało towarzystwo, wszyscy sąsiedzi:)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.17 09.08.04, 22:58
                                                    Oj polało się trochę....
                                                    Jest mi smutno:(
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 09.08.04, 23:27
                                                    będzie nowy sąsiad
                                                    mnie sie zawisił komputer, jutro znów fachowiec
                                                    nie uwierzcie - ale objawy chorego komputera to pokazuje sie strona, wątek
                                                    Olsztyn jest piękny, wpisów 25 a jak kliknę pokazuje się pięć pierwszysch i
                                                    dalej pustka , już nie wiem komu sie wyżalić i na kogo winę zwalić, mąż mówi,
                                                    że fachowiec zamieszka z nami i wyrzuci komputer przez okno
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 10.08.04, 21:41
                                                    no i nie przyszedł fachowiec
                                                    zanosilo sie na burze ale przeszła obok
                                                    jutro mecz na Wiśle, a od czwartku oglądam w sopocie mecze tenisowe ,
                                                    transmisja w tvn

co tam słychać u Was ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 10.08.04, 21:51
                                                    Wszystko w porząsiu, urlop niby jest, ale go nie ma.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 10.08.04, 22:28
                                                    a jutro w Krakowie bedzie gorąco - Wisła Real , cały ruch będzie wstrzymany
                                                    och, jak żyjemy tym meczem
                                                    powrót kibiców będzie emocjonalny najbardziej :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 11.08.04, 22:03
                                                    niezbyt ciekawy mecz
                                                  • zbyszek07 Re: Czas relaksu v.17 12.08.04, 08:00
                                                    Duzo ciekawego dzialo sie poza meczem...
                                                    :-)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 12.08.04, 17:45
                                                    A Wy by chcieli, by czas relaksu to był taki już wymarzony, a jak ma być
                                                    wymarzony, jak w totka wygrywają inni?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 12.08.04, 21:43
                                                    Lotto obstawiłam na sobotę
                                                    cały dzień sloneczny relaks
                                                    czy ktoś sie kąpał już w wodzie ?( jeziora)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.17 12.08.04, 22:09
                                                    Ja,ja się kąpałam
                                                    wczoraj, dzisiaj w Bartążku
                                                    :)))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 12.08.04, 22:14
                                                    A ja nie
                                                    Ale to dlatego, że zmieniam skórę, ale potem jaki będę świeżutki
                                                    ;)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.17 12.08.04, 22:20
                                                    Nie zaszkodziło by pomoczyć się troszkę
                                                    fajnie schodzi pergaminek?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 12.08.04, 22:29
                                                    i żadnej skazy ?
                                                    a meduzy chwytałaś ?
                                                    a pamiętacie jak jeszcze niedawno chodziliśmy po piaseczku z łopatką i
                                                    wiaderkiem ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.17 12.08.04, 22:33
                                                    Woda jest czysta, cieplutka, cudowna
                                                    trzciny pięknie szymią, dzieciaczki piszczą...
                                                    lato to cud:)))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:48
                                                    to już końcówka lata , dlatego trzeba sie bardziej nim cieszyć
                                                    strasznie nudny dzień dziś był
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 22:24

media.ebaumsworld.com/smartdog.wmv
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.17 15.08.04, 22:19
                                                    Dwa tygodnie relaksu za mną,
                                                    jeszcze dwa i ciut:)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 15.08.04, 22:21
                                                    czyli cały miesiąc masz urlopu ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.17 15.08.04, 22:25
                                                    Tak, cały sierpień,
                                                    pierwszy raz tak długo
                                                    od kilkunastu lat:)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 15.08.04, 22:34
                                                    to dobrze, wrócisz wyposzczona do pracy i z werwą
                                                    A na długo wyjeżdzasz ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.17 15.08.04, 22:37
                                                    na tydzień, do rodzinki:)
                                                    Co u Ciebie Rita?
                                                    czytam, że wycieczka nie wypaliła:(

• rita100 Re: Czas relaksu v.17 15.08.04, 22:38
                                                    ha, ha - to był cyrk , a nie wycieczka :)
                                                    może będziesz wracać przez Kraków ?
                                                    a gdzie będziesz ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.17 15.08.04, 22:47
                                                    najdalej w Wawie, objazdówka
                                                    Kraków innym razem :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 15.08.04, 22:49
                                                    dobrze, nie ma sprawy
                                                    pora na spanko
                                                    dobranoc
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.17 16.08.04, 13:54
                                                    Giga podróżniczka. Jak się jej pytam kiedy wraca to podaje coraz bardziej
                                                    odległe terminy. Jeszcze z tego rozpędu trafi do Krakowa ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 16.08.04, 21:41
                                                    pewnie stosuje moją metodę - mówi , ze jedzie do Warszawy, a moze dożeglować do
                                                    Krakowa - zawsze jest mile widziana :)
                                                    Sola - gotujesz objadki dla tatusia ? :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 17.08.04, 20:36
                                                    Powrót z kilku dni odpoczynku. Relaks pełny, odpoczynek, spanie na zawołanie,
                                                    piwko, Olimpiada, rozmowy i te rozmowy są najlepsze.
                                                  • cryss Re: Czas relaksu v.17 17.08.04, 20:42
                                                    ... i zakupy w markecie Rast :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 17.08.04, 21:45
                                                    witam cryssa - czy bedziesz uprzejmy zawitać do Olsztyna Pięknego :)
                                                    zapraszamy

oso - tak mi przykro, że urlopik się skończył, możesz trochę odetchnąć po nim i
                                                    się zrelaksować :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 17.08.04, 21:56
                                                    Urlopik trwał jeden dzień, ale z sobotą i niedzielą to były trzy dni wolnego,
                                                    ale jakiego wolnego
                                                    :))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 18.08.04, 22:22
                                                    No i nowa propozycja, wyjazd w sobotę i na niedzielę, zabieram Budrysów, piłkę,
                                                    harmonijkę, gitarę, akordeon - inni zabierają zapas nerwów.
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 20.08.04, 20:27
                                                    Potwierdziły się plany, jutro wyruszam. Jak czas relaksu to czas relaksu.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 20.08.04, 20:45
                                                    czas burz u was, zamiast sie relaksować chować się po łózka :)
                                                    a nie pod drzewami

zaraz będe , jeszcze coś musze skończyć
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 20.08.04, 20:58
                                                    oglądajcie Sopot - piosenki Niemena są cudowne
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 20.08.04, 20:59
                                                    Szukaj Burz i Buduj
                                                    Jak wspomnienia to wspomnienia
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 20.08.04, 21:10
                                                    jak szybko skończył się Niemen - za szybko
                                                    liczyłam na wiecej
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 23.08.04, 19:42
                                                    Zamknąłem letni sezon, czas letni relaksu już się kończy, napływa czas jesienny
                                                    czyli grzybki.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 23.08.04, 22:28
                                                    wiem, wiem , zaniedbałam się , ale cele mam wyższe, czas relaksu przyjdzie,
                                                    pierwsze grzybki już jadłam i się nie zatrułam - grzybki na masle :)
                                                  • hamar Re: Czas relaksu v.17 24.08.04, 09:02
                                                    kiedyś przychodzi czas relaksu i on jest najlepszy
                                                  • zbyszek07 Re: Czas relaksu v.17 24.08.04, 09:14
                                                    najlepiej odpoczywa sie po dobrym zmeczeniu!
                                                    :-)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 24.08.04, 18:05
                                                    To idę troszeczkę popracować do teściowej (zepsuty okap) a potem czas relaksu i
                                                    piweczko (od teściowej)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 24.08.04, 22:24
                                                    niestety nałożylo mi sie dużo pracy :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.17 25.08.04, 21:16
                                                    A zaraz relaks przy meczu, andrenalinka itp.
                                                  • bpkw Re: Czas relaksu v.17 25.08.04, 21:24
                                                    oso1 napisał:

> A zaraz relaks przy meczu, andrenalinka itp.

Czy "trzynastka" Swiderskiego bedzie dzis szczesliwa ?.
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.17 25.08.04, 22:22
                                                    a kiedy siatkarze dostaną od Brazylijczyków - to bedzie nokaut :)
    • Gość: cryss Re: Czas relaksu v.17 IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 25.08.04, 23:04
      I dostali, walczyli tylko w 2 setach.. a szkoda szkoda:(
      PS.
      Pozdrawiam Hamara
    • Gość: cryss Re: Czas relaksu v.17 IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 25.08.04, 23:05
      .. i nie tylko Hamara :)
    • Gość: cryss Re: Czas relaksu v.17 IP: *.bpl.vectranet.pl / 80.51.226.* 25.08.04, 23:08
      To przykre, że Polska odpadła z rozgrywek olimpijskich
      ale przy takiej grze trudno jest wygrywać.
      • oso1 Re: Czas relaksu v.17 26.08.04, 16:51
        i sprawdziły się wyroki, jednak znaleźć się w tak wyborowym towarzystwie nawet
        na miejscach 5-8 to jest chyba sukces. Sukces został nam naświetlony przez
        media, że jadą polscy sportowcy - ścisła światowa czołówka. Na olimpiadzie jest
        tylko ścisła światowa czołówka - a nas było tylko na tylę stać na ile
        potrafimy. Nasi zawodnicy nie są źli, to tamci są poprostu lepsi. Mecz był
        dobry, wygrał lepszy (dużo lepszy).
        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:15
          nie narzekajcie, ja lecę , wrócę wieczorem jak bajabongo ;))))))))))))
          • rita100 Re: Czas relaksu v.17 26.08.04, 21:19
            ależ wzrok męzszczyzn padł na telewizje , tylko nie wiem na jaką stację , na
            wszystkich jest sport :)
            • giga5 Re: Czas relaksu v.17 26.08.04, 21:24
              Ostatnie chwile relaksu,
              Jak to bedzie we wrześniu?
              Czy będę miała gdzie wrócić, po tak długiej przerwie?
              :))
              • giga5 Re: Czas relaksu v.17 26.08.04, 21:26
                Rita przyślij swój adresik,
                miałam remont kompa i wszystko zniknęło:)
              • rita100 Re: Czas relaksu v.17 26.08.04, 21:26
                no własnie ;)))))))
                może sprawdż miejsce najpierw :)
                • rita100 Re: Czas relaksu v.17 26.08.04, 21:28
                  giga - ja tez wszytsko mam nieczynne, ponieważ fachowiec stracił cierpliwość do
                  komputera mojego i czekam na powrót córki z wakacji, może ona ?
                  ale moja poczta jest na rita100@gazeta.pl
                  i napisałam na giga5@gazeta.pl
                  nie wiem czy doszła ?
                • oso1 Re: Czas relaksu v.17 26.08.04, 21:29
                  Siemanko - relaks przy telewizorze - teraz mecz
                  • sola28 Re: Czas relaksu v.17 26.08.04, 21:31
                    A po meczu trzeba będzie chyba założyć kolejną część :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka